Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah 🤣🤣🤣 bana gelince bozuldu demek ki hayattaki şansım 🤣🤣🤪🤪 kuzum gerçekten hislerin kuvvetli midir normal hayatta da maşallah ne güzel çok severim hisleri kuvvetli olanı 😍 oyyy kuzum amin inşallah hepimiz çift çizgiler görelim inşallah 😍
Yani etrafımdaki insanlar der kuvvetli olduğunu 🙈🙈🙈
Ya kendime de gelince hissetmiyor 🤣🤣
İnşallah hepimiz görürüz 🙈

Benle M Mavimiresl döngümğz aynıymış aynı gündeyiz 🙈
O da benim gibi yumurtlama görür görmez çatlama olanlardan
Acaba niye böyle oluyor kızlar
Bu iyi birşey mi 😂😂
Kuzum inanki hem erken yumurtlama gorenlerdenim… hemde hemen catladi bu ayda gecen ayda bide iki aydir letu kullaniyorum yani genelde ayni seyirde devam ediyordu lh testlerim. Sanirim letuylada alakali

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce 🤩 bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını 😍 birebir uyumlu çıktı ultrasonla 🤍 iyiyiz çok şükür ☺️☺️ bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım ☺️
Kuzu ne cabuk 10 haftalik oldunuz🥰🥰🥰 saglikla ilerleyin. Erkekse belki belli eder bidaki gittiginde

Kuzum inanki hem erken yumurtlama gorenlerdenim… hemde hemen catladi bu ayda gecen ayda bide iki aydir letu kullaniyorum yani genelde ayni seyirde devam ediyordu lh testlerim. Sanirim letuylada alakali
Benim de döngüm çok düzenlidir ama 1 ay önce 23 gün sonra adet gördüm ve ben şok 🤣🤣
Yani benim de aynı sorunlarım var senin gibi 😂

Benim de döngüm çok düzenlidir ama 1 ay önce 23 gün sonra adet gördüm ve ben şok 🤣🤣
Yani benim de aynı sorunlarım var senin gibi 😂
27 ile 31 gun arasi degisiyor döngü günüm ama reglim uzun sürüyor hele letu kullandigimdan buyana 7 gunu buluyor.. gecen ay cok gec yumurtlama gordum bu ay yine normale döndüm 😂😅

Yani etrafımdaki insanlar der kuvvetli olduğunu 🙈🙈🙈
Ya kendime de gelince hissetmiyor 🤣🤣
İnşallah hepimiz görürüz 🙈
Öyle olur zaten kuzum herkese doğru hissedersin kendine gelince çalışmaz 😂😂 inşallah kuzum inşallah ama bende hissediyorum bu topicte ki kızlarımız çok kısa zamanda hepimiz hamiş olacağız 😍🤩🤩

Duyacaksın canım Allah'ın izniyle bu zamanlarında tadını çıkar stres yapma herşey güzel olcak 😍😍
İnşallah ❤️🙏 teşekkür ederim kuzumm ❤️
Betan da yükselecek kalp atışını da duyacaksın Allah’ın izniyle kuzummm 😍😍 her zaman pozitif düşünelim sağlıklı bir hamilelik süreci olsun inşallah bebeğim 😘❤️
Ayyy sagol kuzum 😍❤️ İnşallah isteyen herkes kavuşsun bian önce🙏

Tmm canım şuan takvime bakarak değerlendirme yapmıyorum ama akıntıma bakıyorum
Akıntıya göre yumurtlama dönemindeyim
Bugünü değerlendirdik ve 2 gün önce
Bugün ovulasyon pikse 3 gün daha devam edeceğim
Çok az ovulasyon yapıyorum bu ay cünkü strese girmek istemiyorum
İnşallah tutar bebişin kuzumm stresten kesin uzak dur 😍

Ayy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir 😍😍❤️🙏🙏🙏
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum❤️
Canım hayırlı olsun gebeliğin saglıkla tutunsun insallah 😇😇

Ayy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir 😍😍❤️🙏🙏🙏
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum❤️
Aşko ne kadar süre kullandin yağlı incirleri🤣🤣🤣

Back
X