- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.541
Valla helal olsun kuzum inşallah bende atabilirimBennnn varımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla helal olsun kuzum inşallah bende atabilirimBennnn varımmm![]()
Benim zaten ilaçtan sanirim genelde hep orta koyulukta cikmaya baslamisti bugunde böylebugün yapınca atsana canım bakalım nasıl çıkacak
canım ne güzel heyecanlarrr inşallah sağlıkla kucağınada alırsın seversin doya doya :)12 haftasa tahmin yapacakmış bakalımzaman çok hızlı geçiyor valla
![]()
Benim aklimdan kız geciyor asko. Bi oglun vardi hatirliyosam sanki bu kiz gibi12 haftasa tahmin yapacakmış bakalımzaman çok hızlı geçiyor valla
![]()
Yaa çok teşekkür ederiz amiiinCanım hayırlı olsun gebeliğin saglıkla tutunsun insallah![]()
kuzum valla bence senin dün çatlamış gece hatta çatlamış gözüküyor dün bana pik gibi gelmişti eşitti sen dün deneme yapmadıysan bugünü kesinlikle kaçırma canımBenim zaten ilaçtan sanirim genelde hep orta koyulukta cikmaya baslamisti bugunde böyle
Ayy lütfen çift çizgiyi atİyiyiz kuzum sen nasılsınbenim bat dündü hala olmadım olacak gibi de değilim
![]()
Kuzum valla varya yeni başladım inanırmısın temmuz sonu agustos başı gibi başlamıştımAşko ne kadar süre kullandin yağlı incirleri![]()
Bata son 5 gün kaldı hiç belirtim yok umudum kırılıyor :/Kızlarrrr nasılsınız napıypsunuz yolundamı herşey varmı bat günü yaklasannn![]()
Dün yaptık canim. Valla sancili sancili yaptikkuzum valla bence senin dün çatlamış gece hatta çatlamış gözüküyor dün bana pik gibi gelmişti eşitti sen dün deneme yapmadıysan bugünü kesinlikle kaçırma canım
:) iyi yapmışsın değerlendirerek canım :)bence bugünüde kaçırma kesinlikle çünkü belli ki dün yumurtlama olmuş bugün artık geçmeye başlamış hadi iyi sağlıklı tutunmalar olsun :):):)Dün yaptık canim. Valla sancili sancili yaptikbir gun oncede yapmıştık ama testim silikti dün gunduz 5 gibi baya koyulasti. Gece 12 de yaptigim test ortadaki cokta sivi alimina dikkat etmedim. Bencede dün yumurtlama oldu bu aksamda degerlendiriyim sabah sancim gecmisti
testi tekrarlayınca etiketle kuzum benide mutlaka merak ediyorum ama bence sende var gibi hissediyorumEvet kuzum dün yaptım ama negatifti gecikme olursa tekrar yapacağımumudumu kesmedim henüz
![]()
İnşallah canim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahAyy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum![]()
Evet hepsi aynı vallaAhahah bu erkekler hepsi aynı ya
Geçen bana da olmuştu ondan mı acaba dedim canım
Rica ederim canım iyi bari düzeldiyse![]()
Gece 11 i bulur degerlendirme yapmam. Ve ozamana kadarda buyuk ihtimal yumurta etkisini kaybeder:) iyi yapmışsın değerlendirerek canım :)bence bugünüde kaçırma kesinlikle çünkü belli ki dün yumurtlama olmuş bugün artık geçmeye başlamış hadi iyi sağlıklı tutunmalar olsun :):):)
öyle düşünme yine sen geç döllenme bile olabiliyor o yüzden yumurtlamadan sonra yine 2 3 günü değerlendirin diyorlar belli mi olur canımGece 11 i bulur degerlendirme yapmam. Ve ozamana kadarda buyuk ihtimal yumurta etkisini kaybeder
Canım illa belirti olcak diye bişey yok belirtilerin cogu zaman 6-7 haftadan sonra oluyor ins güzel haberler gelirBata son 5 gün kaldı hiç belirtim yok umudum kırılıyor :/
Kız hissediyorum ama sağlıkla gelsin yeterki hic fark etmezcanım ne güzel heyecanlarrr inşallah sağlıkla kucağınada alırsın seversin doya doya :)cinsiyet olarak hissettiğin var mı bişey :)
aynı seylerı yasamısız ,bende hazıranda dıs gebelık geıcrdım son durumunuz nedır acaba ?Haziran ayinda sadece tup bebek diyorlardi Rabb'im cok sukur olabilcegini gosterdi bize olabilcegini bunada sukur napalim.. cok uzuldum ama yapcak birsey yok maalesef![]()
Evet canım bi oğlum var bakalım hayırlısı olsun inşallah benimde hissiyatim kızBenim aklimdan kız geciyor asko. Bi oglun vardi hatirliyosam sanki bu kiz gibi![]()