- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.821
Haklısın canımTesti kabul ederim ama buraya gireriz bee dayanamayız herkes bakar göz ucuyla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canımTesti kabul ederim ama buraya gireriz bee dayanamayız herkes bakar göz ucuyla![]()
Kuzum en son 25 Ağustos’ta ovu yaptım pike yakındı 1-2 güne pik olurdu 26-27 yani neredeyse benim yumurtlamam bir gün sürüyor 26 yumurtlamadır çünkü ağrılarım vardı o gün 27 de çatlamadır kuzum aslında geçte yumurtlamadım
Ya sende hisler karışıkValla bebeğim kimlerin kimlerin bebesi oluyor Allah yiyeceği ekmeği verince herşey hikayeinşallah senden güzel haberler alacağız kuzum
pazartesi neredeyse 5-6 gün gecikme oluyor kuzum
Ne demek efendim
Benim yol uzun
Bu sigarayla bizden adam olmaz
Gerçi gebe kalanlar çok böyle
Sen bence 1 hafta geciksin öyle yaparsın![]()
Kız daha tam gecikmem olmadı ki belki yarın olcamKızMucizemmm16 aşko bişey söyle bizim kız test yapmıyor taş olsa çatlar dimi ama pazartesi çıkan cumada çıkar hayırlı gün hem
çıldırıcam yanına gidip zorla test yaptırcam şimdi heeee
![]()
![]()
Sakin aşko sakinAy bende çatlıycam çıldırıcam ama sakin kalmaya çalışıyorum![]()
Demgey3 kız bebeğim yap şu testi artık valla dayanamıyoooomm dayanamıyooommm
![]()
Ya ahshaha kahkaha attımHeh bende onu diyorum iştebenim stoktaki erkenlerden götürüp al işe diyesim geliyor ben dayanamıyorum gıdıklıyor beni
![]()
Ya sen nasılll tatlısınKuzum olsun vardır bundada bi hayır belki o gıcık kapmanın arkasında bi kıvılcım olucak oda bebişi getirecekbilemeyiz ki herşey rabbimin elimde taşınma zamanınızda yumurtlamaya denk gelir yeni evinizde ooo orasıda yarar belki belli mi olur
![]()
Kız daha tam gecikmem olmadı ki belki yarın olcamheveslenmek istemiyorum aşkım ya
ahahah cuma hayırlı evet ama pazartesi koskoca bir haftanın başlangıcı belki benim sayemde haftaya güzel başlayacaksınız ben hep sizi düşünüyorum
![]()
Sakin aşko sakinben çok aradayım var gibi yok gibi ondan biraz daha geçsin diyorum bebeğim
eğer bebişim varsa teyzelerine daha net bir şekilde el sallasın istiyorum
![]()
Arttırıyorum günde 1.5 paket hemen hemenAy valla sorma ya içiyom ben tam gaz 2 günde bi paket gidiyor![]()
Aşkım bari bir kaç gün daha sonra yapayım yaTamam işte sen yarın test yap![]()
işte ben sistemi böyle çökertirimYa sende hisler karışık
Yüzde 40 gebe diyorum
Yüzde 60 da yok diyorum
Bilemediminşallah benden önce alırsın
![]()
Ya ahshaha kahkaha attımaşkım onlar sana lazım aman boşa harcama
![]()
Hay sabrını sevdiğim cumartesiye alsak bu işi olmuyo mu pazartesiye kadar ortadan ikiye ayrılcaz yavru kuşumKız daha tam gecikmem olmadı ki belki yarın olcamheveslenmek istemiyorum aşkım ya
ahahah cuma hayırlı evet ama pazartesi koskoca bir haftanın başlangıcı belki benim sayemde haftaya güzel başlayacaksınız ben hep sizi düşünüyorum
![]()
Sakin aşko sakinben çok aradayım var gibi yok gibi ondan biraz daha geçsin diyorum bebeğim
eğer bebişim varsa teyzelerine daha net bir şekilde el sallasın istiyorum
![]()
İnşallah canımAşkım bari bir kaç gün daha sonra yapayım ya
işte ben sistemi böyle çökertirimbebeğim valla bende %50-%50 yim o yüzden normal böyle düşünmen
inşallah aynı ayda alırız bebeğim
![]()
Hadi bende son yakıp yatacam
Ayy kahkaha attımHeh bende onu diyorum iştebenim stoktaki erkenlerden götürüp al işe diyesim geliyor ben dayanamıyorum gıdıklıyor beni
![]()
Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirimSen bilirsin daha da bişey demiyorumhafta sonu eczanede bulamazsın çatlarsın biz gibi sende görürüm ozaman ben seni iki gün çıldırırsın
![]()
Arttırıyorum günde 1.5 paket hemen hemen![]()
Sürprizi bize yap önce aşko eşini sonraya saklaAşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirimya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah
) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam
![]()