Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee bende fazladan var sorun etme sen canım ya🥰🤣🤣hem yaptığımda sana göstermicem sonucu desem nasıl duygu işte ben şuan öyleyim yapsan gecem bile güneşlencek gibi o derece 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız mesajı okurken hemen üzüldüm ha göstermiycem yazınca 🤣🤣🤣 şuan hemen anladım seni bebeğim valla haklısın 🤣🤣 tamam ya cumarteside anlaşalım olmaz mı 🤣🤣🤣
Hay sabrını sevdiğim cumartesiye alsak bu işi olmuyo mu pazartesiye kadar ortadan ikiye ayrılcaz yavru kuşum 😂😂😂
Başkası olsa bende vay be ne sabırmış derdim ama negatifse diye korkuyorum aşko ondan 🥹 ama tamam cumartesi yapayım inşallah ak koyun kara koyun çıksın ortaya tabi sağ çıkarsam 🤣🤣🤣

Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirim 🤣🤣 ya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah🤲🏻🤲🏻) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam 🤣🤣

Ay herşeyede bi lafı cevabı var cumartesi tadilat varmış sizin eczanede kapalıymış😂😂😂 aşko Yarın testi yapsan pazartesi kan versen 🤭 sabaha kadar ben dana çok seçenek sunabilirim bu böyle gider 🤣🤣🤣😂😂😂

Kız mesajı okurken hemen üzüldüm ha göstermiycem yazınca 🤣🤣🤣 şuan hemen anladım seni bebeğim valla haklısın 🤣🤣 tamam ya cumarteside anlaşalım olmaz mı 🤣🤣🤣

Başkası olsa bende vay be ne sabırmış derdim ama negatifse diye korkuyorum aşko ondan 🥹 ama tamam cumartesi yapayım inşallah ak koyun kara koyun çıksın ortaya tabi sağ çıkarsam 🤣🤣🤣

Sen mübarek hayırlı cumamızda yapma cumartesi yap peki bakalım sen öyle münasip görüyorsan tamam diyorum 🤣🤣🤣🤣

Ya sen nasılll tatlısın 😂😂 Yok normalde inat yapmam ama bu sefer cidden benimde sabrım tastı. Sürekli stres sürekli Mac izliyo sürekli maç yorumları. Onun muhabbet sohbete ihtiyacı yokken bende onu damızlık gibi kullanmak istemiyorum saka bir yana yeni evli değiliz sonucta kuzum o bebek isini 2.plana attıysa bende cok takmam. Hevesi kaçıyor zaten insanın. Yenş ev inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben zaten o kaybımdan tam 16 ay sonra onun ısrarıyla bu bebek düşüncesine tekrardan adapte olmuştum destek vermiyorsa tek basına cabalayamam. İnsan zamanla anlıyor evlilikte hiç bir konuda gereksiz ve tek taraflı caba işe yaramıyor yoruluyorsun bu sadece bebek konusunda da değil her konuda böyle. Ama bu ay ciddi anlamda bebege dair tüm heyecanım gitti. Ufacık bir bitki cayı bile içsem bebek için, heyecanlanıyordum. Şimdi 0 yani.
Kuzum çok haklısın vallahi hak veriyorum tek taraflı olucak şey değil çocuk işi bence al karşına düzgünce konuş genelde böyle vurdumduymaz olanlar çocuk olunca kafasına vuruyor keşke önceden olsaydı Nie zaman kaybettik die seninkide öyle olucak gibi gözüküyor

Acilen taşın 🤣
Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirim 🤣🤣 ya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah🤲🏻🤲🏻) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam 🤣🤣

🫢🫢 canım ne yaptıııınnn azaltmaya çalışan biraz ben bazen yarım paketi görüyorum da kızıyorum kendime yine şu illeti abarttın bu gün diyorum kendi kendime 7-8 dal falan içiyorum keşke bırakabilsek😟
Kuzum olmuyor. Delircem zaten yakında bu konu yüzünden. Yani olmuyor bir türlü, azaltayım dediğim an bile bir tane yakıyorum düşüncesi bile beni geriyor. Çok zor durumdayım gerçekten

Sürprizi bize yap önce aşko eşini sonraya sakla🤣🤣🤣
Ay bebeğiiiiimmm herkesten önce siz öğrenirsiniz zaten varsa eğerrrr 😍❤️❤️
Ay herşeyede bi lafı cevabı var cumartesi tadilat varmış sizin eczanede kapalıymış😂😂😂 aşko Yarın testi yapsan pazartesi kan versen 🤭 sabaha kadar ben dana çok seçenek sunabilirim bu böyle gider 🤣🤣🤣😂😂😂
Aşkım normalde her gün yaparım bana kalsa bağımlısıyım ama yapmaya niyetim yok ya ondan herşeye bir bahane buluyorum 🤣🤣🤣 aşkım 2 sokak arkada kadın doğum var etrafı ful eczane 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣 ama bak ben pazartesiden cumartesiye çektim sende cumadan cumartesiye Çek bacım biraz pazarlık yap olmaz ki böyle bize gelişi zaten bu 🤪🤣🤣🤣

Ayy bende günde nerdeyse bir paket içiyorum nolcak halimiz kuzum🙄

Aşko yapma be azalt en azından bakma bende içiyorum günde 7-8 dal bazen yarım paket içince kendime kızıyorum bırakamıyoruz bari azaltalım ama hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez atacağım bırakacağım inşallah

Aşko yapma be azalt en azından bakma bende içiyorum günde 7-8 dal bazen yarım paket içince kendime kızıyorum bırakamıyoruz bari azaltalım ama hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez atacağım bırakacağım inşallah
Azaltmayı düşünürken daha çok içiyorum kuzum o yüzden saldım az içmeye çalıştıkça artıyo oyalanmaya çalışıyorum ama canım sıkkınsa afedersin şeyi cıkıyo yani

Back
X