Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sor bir arkasım boyle bir işlem yapmış bendede o sorun olabilir mi diye. Onca doktora gittim kimse bilmedi hormon ilaçları verip durdular 1 ay içtim çok kötü oldum eşim.hepsini çöpe attı en son çare bu doktor oldu dedim son kez bı gideyim hsg çekilm.
Bende tekrar bi bakayim. Sorayim. En azindan her ay umutla bosuna beklemem yapilmasi ne gerekiyosa yaparim.

Kızlar sonunda yaptım testi 😍 hem de sıvıya falan dikkat etmedim 😂 ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş 😂
@fnd_50 R raainbow @Tiniminimavihanim @Sevgicik M melek076
Yaaaa inanmıyorum kendi testimi görmüş kadar sevindim😍😍 sende anne oldun artııuk😍 rabbim gebeliğinin sağlıkla ilerlemesini nasp etsin 🙏🙏❤️❤️

Kıızz sen niye kendini temizliklere vurdun az dinlen uyudugum için mesajlra artık sabahlrı cevap veriyorm beni idare edin😂 bide bi başım ağrıdıki dün sorma zor uyudum baş ağrısından dolunay molunay neyse ağzımıza şey yaptı😂😂😂

😂😂😂😂 seni Allah ne demesn o benzetme ne 😂😂 çok güldüm kız benimde baş ağrım fenaydı dün inanlmaz ağrıdı yaaa

Sanırım doğru benim sol yumurtalıktan tutunmuş çünkü 😍😍
Bu ay bende sol hissettim ağırlıklı umutlanmak istemiyorum ama elimde değil yaa 😂

Bende coluk cocuk yok cok kirlenmiyor sadce pazartesi günleri detayli temizlik yapıyorm 🤪
Benim kız sağolsun kedi de var oda ağlatıyo evi tüyleri heryerlerde cama cıkıyo cama bile yapıştırıyo o tüylerini sıpa 😂 eşim desen hepsinden çocuk duvarlarda el izleri var hep koca adam 🤣🤣

Bende çok kez gittim hsg çekilince doktorum fark etti ilacı sokamadim o kadar dardı dedi spermlerin gitmesi mümkün değil bende sok oldum tabi dedim bu nasıl olabilir normal doğurdum ben güldü 😂 enfeksiyon kapinca bir katman gibi birşey oluşuyor doku o da kapatıyormus önce ameliyat dedi dedim o kadar mı kötü sen yarın gel halledeyim burda dedi kürtaj ilacı verdi hem dil altı hem vajinaya gittim açtı bir şekilde. Hadi git ilişkiye gir bu ay hamilesin diye gönderdi beni 😂
Ayy korktum yaa bu kadin doğumculardan nedense korkuyorum

Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirim 🤣🤣 ya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah🤲🏻🤲🏻) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam 🤣🤣
Anaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhalde😂😍😂
Ay herşeyede bi lafı cevabı var cumartesi tadilat varmış sizin eczanede kapalıymış😂😂😂 aşko Yarın testi yapsan pazartesi kan versen 🤭 sabaha kadar ben dana çok seçenek sunabilirim bu böyle gider 🤣🤣🤣😂😂😂
Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksa😂😂

Back
X