Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaan dikkat edin şu bebislere ya bak biz olsun diye aylardir kendimizi paraladik 😵‍💫
Kız bende öyle ama o kadar alışmışım ki yok sanki diye negatif görmekten pozitif bı garip oldum ne yapacağımı şaşırdım düzenimi birden değiştiremiyorum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi🥰😂 en tez zamanda sizde hamile kalın inşallah ❤️

Kız bende öyle ama o kadar alışmışım ki yok sanki diye negatif görmekten pozitif bı garip oldum ne yapacağımı şaşırdım düzenimi birden değiştiremiyorum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi🥰😂 en tez zamanda sizde hamile kalın inşallah ❤️
Amin inşallah canimm.ama yine de dikkat et annesi 🥰 sen kan verdin mi

Yani dün çatlama olmuşlar eğer ki bunu birazdan tekrar ovu yapınca öğrenecem
O zaman 7 Eylül pikti ki o kadar erken ihtimal vermem
O zaman bat 21 Eylül
Ama eğer bugün geçen ay gibi 12. Günde pik olursa o zaman 23 Eylül bat oluyor 🤣
Ben yinede 1 hafta geç yazdırıp değişik bir totem yapıyorum 🤣
Karışıkmış aşko sana kolay gelsin 🤣🤣🤣 ama inşallah erken olur bat hemen öğrenirsin mutlu sonucu 😍😍❤️

Anaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhalde😂😍😂

Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksa😂😂
Ahahahahha 🤣🤣🤣🤣 ah aşklarım ben sizi kırar mıyım ya daha yeni geldim eczaneden aldım testi yarın sabahı bekliyor 😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣
1922E56E-EF17-476E-BA36-07A98B1114DB.webp

İnşallah öyledir kuzum ilk gebeliğimde 4 gün kala laboquick test ile öğrenmiştim silik çıkmıştı kan testim de 28 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Salıya kadar yapmıcam 😒
Kuzum kaset testlere çok güvenme bence hem pazartesi yap sen için daha rahat etsin

Back
X