Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet biliyorum iyi bir ilaç şeker doğru bak insülin yumurtayı baskılıyım beybisi. Doğru izlemiş yolu duphaston şöyle bir ilaç kullanıyorsun eğer gebelik yoksa adet başlatıyor varsa bebeğe tutunmaya kolaylık sağlıyor.ben omega ve inofolic zaten kullanıyorum arısütü incir havuç yemelere başladım şimdide bakalım ne olacak gördüğüm yumurtalıda değerlendiriyorum burada kan testi verme olayı yok değerine bakamıyorsun sadece çiş ile 5 haftalıkken bakıyorlar
İnciri dikkat et canım çok tüketme prolaktin yükseltir o da engel hamileliğe. İnşallah en kısa sürede hamile kalısin ❤️

Ay siz dualarım seninle yazdıkça ağlıyorum iyiki varsınız ya 😢😢😢 benimde dualarım sizinle bebişlerinize kavuşmanız için❤️

Sağol kuzum inşallah🙏❤️

Mutlaka haber vercem hasstaneden çıkar çıkmaz ilk size yazıyorum 🥹 siz böyle güzel dileklerde bulundkça ağlıyorum ben sulu göz oldum çıktım😂😂😢😢😢
Güzel çıkacak canım
İnşallah bizde alırız bu haberleri yakında 😻

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben fnd_50 fnd_50 miraclebeyb miraclebeyb @000umutlu000 Childdevelopment Childdevelopment @loirily M melek076 @Demgey3 @miresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedi 😂😂😂 bide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın 🥹🥹🙏🙏❤️❤️❤️
Duam da kalbim de seninle çıkar çıkmaz haber ediyorsun bebişin sağlıkla sana tutunacak inanıyorum 😍😍😍

Ne kusuru sor tabi 🥰 matofin infolic combi ve omega içtim ayriten duphaston verdi doktorum. Eşime de sperm sorunu var mıydı bilmiyoruz hiç gitmedi doktora mfk azoperm aldım ona içsin diye o da bir ay kullandı. Jel de ovu testi vardı 3 tane tahmin ettiğim günleri yaptım pik gördüm o gün jel kullandım iki gün sonra yine kullandım. Hangi gün tuttu bilmiyorum. İnşallah sende güzel haberi alırsın bu ay 🥰
cok sagol kuzum,
masallah Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım..
amın kuuzm ınsallaahhhh :KK200:

Aşko evin içinde anlaşabiliyolar mi ben bizim eve minik bi kedi aldım hastaydı göndercem tedavi olcak diye bi kaç saatliğine benim kedi kokusunu alınca bize hırlamaya başladı ayy çok korktum onuda yavru kedi gidene kadar salona kapattım 🤣🤣🤣 mutfakta esir kalmıştık 🤣🤣🤣
Anlaşıyorlar kuzum benm köpeğim dışardaki kedileri kovalar evdekinide korur öyle bi manyak😂😂 benimkide havlayıp hayvanın aklını almıştı alıştırma süreci çok zor olmuştu ama şimdi birbirleri olmadan uyumuyorlar bile😍😍

Eklentiler

• IMG_20220908_200039.webp
    IMG_20220908_200039.webp
    13 KB · Görüntüleme: 37
Anlaşıyorlar kuzum benm köpeğim dışardaki kedileri kovalar evdekinide korur öyle bi manyak😂😂 benimkide havlayıp hayvanın aklını almıştı alıştırma süreci çok zor olmuştu ama şimdi birbirleri olmadan uyumuyorlar bile😍😍
Yaa maşallah yerim ❤❤ ne güzel ❤❤ kedin dişi mi erkek mi bebeğim

Şimdilik uyma şeytana dur 🤣🤣
Ne uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursun😂😂😂 ben gidip bebek mağzası gezsem bana deli dermisiniz😂😂😂
Güzel çıkacak canım
İnşallah bizde alırız bu haberleri yakında 😻
İnşallah kuzum🙏
O konuda da her gece dualarımdasınız inşallah yakın zamanda sizden çift çizgileri görücez❤️
Duam da kalbim de seninle çıkar çıkmaz haber ediyorsun bebişin sağlıkla sana tutunacak inanıyorum 😍😍😍
İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz siz 🥹😍

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben fnd_50 fnd_50 miraclebeyb miraclebeyb @000umutlu000 Childdevelopment Childdevelopment @loirily M melek076 @Demgey3 @miresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedi 😂😂😂 bide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın 🥹🥹🙏🙏❤️❤️❤️
İnşallah sağlıkla artar çiçeğim. Sakin ol heyecan yapma sonucunu mutlaja bize de bildir 🥰🥰

Back
X