Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bunubizde yaşadık gecenin 12sinde sokak sokak apartman apartman gezdik bide apartmanda bakıln 2 tane köpek var bizim sitenin dedim allahm köpeğede alışık bizimki ya giderse bizim saf oturmuş kuytu bi köşeye bizi izliyor ruh hastası😂😂😂
Alay ediyolar bizle kız deli bu kediler 🤣🤣🤣

Ayy kuzum inşallah değildir ama benim annemin kediside dişi bikere 2 ay kızana girmedi bi sağlık sıkıntısıda yoktu inşallah yoktur kötü düşünme kuzum🙏
Ayy inşallah öyle olur kuzum içim biraz rahatladı sen öyle diyince ❤ hasta gibi değil ama işte girmeyince aklımda bir sürü soru oluşuyo bişey olmasın yavruşuma Allah korusun ❤

Ayy inşallah öyle olur kuzum içim biraz rahatladı sen öyle diyince ❤ hasta gibi değil ama işte girmeyince aklımda bir sürü soru oluşuyo bişey olmasın yavruşuma Allah korusun ❤
Zaten hastaysa bi şekilde belli eder merak etme ben köpeğim yaşlı şu aralr çok hastalık atlatıyoruz hemen belli oluyor anlardın ☺️ Olmasın tabi onlrda biyerde çocugumuz gibi oluyor Allah korusun🙏❤️

Zaten hastaysa bi şekilde belli eder merak etme ben köpeğim yaşlı şu aralr çok hastalık atlatıyoruz hemen belli oluyor anlardın ☺️ Olmasın tabi onlrda biyerde çocugumuz gibi oluyor Allah korusun🙏❤️
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah kolayca atlatır iyi olur köpüşün severim ben onu 💕💕 valla bebek sever gibi mıncıklıyorum ağzını yediğim çok seviyorum ya 💕💕

Gebeler benim hiç belim ağrımazdı tek taraflı belim ağrıyor birde aynı tarafta bir anda sanki çamaşırım sıkıştırıyor gibi kasık ağrısı bu ağrı ilk defa oluyor sürekli batma yada sıkma sıkışma gibi çamaşır düzeltiyorum gayet rahat ne oluyor acaba diyip duruyorum ama anlamadım.

C kontrol t ler pozitif ve haftalık testin markasını yazsana ben inceleyip anlatayım burada Almanya da da öyle çizgiyle haftalık ölçen var ordan aklıma geldi t1 bir haftalık 2 iki haftalık falan diye
Oo çok iyiymiş bu bende ne işe yarıyo t1 t2 diye düşünüyodum

C kontrol t ler pozitif ve haftalık testin markasını yazsana ben inceleyip anlatayım burada Almanya da da öyle çizgiyle haftalık ölçen var ordan aklıma geldi t1 bir haftalık 2 iki haftalık falan diye
Sende mi almanyadansın kuzu 🤣

Back
X