Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika 🤣🤣🤣 evet ben dün akşam düğüne gittim Ya geldim çamaşırda beyaz pütürlü akıntı vardı ve akşam kasık ağrım vardı 3-2-3-2 ye göre değerlendirme günümde zaten gece değerlendirdik ben bunları hiç bağdaştırmamışım kasık ağrısını üşüttüm sandım hala devam ediyor belimde ağrıyor🤣🤣🤣 az önce aklım başıma geldi🤣🤣🤣 inşallah aynı günlerdede güzel haberler alırız bu ay😍
Ayy hadi amin amin🤲🏻🤲🏻 Rabbim sevindirsin

🤣🤣🤣Evet gerçekten çok biliyor Mfk hocamiz
Ben 3gundur bal tamponu kullaniyorum
O yüzden akıntım ne zaman oldu bilemedim
Bu sabah kullanmadigim için şeffaf akintiyi gördüm ama ağrım falan yok
Benim bu sefer yumurta kafamda her halde🤣🤣🤣🤣🤣🤣çatladi çatliycak🤣🤣🤣🤣🤣kasık ağrısı niyetine baş ağrısı

Aaa yumurtlamada bazılarının baş ağrısıda oluyor canım bak haberin olsun🥰🥰🤣🤣

Kiz aşko Recep ivedik dediği gibi sen görmüş geçirmiş,forumun çete lideri kadinsin🤣🤣🤣
Benim baş ağrısı yumurtlama yüzünden ola bilirmi yaa
Kekik suyu geldi aklıma hahahahaha recep ivedik diyince 🤣🤣🤣🤣 olabilir aşko neden olmasın ki benim genelde regli zamanları ağrır başımda yumurtlama olayı da ilginç ve sıra dışı bi olay olduğu için bence ondan da olabilir 🤭🤭🤭🤭

Kiz aşko Recep ivedik dediği gibi sen görmüş geçirmiş,forumun çete lideri kadinsin🤣🤣🤣
Benim baş ağrısı yumurtlama yüzünden ola bilirmi yaa
Aylar dolunaylar hilallere biseyler olmus ondan olabilir dedi ya kizlar 😂😂😂 bide şey var hormonlarla alakalı bas agrisi olabiliyor bol su ic azalir

Back
X