- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.361
Aynen öyle tam olarak öyleyim şuandaEvetsadece çay içim kalkicaktim
yapiştim yine kanepeye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle tam olarak öyleyim şuandaEvetsadece çay içim kalkicaktim
yapiştim yine kanepeye
![]()
EvetKekik suyu geldi aklıma hahahahaha recep ivedik diyinceolabilir aşko neden olmasın ki benim genelde regli zamanları ağrır başımda yumurtlama olayı da ilginç ve sıra dışı bi olay olduğu için bence ondan da olabilir
![]()
32 yıldır yumurtlama olayina anlayamadimda ilginc bi olay oldugunu hamile kalamayinca anladik evet cok ilginç bi olaymis harbidenKekik suyu geldi aklıma hahahahaha recep ivedik diyinceolabilir aşko neden olmasın ki benim genelde regli zamanları ağrır başımda yumurtlama olayı da ilginç ve sıra dışı bi olay olduğu için bence ondan da olabilir
![]()
Ay dolunay o dolunay beni fecii çarptı daha gelmeden tam gelse götürücek herhaldeAylar dolunaylar hilallere biseyler olmus ondan olabilir dedi ya kizlarbide şey var hormonlarla alakalı bas agrisi olabiliyor bol su ic azalir
Vallahi su içmekten gınaa geldi, günde 9 ilaç içiyorum 1.800 litre su büyük bardakta çaylarrrAylar dolunaylar hilallere biseyler olmus ondan olabilir dedi ya kizlarbide şey var hormonlarla alakalı bas agrisi olabiliyor bol su ic azalir
Bende yemek koyup dolap siliyim bari of bitmiyo bu işler yaEvetbenim her sözüm zaten Recep sözü olduğu için
hiç böyle ağrım olmamişti gerçekten ilaç bile kesmedi
Gidip bi araştırma yapayim baaari
Eveettt kesinlikle katılıyorum aşko bende tam o noktadayım32 yıldır yumurtlama olayina anlayamadimda ilginc bi olay oldugunu hamile kalamayinca anladik evet cok ilginç bi olaymis harbiden![]()
Off yaa hiç halim yok makinayi çalıştirmaya bile üşeniyorumBende yemek koyup dolap siliyim bari of bitmiyo bu işler ya![]()
Yaa valla bende tül perdeleri attım kurudu kalınları aticam üşeniyorum tülleri asmaya diye hala çalıştırmadım makineyiOff yaa hiç halim yok makinayi çalıştirmaya bile üşeniyorumkesinlikle dolunay çarpti bana,yemedi içmedi yumurtlama arefesinde geldi bunu beni
![]()
Bende dolap içlerini hallettim tek kendi dolabim kaldi yarin icin temizlige yardimci cagirdim camlarim cok kötü ve silecek durumum yok biraz ayakta kalayim kasık agrim basliyorBende yemek koyup dolap siliyim bari of bitmiyo bu işler ya![]()
Kolay gelsin kuzum sana ben evi süpürücem,bulaşik falan, reçel yapmiştim yine onlari kavanoza doldurucamYaa valla bende tül perdeleri attım kurudu kalınları aticam üşeniyorum tülleri asmaya diye hala çalıştırmadım makineyi![]()
Yorma kendini bebeğim o zaman ben regliyim hala 5. Günüm mübarek bitmedi bu ay sanki bitmiycek gibi geliyoBende dolap içlerini hallettim tek kendi dolabim kaldi yarin icin temizlige yardimci cagirdim camlarim cok kötü ve silecek durumum yok biraz ayakta kalayim kasık agrim basliyor
iyi etdin tatlim,ben cam perde işini hall etdim ,mutfak dolaplari ellerimden öperBende dolap içlerini hallettim tek kendi dolabim kaldi yarin icin temizlige yardimci cagirdim camlarim cok kötü ve silecek durumum yok biraz ayakta kalayim kasık agrim basliyor
Yorma kendini bebeğim o zaman ben regliyim hala 5. Günüm mübarek bitmedi bu ay sanki bitmiycek gibi geliyoo yüzden yapıyorum yoksa valla halim yok okullar da açılıyo açılmadan yapsam dün camları hallettim iki cam kalmıştı onları sildim bugün bide kalanları halledip yarın süpür sil toz al olayını yaparsam biticek inanıyorum
![]()
Sanada kolay gelsin aşkoKolay gelsin kuzum sana ben evi süpürücem,bulaşik falan, reçel yapmiştim yine onlari kavanoza doldurucam
Lale kaçarrrrrr
Sagol canım hepimize kolaylarrrrSanada kolay gelsin aşkobende kalkıyorum yapayım bitsin
![]()
Haydi o halde değerlendir bugünde 17 gün say bakalım inşallah güzel olacakEvet canim koyulasti ayni koyuluktaydi. Cook uzun zamandir ben lh yapıyorum ama dedigim gibi ilac kullanimi oldugu icin cok net sonuclar alamıyorum lh dan. Son 2 aydir. Keske eski testlerim olsaydida atsaydim sana sıralı dizili inci gibi![]()
Kolay gelsin kuzum valla giriştim işlere yazmayı unutmuşumiyi etdin tatlim,ben cam perde işini hall etdim ,mutfak dolaplari ellerimden öperokul açılmamış hall etseydim iyiydi
Sağol bebeğim ❤❤Kolay gelsin kızlarMucizemmm16