Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kekik suyu geldi aklıma hahahahaha recep ivedik diyince 🤣🤣🤣🤣 olabilir aşko neden olmasın ki benim genelde regli zamanları ağrır başımda yumurtlama olayı da ilginç ve sıra dışı bi olay olduğu için bence ondan da olabilir 🤭🤭🤭🤭
Evet🤣🤣🤣🤣benim her sözüm zaten Recep sözü olduğu için 🤣🤣🤣🤣 hiç böyle ağrım olmamişti gerçekten ilaç bile kesmedi
Gidip bi araştırma yapayim baaari

Kekik suyu geldi aklıma hahahahaha recep ivedik diyince 🤣🤣🤣🤣 olabilir aşko neden olmasın ki benim genelde regli zamanları ağrır başımda yumurtlama olayı da ilginç ve sıra dışı bi olay olduğu için bence ondan da olabilir 🤭🤭🤭🤭
32 yıldır yumurtlama olayina anlayamadimda ilginc bi olay oldugunu hamile kalamayinca anladik evet cok ilginç bi olaymis harbiden😂😂

Aylar dolunaylar hilallere biseyler olmus ondan olabilir dedi ya kizlar 😂😂😂 bide şey var hormonlarla alakalı bas agrisi olabiliyor bol su ic azalir
Ay dolunay o dolunay beni fecii çarptı daha gelmeden tam gelse götürücek herhalde 🤣🤣🤣 evet aşko su iç iyi geliyo bende içiyorum başım çok ağrırsa sakinleşiyo ağrım

Aylar dolunaylar hilallere biseyler olmus ondan olabilir dedi ya kizlar 😂😂😂 bide şey var hormonlarla alakalı bas agrisi olabiliyor bol su ic azalir
Vallahi su içmekten gınaa geldi, günde 9 ilaç içiyorum 1.800 litre su büyük bardakta çaylarrr
3litreyi buluyor,tuvaletle aşk yaşıyoruz şu aralar🤣🤣🤣

Off yaa hiç halim yok makinayi çalıştirmaya bile üşeniyorum😵‍💫😵‍💫kesinlikle dolunay çarpti bana,yemedi içmedi yumurtlama arefesinde geldi bunu beni🤣🤣🤣🤣
Yaa valla bende tül perdeleri attım kurudu kalınları aticam üşeniyorum tülleri asmaya diye hala çalıştırmadım makineyi🤣🤣🤣

Bende dolap içlerini hallettim tek kendi dolabim kaldi yarin icin temizlige yardimci cagirdim camlarim cok kötü ve silecek durumum yok biraz ayakta kalayim kasık agrim basliyor
Yorma kendini bebeğim o zaman ben regliyim hala 5. Günüm mübarek bitmedi bu ay sanki bitmiycek gibi geliyo 🙄😂 o yüzden yapıyorum yoksa valla halim yok okullar da açılıyo açılmadan yapsam dün camları hallettim iki cam kalmıştı onları sildim bugün bide kalanları halledip yarın süpür sil toz al olayını yaparsam biticek inanıyorum🤣🤣🤣

Bende dolap içlerini hallettim tek kendi dolabim kaldi yarin icin temizlige yardimci cagirdim camlarim cok kötü ve silecek durumum yok biraz ayakta kalayim kasık agrim basliyor
iyi etdin tatlim,ben cam perde işini hall etdim ,mutfak dolaplari ellerimden öper🤣okul açılmamış hall etseydim iyiydi

Yorma kendini bebeğim o zaman ben regliyim hala 5. Günüm mübarek bitmedi bu ay sanki bitmiycek gibi geliyo 🙄😂 o yüzden yapıyorum yoksa valla halim yok okullar da açılıyo açılmadan yapsam dün camları hallettim iki cam kalmıştı onları sildim bugün bide kalanları halledip yarın süpür sil toz al olayını yaparsam biticek inanıyorum🤣🤣🤣
🤣🤣🤣

Evet canim koyulasti ayni koyuluktaydi. Cook uzun zamandir ben lh yapıyorum ama dedigim gibi ilac kullanimi oldugu icin cok net sonuclar alamıyorum lh dan. Son 2 aydir. Keske eski testlerim olsaydida atsaydim sana sıralı dizili inci gibi😅
Haydi o halde değerlendir bugünde 17 gün say bakalım inşallah güzel olacak

Back
X