Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr yaa ben böyle birşey okudum korktum yaaa doktor normal desede artışa bu yazılan tereddüt etmeme yetti yani şuan 😔😔

Eklentiler

• 600A547F-E14F-48CA-A2C7-BED165BC8884.webp
    600A547F-E14F-48CA-A2C7-BED165BC8884.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlarr yaa ben böyle birşey okudum korktum yaaa doktor normal desede artışa bu yazılan tereddüt etmeme yetti yani şuan 😔😔
Kız saçmalaşma okumasana böyle şeyler doktor sana söylemiş zaten ne kurcalıyosun internete kaldıysak o biz ölmeden mezara koyuyo insanı zaten🙄🙄 hamile demem döverim valla baka asabımı bozma 😂😂😂

Bencede çıkar canım inşallah kesin net hayırlı haberler verirsin bize😍🥰🌸 ahahaha test işi öyle maalesef insan dayanamıyor😀😀😀🤣
Amin inşallah canım benim inşallah güzel haberler verelim birbirimize. Sana bir şey soracağım olmazsa athena da sipariş vermek istiyorum sanki sen kullanıyordun. Ne zaman nasıl kullanmak lazım bahsedebilir misin❤️

Sen kötüyü çağırıyorsun şuan canım yapma bunu daha senin başlangıç ve bunun İçin normal
Ay açmıcam bidaha interneti gerçekten insanın kafasını karıştırıyor 😔 sağol kuzum yaaa deli bu diyip geçiştirmemiş cevap vermişsin 😊
Kız saçmalaşma okumasana böyle şeyler doktor sana söylemiş zaten ne kurcalıyosun internete kaldıysak o biz ölmeden mezara koyuyo insanı zaten🙄🙄 hamile demem döverim valla baka asabımı bozma 😂😂😂
Kız saf gibi gittim okudum işte 💩 var okuyorum😒 cidden ölmeden mezara koyuyor 😂😂 eyvaaah terlik çıkıyor tamam tamam okumadım😂😂😂
Klavyeyi geçtim sana kuruluyorum aşko haberin olsun 🤣🤣🤣
Tamam tamam yaa valla senin o dövemediğin kadından sonra bi sinirin var zaten benden çıkmasın 😂😂 sen klavyeden devam😂😂

Aşkolar ben yeni geldim herkesi etiketleyemiyorum biraz okumaya çalıştım ama valla kafam döndü bıraktım 🤣🤣 R raainbow aşkım değerin çok güzel artmış maşallah inşallah bu şekilde sağlıklı ilerler 😍❤️ Onun dışında kaçırdığım birşey var mı aklım hep buradaydı 😍😍 beni sorarsanız ben hala adet olmadım 🤣

Amin inşallah canım benim inşallah güzel haberler verelim birbirimize. Sana bir şey soracağım olmazsa athena da sipariş vermek istiyorum sanki sen kullanıyordun. Ne zaman nasıl kullanmak lazım bahsedebilir misin❤️

Yok aşko bende ayhena yok doktor ekle dese ekleyecektim sordum ne ekleyeyim diye böyle devam et dedi ama bu ay olmazsa öbür aya athenada ekleyeceğim kuzum

Aşkım bende buraya giremediğim için çok huzursuzdum sizi özledim bu saate kadar ya 😍😍😍 hala regl olmadım 🤣 ve arada yumurtalıklarım kasılıyor bilmiyorum yarın sabahı bekliyorum ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum 🥺🥺
Ayy ya ben işleri bırakıp bırakıp oturuyorum 🤣🤣🤣 aşkım negatif çıkarsa da hiç üzülme bebeğim nasip Rabbim zamanında verecektir inşallah o zaman bu zamandır da mutlu oluruz hep birlikte ❤❤🙏🏻

Ay açmıcam bidaha interneti gerçekten insanın kafasını karıştırıyor 😔 sağol kuzum yaaa deli bu diyip geçiştirmemiş cevap vermişsin 😊

Kız saf gibi gittim okudum işte 💩 var okuyorum😒 cidden ölmeden mezara koyuyor 😂😂 eyvaaah terlik çıkıyor tamam tamam okumadım😂😂😂

Tamam tamam yaa valla senin o dövemediğin kadından sonra bi sinirin var zaten benden çıkmasın 😂😂 sen klavyeden devam😂😂
Okumaya devam edersen bende senden devam edicem şimdilik klavyeye döndüm 🤣🤣🤣🤣

Ayy ya ben işleri bırakıp bırakıp oturuyorum 🤣🤣🤣 aşkım negatif çıkarsa da hiç üzülme bebeğim nasip Rabbim zamanında verecektir inşallah o zaman bu zamandır da mutlu oluruz hep birlikte ❤❤🙏🏻
Normalde evde olsam bende işleri bir kenara bırakıp giriyorum sürekli ama kalabalık bir misafirlikte olunca elime bile alamadım 🤣🤣 aynen kuzum ilk gördüğüm anda üzülürüm eğer negatif çıkarsa ama 1 saate alışırım kabullenirim 🤣 ama inşallah vardır ya umutluyum 😍 ben çünkü kaç gündür olurum diye bekliyorum ama gelmedi bir türlü

Nayırrr kuzum athenayi ben kullaniyom
Günde 2kez içmek gerek[/QUOTE]

İvit ya burdaki muhabbet çok iyi , hiç çikasım gelmiyo

Back
X