Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ufacık bir var gibi gelme olduysa o bile bana yeter aşko 🤣🤣🤣

Ay amin inşallah normalde adet öncesi ateş düşer diye biliyorum ama benimki düşmedi bir türlü 🙈 ay evet ya hemen sabah olsun bende merak ediyorum sonucu ya büyük ihtimal uyuyamayacağım 😍❤️🙊🙈

Bekliyoruz ben uyuyamıcam sanki🤣🤣🤣

Bu kadar heyecanlanmaya inşallah negatif çıkmaz 🥹🥹

Ne çıkarsa önce nasip canım herşey Allah’tan bunu biliyoruz pozitif çıkarsa kiiii bence çok yüksek ihtimal neyse çoook seviniriz😍🥰🥳 negatif çıkarsa önümüzdeki maçlara bakarız ne olmuş yani 😛 ama sen iyi düşün iy olsun inşallah❤️🤲🏻

Şüphelerimiz doğru yönde çıksın inşallah 😍😍
İnşallah bebeğim inşallahhhh 😍❤️
Ne çıkarsa önce nasip canım herşey Allah’tan bunu biliyoruz pozitif çıkarsa kiiii bence çok yüksek ihtimal neyse çoook seviniriz😍🥰🥳 negatif çıkarsa önümüzdeki maçlara bakarız ne olmuş yani 😛 ama sen iyi düşün iy olsun inşallah❤️🤲🏻
Tabi ki kuzum nasip hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ama o ay bu aydır inşallah😍😍❤️ Ben çok umutluyum ama bakalım kuzum yarın sabah belli olur herşey 😍

İnşallah bebeğim inşallahhhh 😍❤️

Tabi ki kuzum nasip hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ama o ay bu aydır inşallah😍😍❤️ Ben çok umutluyum ama bakalım kuzum yarın sabah belli olur herşey 😍

İnşallah canım benim evet bende umutluyum gerçi ben nickten kaynaklı galiba hep umutlu ahahaha🤣🤣🤣 ama bu ay kimden umutluysam çıktı sıra sende hayırlısıyla🤲🏻❤️

Ay eskiden çok izliyodum şimdi bıraktım herkes herkesi öldürüyo arkasından iş çeviriyo kalbim dayanmadı 😂😂🙄

Kesinlikle ben esra erolcuyum bütün manyaklar orda eğleniyorum ama mügede içim kararıyor hayata bakış açımı değiştiriyor Müge izlemem oyüzden 🤣🤣🤣

Back
X