Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim umutlarda herkese yer var ben dahil ama bazen hariç oluyorum niyeyse ahahaha🤣🤣 nasip kuzum bakalım ayın sonu gelmiyor ki görsek🤣🤣
Ben sana kendim adına birşey dim mi 🤣
0 olacak hissi 100 de 100 olmayacak hissi 🤣
Sen kal aşko benden önce herkes gebe kalsın ama kendim için konuşamıyorum 🤣

Kesinlikle ben esra erolcuyum bütün manyaklar orda eğleniyorum ama mügede içim kararıyor hayata bakış açımı değiştiriyor Müge izlemem oyüzden 🤣🤣🤣
Ayy gördüm onuda keike görmeseydim🤣🤣🤣 Hiç tv izlemiyorum aşko bir salı akşamı üç kız kardeş başlıyo onu bekliyorum izliyorum o kadar valla onun dışında netten sihirli annem heryerde sen falan izlerim arada sıkılırsam o kadar 🤭🤭🤭

Ayy gördüm onuda keike görmeseydim🤣🤣🤣 Hiç tv izlemiyorum aşko bir salı akşamı üç kız kardeş başlıyo onu bekliyorum izliyorum o kadar valla onun dışında netten sihirli annem heryerde sen falan izlerim arada sıkılırsam o kadar 🤭🤭🤭

Ben izlemem boş kaldığımda bakarım bende camdaki kız, yasak elma, iyilik dizilerini bekliyorum hafta başlıyorlar yavaş yavaş kış modu yazın asla tv izlemedim vakit yok halen yok 🤣🤣🤣🤣

Ben izlemem boş kaldığımda bakarım bende camdaki kız, yasak elma, iyilik dizilerini bekliyorum hafta başlıyorlar yavaş yavaş kış modu yazın asla tv izlemedim vakit yok halen yok 🤣🤣🤣🤣
İyilik te neler olmuş öyle bee tekrarını izledim çok aksiyonlu bölüm geliyo🤣🤣🤣 unutmuştum onu da izliycem🤣🤣🤣

Kız ne demek negatif çıkarsa cıkmıycak çıkarsa da Allahın takdiri bebeğim yola devamkee ama bu kadar gecikme fazla benceeeğğğ 😍😍😍😍
Her ihtimali düşünüp çokta heveslenmek istemiyorum aşkım ondan negatif çıkarsa diye düşünüyorum bir yandan da ama negatif çıkarsada hemen adet olayım da değerlendirmeler başlasın istiyorum 😍😍😍 bence de yaaaa bu kadar gecikme fazlaaaa taş çatlasın 1 gün gecikme olurduuuu 😍😍

İnşallah canım benim evet bende umutluyum gerçi ben nickten kaynaklı galiba hep umutlu ahahaha🤣🤣🤣 ama bu ay kimden umutluysam çıktı sıra sende hayırlısıyla🤲🏻❤️
Ay yerim seni yaaa 😍😍😘❤️ Ay inşallah kuzum yaaaa sizin için çektim zaten yarına yoksa pazartesi yapacaktım kesin kararlıydım 🤣🤣🤣

Her ihtimali düşünüp çokta heveslenmek istemiyorum aşkım ondan negatif çıkarsa diye düşünüyorum bir yandan da ama negatif çıkarsada hemen adet olayım da değerlendirmeler başlasın istiyorum 😍😍😍 bence de yaaaa bu kadar gecikme fazlaaaa taş çatlasın 1 gün gecikme olurduuuu 😍😍

Ay yerim seni yaaa 😍😍😘❤️ Ay inşallah kuzum yaaaa sizin için çektim zaten yarına yoksa pazartesi yapacaktım kesin kararlıydım 🤣🤣🤣

Kız ben geceyi sabah edemiyorum sen bunu cumartesiye almasaydın ben çatlardım burda gerçek anlamdaaaa🤣🤣🤣🤣

Merhaba kızlar ben bu testi dün yaptım adetime 6 gün varken kaset test artimedin ilk idrar faln degıldı yaptıgımda solukluk gördüm hemen foto cektım bi renk koyulttum neyse sonra kurudu iyice yeri göründü gördüğüm yerdi yani ikisinide atıcam siz ne diyosunuz pkolu olarak kafam karışık

Eklentiler

• 41261013-6D2A-45EC-A230-AE58587BEFB8.webp
    41261013-6D2A-45EC-A230-AE58587BEFB8.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 90CEE873-AD84-445C-A4D2-096C3F42E2C1.webp
    90CEE873-AD84-445C-A4D2-096C3F42E2C1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 76
Back
X