Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha evet evet çok heyecanlı olacak hepsi🤣 kışın başka türlü vakit geçmiyor napalım her güne bir dizim vardı sadakatsiz vardı o bitti
Aşko dün gece bayılmışım ya 🤣🤣🤣 teli şarja taktım uyuyakalmışım🤭🤭🤭🤭 sadakatsizde güzeldi sonradan bıraktım izlemeyi ama finali 2 3 kez izledim😂😂😂

Kuzum morelini bozmak istemem ama çokta umutlanma istersen çünkü yumurtlama üzerinden 10 gün bile geçince silik çıkar seninki birde erken test inşallah vardır yanılıyorumdur ama geçen ay bende bu şekilde çok umutlanmıştım ama hüsran oldu yinede hayırlısı olsun herşey için kuzum
Evet bunları bende düşündüm kuzum ama bilemedim inşallah vardır diyorum yoksa da ne yapalım hayırlısı olsun çalışmalara devam ederiz 🥰

Kuzum yumurtlaman ne zamandı bebeğim
Kuzum bu ay takip edemedim en son 25 inde yapmıştım ovu testi pik değildi ama yakın gibiydi ama ağrılara bakarsam sanırım 27-28-29 u gibiydi

Evet bunları bende düşündüm kuzum ama bilemedim inşallah vardır diyorum yoksa da ne yapalım hayırlısı olsun çalışmalara devam ederiz 🥰

Kuzum bu ay takip edemedim en son 25 inde yapmıştım ovu testi pik değildi ama yakın gibiydi ama ağrılara bakarsam sanırım 27-28-29 u gibiydi
26 si pik olsa 27 28 gibi çatlamış olsa daha çok yeni o zaman bebeğim bekleyelim bakalım 😍 bi önce ki yaptığın testte artımed di dimi kuzum

M Mavimiresl asko nasılsın diğer kızlar napıyosnuzz bugün doktor kontrolüm vardı cok şükür 10 haftalık olduk minnosun eli ayagını gördük minicik darısı insallah en yakın zamanda sizlerinde olsun 🙏🙏🙏güzel haberlerinizi bekliyorum
Yaa minik eller ayaklar gozuktu yani🥰🥰 insallah bir an önce cinsiyetinide ogrenirsin zaman ne cabuk geciyor. Ben yumurtlama gordum bekliyorum canim iyiyim sen nasilsin varmi bulantin halsizligin

Bende eve çağırıyorum bazen cünkü iş dolayısıyla vaktim kalmıyor canım
Ben calismiyorum ama camlarim cok buyuk 3. Kat ama 4. Kat gibi duruyor binamiz yuksek altta dukkanlar var sanirim ondan🤷🏼‍♀️ Cocuklarim kucukken 20 günde yarim gün geliyordu. Ama buyuduler daha rahat yapiyorum islerimi. 3-4 ayda bir geliyor simdi, gecenlerde 2 sefer kendim sildim camları ama yok arkadaş ya mahfoldum utanmasalar camdan ev yapacaklarmis her odada koca koca camlar, balkon cam, mutfak koca kapi cam ekstra camda var. Salondaki fransiz balkonlu camı hic saymiyim. Baktim ki haşatım cıkıyor mecbur cagiriyorum.

Yaa minik eller ayaklar gozuktu yani🥰🥰 insallah bir an önce cinsiyetinide ogrenirsin zaman ne cabuk geciyor. Ben yumurtlama gordum bekliyorum canim iyiyim sen nasilsin varmi bulantin halsizligin
Cok fena bulantılar kuzum ilaç yazdırdım bgn doktora öğürmelerim hiç durmuyor bakalım ins ilaç iyi gelir yaa hadi insallah asko bu ay olsun ya

Back
X