Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤭🤭🤭 piki bulamadık iyi mi 🤣🤣 sonuç önemli neyse 😍😍 öncekinde bişey yoktu bebeğim ama bunda var 😍😍 beklerken meraktan çatlamasak bari🤭🤭😍
Ahahah tam dinlemedim bu ay kendimi sadece gün aşırı değerlendirme yaptım aşkım 🤣🤣 evet öncekinde yoktu bunda hafif var gibi valla çatlasam da patlasam da bu sefer uzun bekleyeceğim 🤣🤣

Cok fena bulantılar kuzum ilaç yazdırdım bgn doktora öğürmelerim hiç durmuyor bakalım ins ilaç iyi gelir yaa hadi insallah asko bu ay olsun ya
Bide calisiyosun cok zor olur yaa. Ac birakma mideni hafif sık ye. Canin yemek istiyormu? Yoksa ben en cok şey yapıyordum benimde aşırı bulantili geçer gebeliklerim hayatla iliskimi keserim resmen😅 tost makinasinin uzerine ince dilim patatesler az tuz atardim pisirirdim tost makinasinda. Kraker yerdim bide yatagimin basinda dururdu

Ahahah tam dinlemedim bu ay kendimi sadece gün aşırı değerlendirme yaptım aşkım 🤣🤣 evet öncekinde yoktu bunda hafif var gibi valla çatlasam da patlasam da bu sefer uzun bekleyeceğim 🤣🤣
İnanki bu ay benimde hic hevesim yok test yapma konusunda🤷🏼‍♀️ Bıktım sanirim negatif görmekten. Erken gebelik almış yeğenim bide 10 tane. Ama daha almaya gitmedim bile hatta kizdim keske almasaydin dedim. Her ay gibi bu ayda hüsran sanirim yani gebelige dair bi umutta yok içimde. Geçen ay cok umutluydum cok belirtiler yasadim ve ben normalde belirti yasayan biri degilim. Geçen ay olmadiysa bu ay hic yoktur😅 kızların kullandigi jeli konustuk eşimle dün. Belli olsun bu ay adet olursan ver siparis dedi. Ama niyeyse o jelede ben guvenemedim.yani sperm lerin hızını degistiriyor ya sagliklis spermleride taşırmı diye

Bide calisiyosun cok zor olur yaa. Ac birakma mideni hafif sık ye. Canin yemek istiyormu? Yoksa ben en cok şey yapıyordum benimde aşırı bulantili geçer gebeliklerim hayatla iliskimi keserim resmen😅 tost makinasinin uzerine ince dilim patatesler az tuz atardim pisirirdim tost makinasinda. Kraker yerdim bide yatagimin basinda dururdu
Cantamda hep kraker tasıyorum canım ama ben yemek yapamıyorum hazır olunca yiyorum 😂😂 yaptıgımdan tiksiniyorum canım🤢🤢

At da gözümüz gönlümüz açılsın aşko😍😍😍 maşallah minnak şey sağlıkla gelsin inşallah ❤❤

İnsan etiketleyip atardi. Esra Erol daki Fatma nin annesinin ahmete dedigi gibi YAZİKLAR OLSUNN YAZİKLAR OLSUNN 😂😂
IMG_20220910_134957.webp
IMG_20220910_135116.webp

Cantamda hep kraker tasıyorum canım ama ben yemek yapamıyorum hazır olunca yiyorum 😂😂 yaptıgımdan tiksiniyorum canım🤢🤢
Ben ne yapabiliyordum ne yiyebiliyordum ilk 4 ayı günlük yarim kilo limon, sade soda, ve tost makinasında patates ile gecirdim😅 folikasit vitamin falanda kullanamadim doğuma 2 ay kala kan şurubu kullandim tekli siselerdeydi. Yiyip cikariyosan bile üzülme depolarin dolu ilk 3 bucuk ay bebek senin depolardan beslenecek. Bu arada benim kızımda limon yer cok ve patates hastasi resmen 7/24 ver yiyor😁 o yasta sade soda bile iciyor düşün 😁 36+0 da 2880 gr 45 cm dogmustu. Oglumdada 4 ay herseyden tiksindim domates ve zeytin yedim surekli bide yeşil soğan 😅 baska yemek anlayisim yoktu. Oda 38 haftalik 3.900 gr 52cm dogmustu. Doktor bu cocuk 2 hafta daha dursaydi 4 bucuk kilo olurdu demisti 😂😂

İnanki bu ay benimde hic hevesim yok test yapma konusunda🤷🏼‍♀️ Bıktım sanirim negatif görmekten. Erken gebelik almış yeğenim bide 10 tane. Ama daha almaya gitmedim bile hatta kizdim keske almasaydin dedim. Her ay gibi bu ayda hüsran sanirim yani gebelige dair bi umutta yok içimde. Geçen ay cok umutluydum cok belirtiler yasadim ve ben normalde belirti yasayan biri degilim. Geçen ay olmadiysa bu ay hic yoktur😅 kızların kullandigi jeli konustuk eşimle dün. Belli olsun bu ay adet olursan ver siparis dedi. Ama niyeyse o jelede ben guvenemedim.yani sperm lerin hızını degistiriyor ya sagliklis spermleride taşırmı diye
Evet kuzum ya insan negatif göre göre hevesi kalmıyor iyice salıyor ama aslında normalde biraz salmamız gerekiyor çok düşünüyoruz ondan da olmuyor. Bir gün pozitif göreceğiz inşallah o testlerde 🤲🏻❤️ Umutlu olmadığın zamanda olur asıl kuzum belki bu ay vardır belli olmaz inşallahta vardır 😍❤️ Belirtiler bence biz vücudumuzu çok dinlediğimiz için oluyor 🤣 hiç yoktur diye düşünme bebeğim kırmızılar gelmediği sürece hep içimizde umut olsun ❤️ Evet o jel iyi diyorlar kuzum kullanabilirsiniz bence bende biraz daha uğraştırır ve olmazsa bebiş bende denemeyi düşünüyorum jelden

Ama ben sana kendi şahsıma diyorum ki bu ay da pek ümidim yok 😂🤣🤣
Yani yalan yok canım
En hayırlı zamanda olur inşallah
Hayırlı zamanda olsun tabi ama benimde bu ay hiç umudum yok hiç ihtimal vermiyorum diyordum 😂😂
Delirenler kendine inanmayanlar ve belirti arayanlar aşko ne olsun 🤣
Bende kendimce his yürütüyorum ki zaman geçsin 🤣😂
😂😂 her zamanki halimiz desene ama sen his yürtmeye devam et baya bu topiğin hisler falcısı oldun😂😂
Her zaman yanınızdayız tam destek devamkeee yeterki bana güzel haberler verin 🤣😍🥰
Yaaa bide siz güzel haberler verin bak ben minicik çocukumlaa dua ediyom es geçmeyin hiç bi değerlendirme gününü😂😂
Evet ya var demiiii 😍😍😍 bundan önce benim yaptıklarımda öyleydi bebeğim bembeyazdı ama bunda biraz gölge gördüm sanki bende 🙊🙈❤️ Evet ya galiba daha çok küçük kendini belli edemiyor bile 🥹😍 ayyy inşallah bebeğim benim inşallah çok teşekkür ederim 😍
Yaa çok küçükk ancak o kadar belli edebilmiş kendini bence 😍😍 inşallah bikaç güne netleşecek🙏🙏😍😍

M Mavimiresl asko nasılsın diğer kızlar napıyosnuzz bugün doktor kontrolüm vardı cok şükür 10 haftalık olduk minnosun eli ayagını gördük minicik darısı insallah en yakın zamanda sizlerinde olsun 🙏🙏🙏güzel haberlerinizi bekliyorum
Aayy minnoş büyüyor desenee sağlıkla büyüsün minik ellerini ayaklarını sevsinler onun 😍😍😍
Birşey sorabilirmiyim ya ben daha yeni öğrendim bizimki 4 hafta 4 günlük
Bu kese tam kaçıncı haftalarda görünüyor bide kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz🥰

Hayırlı zamanda olsun tabi ama benimde bu ay hiç umudum yok hiç ihtimal vermiyorum diyordum 😂😂

😂😂 her zamanki halimiz desene ama sen his yürtmeye devam et baya bu topiğin hisler falcısı oldun😂😂

Yaaa bide siz güzel haberler verin bak ben minicik çocukumlaa dua ediyom es geçmeyin hiç bi değerlendirme gününü😂😂

Yaa çok küçükk ancak o kadar belli edebilmiş kendini bence 😍😍 inşallah bikaç güne netleşecek🙏🙏😍😍
İnşallah kuzummmm biraz daha koyulaşırda inşallah hepimize kendini iyice gösterir 😍❤️

Aayy minnoş büyüyor desenee sağlıkla büyüsün minik ellerini ayaklarını sevsinler onun 😍😍😍
Birşey sorabilirmiyim ya ben daha yeni öğrendim bizimki 4 hafta 4 günlük
Bu kese tam kaçıncı haftalarda görünüyor bide kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz🥰
Canım o beta hcg değerine bağlı benim betam iyiydi ben 4+5 ken kesem karından görüldü geç döllenme flnsa kese geç görülebilir kalp atısını da 6+4 gene karından duymustum canım suanki değerin kaç beta 1500-2500 arası rahat görebilirsin

Back
X