Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Atsaydın biz görerdik tamam mı🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko olaya el at test yapsın 🤣🤣🤣
Kız var resmî sabah ki ama doğru düzgün bile çekmemişim zavallıyı 🤣🤣 ay ay zaten bugün _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ısrarları ile yaptım 🤣🤣
140E57DD-F560-49BF-AC50-BEA4C3713AA8.webp

Bebeğim bence 7sinde pik olmuş o sancı da galiba yumurtlama sancısıydı 8inde sanki hala çatlamamış gibi 9unda tam çatlama olmuş gibi geldi bana bugünü muhakkak değerlendirin bebeğim 😘

normalde zaten pazartesi yapacaktım bugün yaptım hiç tatmin olmadım ya ondan yoksa bende her dakika test yapabilirim 🤣🤣

Ben iyidir diye düşünmüyordum ama demek ki hassasmış ❤😍

Yok kızlar bu sefer beni gaza getiremeyeceksiniz 🤣🤣🤣 sizi çok seviyorum ama o vicdansız t çizgisini daha koyu görmem lazım 🤣🤣
Herşeye bi cevabın var aşko bu iş böyle olmaz bizi oyalama 😂😂😂 yaa bari pazartesi yap kurban olayım salı çarşamba çok geç hem salı benimki evde giremiyorum buralara o evdeyken 😂😂

Aşklarım _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb @miresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Amaa vaaarrr bunu bebiisss 🥲🥲

Kuzum inşaallah ki hamilelikdir,ama sonradan çıkan testlere güvenemeyiz,en iyisi sen güzelce bekle pazartesi yeniden test yap
Evet bebeğim bende güvenemedim o yüzden gittim su damlattım genelde kuruma çizgisi sudan sonra gidiyor hatta geçen ay benimkide gitmişti ama bu gitmedi daha belirdi ama evet kuzum salı gibi tekrar yapacağım

Maşallah aşkım koyulaşmış tabi kiiiii ama hala minicik annesi 😍❤️❤️ Değerinde güzel artmıştır bebeğim inşallah sağlıkla ilerler 😘❤️
Ayy eveet pazartesi kan vericeemmm 🥲🥲 tahminen değerim o zamana 50-60 olur sanki ❤️
Kıız çok güldüm doğru 😂😂😂😂 miraclebeyb miraclebeyb yeni testmi yapmş etiketlememişmi bende görmeidm tüüüüü ona 😂😂😂
Atmayacaktim sık boğaz etmeyeyim diye ahshdj
Yaaa koyulaşmııışş 😍😍😍 o asistanın gözüne sokarmısım şunu yada ver ben götüreyim hala gıcıgım o asistana😂😂😂

İnşallah kuzummm inşallaaah🙏🙏❤️
Sokacam valla inşallah sağlıkla ilerler de kız komik birşey dicem bazen vajinalde zonklama oluyor bu nedir ahahaha 😂😂😂 bu da mı belirtiler arasında ahshdj ayy sende de oluyor mu

Burda meraktan ölelim mi istiyosun he 🤨😂 test yap 😍🤭🤭
Ay aman Allah korusun aşkımmm birbirimizin bebelerini görene kadar ölmek felan yok 😍❤️❤️
Herşeye bi cevabın var aşko bu iş böyle olmaz bizi oyalama 😂😂😂 yaa bari pazartesi yap kurban olayım salı çarşamba çok geç hem salı benimki evde giremiyorum buralara o evdeyken 😂😂
Kız herşeye cevap vermesem iki taraflı sıkıştırıyorsunuz köşeye sıkıştım 🤣🤣🤣 gel salıda anlaşalım aşkım 🤣🤝🏻
Amaa vaaarrr bunu bebiisss 🥲🥲
Yaaaa inşallah vardır kuzum beniiiimm 😘❤️

Ay aman Allah korusun aşkımmm birbirimizin bebelerini görene kadar ölmek felan yok 😍❤️❤️

Kız herşeye cevap vermesem iki taraflı sıkıştırıyorsunuz köşeye sıkıştım 🤣🤣🤣 gel salıda anlaşalım aşkım 🤣🤝🏻

Yaaaa inşallah vardır kuzum beniiiimm 😘❤️
Yok olmaz salı geç pazartesi de anlaşalım aşko istersen salı bi daha yaparsın hshshhshsh

Ayy eveet pazartesi kan vericeemmm 🥲🥲 tahminen değerim o zamana 50-60 olur sanki ❤️

Atmayacaktim sık boğaz etmeyeyim diye ahshdj

Sokacam valla inşallah sağlıkla ilerler de kız komik birşey dicem bazen vajinalde zonklama oluyor bu nedir ahahaha 😂😂😂 bu da mı belirtiler arasında ahshdj ayy sende de oluyor mu
Aşk olsun ben nelere nelere on kere etiketledim sizi sık boğazmı etmiş olduum döverim valla hamileyim demeeem hamilesin demeem girişirim😂😂😂
Yok kuzum olmuyor bende ara ara regl ağrısı gibi bişi oluyor

Ben calismiyorum ama camlarim cok buyuk 3. Kat ama 4. Kat gibi duruyor binamiz yuksek altta dukkanlar var sanirim ondan🤷🏼‍♀️ Cocuklarim kucukken 20 günde yarim gün geliyordu. Ama buyuduler daha rahat yapiyorum islerimi. 3-4 ayda bir geliyor simdi, gecenlerde 2 sefer kendim sildim camları ama yok arkadaş ya mahfoldum utanmasalar camdan ev yapacaklarmis her odada koca koca camlar, balkon cam, mutfak koca kapi cam ekstra camda var. Salondaki fransiz balkonlu camı hic saymiyim. Baktim ki haşatım cıkıyor mecbur cagiriyorum.
Iyı yapıyorsun aşko
En iyisi kendin yapınca

Back
X