Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz kadınların kaderi galiba beklemek ya hamile kalana kadar bekliyorsun sonra hamile olunca yine bekliyorsun oy anam oy 🤣🤣 inşallah en kısa zamanda keseyi de göreceksin kuzum kalp atışını da duyacaksın inşallah 🤲🏻😍❤️
Evett yaaa şimdi hemen ilerlesn zaman istiyorum bir yanım keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan oohh demicek belli😂😂😂

Ne biçim yürek bizdeki de fazla yufka 🤣🤣🤣🤣

Bencede 🤣ama adil olmadı bence bütün suç sadece volkanın değildi derinde onun kadar suçluydu oda sürünmeliydi volkanla beraber 🤣evli olduğunu bile bile Asya’nın gözüne soka soka evlendi aklının Asya’da olduğunu bile bile bırakmadı uğraştı amacı hep Asya’ya nispet yapmaktı psikolojik rahatsız tamamda bir ömür gitti be🤣 sindiremedim finali ben ahahahha🤣🤣🤣

Bir kaç gün ole artar sonra fırlar canım merak etme hayırlı olsun saglıkla tutunsun insallah 😍😍
Yaa çok sağol kuzuumm 😍elimde değil endişeleniyorum ben mi pimpirikliyim anlmadım birşey olmasın istiyoeum böyle kesesini gördüğümde bide kalp atışıı duydugumda tamamen rahatlıcakmışım gibi hissediyorum hemen zaman geçsn istiyorm heyecanlym çok😂

Bencede 🤣ama adil olmadı bence bütün suç sadece volkanın değildi derinde onun kadar suçluydu oda sürünmeliydi volkanla beraber 🤣evli olduğunu bile bile Asya’nın gözüne soka soka evlendi aklının Asya’da olduğunu bile bile bırakmadı uğraştı amacı hep Asya’ya nispet yapmaktı psikolojik rahatsız tamamda bir ömür gitti be🤣 sindiremedim finali ben ahahahha🤣🤣🤣
Derin ruh ve sinir hastalıklarında yatınca kıyamadım hahahahaha orda yatmak her delinin harcı değil 🤣🤣🤣🤣

Final aşırı saçmaydı 😂 olan volki tolkiye oldu 😂😂😂

Cahilliğime verin Pek anlamıyorum şuan çözmeye çalışıyorum uygulamayı 😅 reglimin son günündeyim ayın 5 de başlamıştı, bi sonraki başlangıcı ise ekim 2-3 arası olması gerekiyor

Back
X