- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.701
Kankam katıldıysa doğu yoldayım hahahhaha Yaaa dimi bu yapılır mı ikisini bir atsaydı ya gözümüz gönlümüz şenlenirdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kankam katıldıysa doğu yoldayım hahahhaha Yaaa dimi bu yapılır mı ikisini bir atsaydı ya gözümüz gönlümüz şenlenirdi
İnşallah canım bakalımBebek olsun ve ikinizdede bisey olmasin insallah![]()
Evett yaaa şimdi hemen ilerlesn zaman istiyorum bir yanım keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan oohh demicek belliBiz kadınların kaderi galiba beklemek ya hamile kalana kadar bekliyorsun sonra hamile olunca yine bekliyorsun oy anam oyinşallah en kısa zamanda keseyi de göreceksin kuzum kalp atışını da duyacaksın inşallah
![]()
İnşallah bebiş vardır ve ikinizde iyi olursunuz kuzum ❤❤İyiyim canım ya teşekkür ederim normalde belimden korkarım belim iyi çok şükür öyle olunca aklıma direkt ya bebek varsa düşüncesi geldi hemen dedim kızlara sorayım
Ayy iyimisin kuzuum inşallah bebek vardır ve birşey olmaz dikkat et kendineeKızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm![]()
Ne biçim yürek bizdeki de fazla yufka![]()
Benide ekler misinizAşkolar etiketleyemediğim gelmek isteyen varsa etiketi çakıverin gariben kaçırmış olabilirim okuyamadım tam çünkü
İyiyim iyiyim merak etme canım hemen uzandım dinlendiricem kendimiAyy iyimisin kuzuum inşallah bebek vardır ve birşey olmaz dikkat et kendinee![]()
Yaa çok sağol kuzuummBir kaç gün ole artar sonra fırlar canım merak etme hayırlı olsun saglıkla tutunsun insallah![]()
Derin ruh ve sinir hastalıklarında yatınca kıyamadım hahahahaha orda yatmak her delinin harcı değilBencedeama adil olmadı bence bütün suç sadece volkanın değildi derinde onun kadar suçluydu oda sürünmeliydi volkanla beraber
evli olduğunu bile bile Asya’nın gözüne soka soka evlendi aklının Asya’da olduğunu bile bile bırakmadı uğraştı amacı hep Asya’ya nispet yapmaktı psikolojik rahatsız tamamda bir ömür gitti be
sindiremedim finali ben ahahahha
![]()
Bat tarihini yazar mısın canım?Benide ekler misiniz
Hoşgeldin ekleriz tabiki amaBenide ekler misiniz
Final aşırı saçmaydıBencedeama adil olmadı bence bütün suç sadece volkanın değildi derinde onun kadar suçluydu oda sürünmeliydi volkanla beraber
evli olduğunu bile bile Asya’nın gözüne soka soka evlendi aklının Asya’da olduğunu bile bile bırakmadı uğraştı amacı hep Asya’ya nispet yapmaktı psikolojik rahatsız tamamda bir ömür gitti be
sindiremedim finali ben ahahahha
![]()
Oohh şükür inşallah bebeğinde senledirİyiyim iyiyim merak etme canım hemen uzandım dinlendiricem kendimi
Kız izlemedğim diziyi izletceksiniz banaDerin ruh ve sinir hastalıklarında yatınca kıyamadım hahahahaha orda yatmak her delinin harcı değil![]()
Sabah erkenden yola çıktım ne uyumasıNeyse sanırım aşkolarım yatıyor daha @miresl @mucizeyimbenloirily @Safiye19
Demgey3 ve unuttuklarım
Bencede uyuyun
Burada delirmektense![]()
İnşallah canım sağolun valla için rahatladıOohh şükür inşallah bebeğinde senledirve seninleyse iyidir merak etme
İzle aşko zaman geçer her gün 2 bölüm izlesen kafiiKız izlemedğim diziyi izletceksiniz bana![]()
BenBat tarihini yazar mısın canım?
Hoşgeldin ekleriz tabiki amaMucizemmm16 aşkoom ekliyor listeye bat tarihini yazıp onu etiketle