Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ensenin uzeri kafa arkasinda basliyor migren sonra gözlere dogru vuruyor dayanilmaz bi agri anltamam iste buna migren deniliyor. Bende migren atagi geciriyorum hemde aurali yani mide bulantisi gozlerim acilmiyor o halde pazar gecesi bu şekildeydim cocuklari uyur yatakta biraktik yani düşün o derece dayanacak gibi degildim. Sabah cok iyi uyandim. İki gündür yokluyor bugun yine arttı. Arveles cok iyi geliyor ama parol harici icmek istemiyorum.
Arveles cık bebeğim içme ağrı kesiyo evet ama hoşlaşmıyorum ondan🙄

Ensenin uzeri kafa arkasinda basliyor migren sonra gözlere dogru vuruyor dayanilmaz bi agri anltamam iste buna migren deniliyor. Bende migren atagi geciriyorum hemde aurali yani mide bulantisi gozlerim acilmiyor o halde pazar gecesi bu şekildeydim cocuklari uyur yatakta biraktik yani düşün o derece dayanacak gibi degildim. Sabah cok iyi uyandim. İki gündür yokluyor bugun yine arttı. Arveles cok iyi geliyor ama parol harici icmek istemiyorum.
Evet kuzum aynen benimde öyle bulantim yok,ama ensenin üzerinde kafamin arkasından ağrıyor öyle bi ağrı sanki kafam patlayacak ,tuvaletini sıkıp saklayinca totosun nasil gerilir 🤣kafam da aynen öyle geriliyor
Ağır agrikesiciler de içtim banamısın demedi

Aşklarım @000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Beni etiketlememişsin alacağın olsun ama ben böyle görürüm işte😍😍😍😍😍 bebişin sana el sallıyor gülümse bebek bu kuruma çizgisi değil ben su damlattım benimki gitmişti. Çok sevindim senin adına ya❤️❤️❤️❤️

Kızlar ya ben az önce kötü düştüm hamile miyim bilmiyorum hiç test yapmadım bişey olmaz dimi bebek tutunma aşamasında falansa bende bişey yok ama kötü düştüm 🥺
Canım Allah onu korur sen merak etme bşr şey olmaz Allah’ın izniyle rahat ol. Sen iyi ol❤️

Evet bebeğim bende güvenemedim o yüzden gittim su damlattım genelde kuruma çizgisi sudan sonra gidiyor hatta geçen ay benimkide gitmişti ama bu gitmedi daha belirdi ama evet kuzum salı gibi tekrar yapacağım
Merhaba canım inşallah hamilesindir ki bence var benimde dün adetime 6 gün varken yaptım artimed kaset test ilk yaptıgımda cektim rengini sabitledim bi tek oynamadım testle 1 saat sonra oynamadan cektım en son ki de artık bi kaç saat sonra durmus hali bende adetimi bekliyorum artimed güvenilir mi?

Eklentiler

• B3CC221B-22CD-4FB6-A5E4-3FB4F2DD4284.webp
    B3CC221B-22CD-4FB6-A5E4-3FB4F2DD4284.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 5163C369-DA11-4103-80B6-D8889514FE3D.webp
    5163C369-DA11-4103-80B6-D8889514FE3D.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 44
  • DE70A0CC-F38C-4B4B-9541-953398885F47.webp
    DE70A0CC-F38C-4B4B-9541-953398885F47.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 42
Aşklarım @000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 M Mavimiresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Bu gebelik değil mi çizgi çıkmış işteeeee bu ne arkadaş kuruma çizgisiyse ikinci foto görüşün bugün dava edicem valla firmaları böyle kuruma mı olur ki gri değil bildiğin pembe

Evetbendr de beyaz akıntı var cano test yaptım ovulasyon silik çıktı benım ki çatlamış sen naptın değerlendırdın mı
Aşko sen takıl bize 🥰🌸 nasıl gidiyor değerlendirmeler aynen bende öyleyim bugün yine akıntı başladı ne oluyor anlamadım yumurtlama bu ay değişi

Kızlar mabersınız :) öbür başlıklar cok sıkıcı herkes birbirini etıketlıyo 😃 çokta yorum yapmak istemiyorum yoksa kavgacı ruhum kabaracak kimler hamiş ben 15 ci gündeyim bu Ay kaşık agrım olmadı ya ona taktım mfk tam gaz devam hem takviyelere hem günlere : 2 3 2 😂
Hoşgeldiiinn burasının hızına bazen yetişilmiyo bakınız ben zor yetişiyorum az buçukta deli dolu 😂 ama herkes çook çook iyi çok destekci kimse birbirini kayırmıyor ay çok seviyorum burdaki kızçelerimii yaaa sende sevceksin kesin inşallah güzel haberlerini bu topicte alırız 😍

Hoşgeldiiinn burasının hızına bazen yetişilmiyo bakınız ben zor yetişiyorum az buçukta deli dolu 😂 ama herkes çook çook iyi çok destekci kimse birbirini kayırmıyor ay çok seviyorum burdaki kızçelerimii yaaa sende sevceksin kesin inşallah güzel haberlerini bu topicte alırız 😍
Kız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldum 😂😂😂😂 cano burası guzel doğru diyosjn seni diğer başlıklar dan da hatırlaıdmm

Back
X