Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi Ya miniciktir o şimdi aman olmasın bişeycik bebelere Allah korusun🧿 evet genelde çocuğu olanlar ikinciyi üçüncüyü bebek özlemleri gelince yapıyorlar benim komşum var 4 çocuğu var bebek özleniyor diyor özledikçe yapmış iyi cesaret dedim🤣🤣🤣🤣
Haha 😂 arkasımda geçen bana rahmim kaynıyor dedi dedim kaynıyor ne demek bebek istiyor rahmim diyor ay yarıldım yere 😂😂 3 çocuk istiyor 😂

Ama aşko o zamanlar canım çıkıyordu ya 🤣 taze gelin alışmamışım günde 2-3 yaşam enerjim yok oluyordu 🫢😂 sonra şükür düzene oturdu şikayetim yoktu ama şu bebiş çalışmaları işine geliyor adam her değerlendirme günü hazır olurmu ya gerçi olsunlar Allah güçten düşürmesin onlar bize lazım şuan ahahahaha🤣🤣🤣
Bizim geldi suratı beş karış tutmayın beni dövücem 🤣🤣🤣 önceden hiç istemiyodum gerçi hala çok istediğim söylenemez ama bebiş çalışması diye yani yoksa hiç istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 benimde ya şimdi eşim diyo ki yaşlanmışız hahahahaha

Son ovu bu yine ayni saate ya 15 yada 23 ye yaparım genelde
Sanırım çatlamış 🤣
Zaten bu son ovulasyon testim
Yada yarın takvim dediğine göre acaba gerçekten mi yumurtlama arada kaldım 🤔🤔🤔🤔
image.webp

Bizim geldi suratı beş karış tutmayın beni dövücem 🤣🤣🤣 önceden hiç istemiyodum gerçi hala çok istediğim söylenemez ama bebiş çalışması diye yani yoksa hiç istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 benimde ya şimdi eşim diyo ki yaşlanmışız hahahahaha

Ahahaha durun şimdi bunu kabullenmenin zamanı değil gençsiniz turp gibisiniz maşallah hadi devam bebiş gelecek bebiş🤣🤣🤣🤣

Son ovu bu yine ayni saate ya 15 yada 23 ye yaparım genelde
Sanırım çatlamış 🤣
Zaten bu son ovulasyon testim
Yada yarın takvim dediğine göre acaba gerçekten mi yumurtlama arada kaldım 🤔🤔🤔🤔
Eki Görüntüle 3128259

Aşko bakma değerlendir değerlendirebildiğin kadar bu ay hepimiz değişik yumurtluyoruz hayır olsun inşallah🤣🤣🤣

Beni etiketlememişsin alacağın olsun ama ben böyle görürüm işte😍😍😍😍😍 bebişin sana el sallıyor gülümse bebek bu kuruma çizgisi değil ben su damlattım benimki gitmişti. Çok sevindim senin adına ya❤️❤️❤️❤️
Yaaa kuzum bende diyorum birini unuttum ama kusuruma bakma aşkım 🫤 yaaa gerçekten mi kuzum çok teşekkür ederim inşallah doğrudur vardır 😘😍❤️ Darısı isteyen herkese olur inşallah bebeğim 😘

Merhaba canım inşallah hamilesindir ki bence var benimde dün adetime 6 gün varken yaptım artimed kaset test ilk yaptıgımda cektim rengini sabitledim bi tek oynamadım testle 1 saat sonra oynamadan cektım en son ki de artık bi kaç saat sonra durmus hali bende adetimi bekliyorum artimed güvenilir mi?
Merhaba canım inşallah kuzum herkese nasip etsin inşallah 😍 artimed bence çok güvenilir sanki senin testte çok silik var gibi kuzum ama çok erken yapmışsın kaset test gecikmeden sonra belli oluyor ancak

Bu gebelik değil mi çizgi çıkmış işteeeee bu ne arkadaş kuruma çizgisiyse ikinci foto görüşün bugün dava edicem valla firmaları böyle kuruma mı olur ki gri değil bildiğin pembe
Valla kuzum aynen pembeydi yani kuruma değildi acaba kuruma mı diye su damlattım 6-7 damla gitmedi kaybolmadı

Merhaba canım inşallah kuzum herkese nasip etsin inşallah 😍 artimed bence çok güvenilir sanki senin testte çok silik var gibi kuzum ama çok erken yapmışsın kaset test gecikmeden sonra belli oluyor ancak

Valla kuzum aynen pembeydi yani kuruma değildi acaba kuruma mı diye su damlattım 6-7 damla gitmedi kaybolmadı
E ozman gebelik var sabah bi git kan ver anam ne olacak bizde öğrenelim hem böyle durumda kaç çıkıyor diye

Aşko bakma değerlendir değerlendirebildiğin kadar bu ay hepimiz değişik yumurtluyoruz hayır olsun inşallah🤣🤣🤣
Anlamadım gitti
Sanki bugün dünden daha koyu aşko
Yarın bana pik olacak gibi geliyor
Ben yinede değerlendirmeye devam edeceğim 🤣🤣
Hangi ay normal yumurtlama oldu ki 🤣🤣

Yoooo yoooo kaçmak yoook gole devam🤣🤣🤣🤣 bende eve yeni geldim canım dışarıdaydık eşim arkadaşlar eşleri falan güzel bir gün geçirdik aşırı uykum var erken kalktım Demgey3 Demgey3 in testini görcem diye bir daha uyuyamadım🤣 sonra hep dışardaydık yoruldum benim ekşın günü yarın bugün rahat rahat yatıcam ahahaha🤣🤣🤣🤣
Ahahah yerim seni benim için uykusundan vazgeçti ❤️❤️😍 bu aşk değilde ne 😍😍🤣 ben yine uyumuşum kızlar ya hala gelen giden yok testler doğru galiba 🤣🤣🤣 ay o ekşın günü yoğun güne gelince nasıl kötü oluyor ya sana iyi denk gelmiş aşko 😘❤️🌸

İçime düştü bi an yap dedi sanki yaptım normalde yapmayan biriyim böyle olunca da acaba mı dedim

Ama aşko o zamanlar canım çıkıyordu ya 🤣 taze gelin alışmamışım günde 2-3 yaşam enerjim yok oluyordu 🫢😂 sonra şükür düzene oturdu şikayetim yoktu ama şu bebiş çalışmaları işine geliyor adam her değerlendirme günü hazır olurmu ya gerçi olsunlar Allah güçten düşürmesin onlar bize lazım şuan ahahahaha🤣🤣🤣
Kız kıymetini bil ne güzel 🤣🤣 ya söylenerek yapsa yada yapası olmaya olmaya yaklaşsa sana 😩 o yüzden bak bunları düşün ondan önce sen atla üstüne 🤣🤣🤣

E ozman gebelik var sabah bi git kan ver anam ne olacak bizde öğrenelim hem böyle durumda kaç çıkıyor diye
Kuzum pazartesi test yapacağım iyice belirgin olursa hemen kan vermeye gideceğim
İçime düştü bi an yap dedi sanki yaptım normalde yapmayan biriyim böyle olunca da acaba mı dedim
kuzum bence biraz daha bekle sonra tekrar yap hatta erken gebelik testi ile yap inşallah vardır yaaa 🤲🏻🤲🏻❤️

Ayy ne biliyim aşkooo bence bebeğe zararı yoktur diye düşünüyorum ama bi doktor görüşü almak lazım diye düşündüm ☺️

Ayy kız ne bilelim gebelik süreci bebe bekleme aşaması başımıza vurduysa ama sen deli bunlar hoşbuldm de geç 😂😂😂 ayy topic topic gezen deliyim ben nerde görsen hatırlarsın ama artık hamileyim inşallah😂😂😍😍
Ciddi mi kız :) hamile. Misin kuzum ❤️❤️❤️

Back
X