Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha aşko çok güldüm buna ben yaaa🤣🤣🤣 kıyamam kız çok aktif olmadın ya burda hatırlayamamışlardır ben unutmuyorum bak ahahaha 🤣🤣🤣
😂😂 cok şükür amınn
Benı unutmayan biri❤️❤️❤️ Biz eskiler dem kaldık ya bu sayfa iyi olmus bence eskilerden derken hamıle kalamayan eskılr 😂😂😂😭😭😭

Ahahah yerim seni benim için uykusundan vazgeçti ❤️❤️😍 bu aşk değilde ne 😍😍🤣 ben yine uyumuşum kızlar ya hala gelen giden yok testler doğru galiba 🤣🤣🤣 ay o ekşın günü yoğun güne gelince nasıl kötü oluyor ya sana iyi denk gelmiş aşko 😘❤️🌸

Yaa siz bana çift çizgi gösterdiğiniz gün ben uykumu dinlerim 🤣 bu gözler uykudan çok çift çizgiler müjdeler haberler görmeyi seviyor😍😍🌸🌸 aynen aşko aşırı rahatım yayıldım yattım ahahhaha dert yok tasa yok🤣🤣🤣

😂😂 cok şükür amınn
Benı unutmayan biri❤️❤️❤️ Biz eskiler dem kaldık ya bu sayfa iyi olmus bence eskilerden derken hamıle kalamayan eskılr 😂😂😂😭😭😭

Aşko bu ay çok şükür çok gebe haberi aldık bu topikte devamıda gelsin tabi bizde bu ay olanlardan olalım inşallah 😍❤️☺️ Bu topik uğurlu gitme 🤣🤣🤣

Kuzum pazartesi test yapacağım iyice belirgin olursa hemen kan vermeye gideceğim

kuzum bence biraz daha bekle sonra tekrar yap hatta erken gebelik testi ile yap inşallah vardır yaaa 🤲🏻🤲🏻❤️
Bencede ve bu arada normal test var ya 5 TL falan oluyor onlardan al bazen onlar daha iyi çıkartıyor ama bir kaç gün bekle inşallah doğru gördük çünkü bu kadar tekli çıkması biraz anormal kuruma çizgisi içinde

Bugün belim ağrıdı sızı sızı ama regliye bir hafta varken bazen ağrıt bazen ağrımaz lakin batmalar onlar farklıydı.şöyle bir durum var kızlar hani diyoruz ya acaip batma var sızlama var bendede oluyor o neden söyleyim bende unutmuştum hatırladım.yumurtlama sonrası değerlendiriyoruz ya sperm gidiyor içeri illaki tüplerde oluşan hareketlilik vs böyle minik ağrılar kasılmalar yapıyor bu bilgiyi biliyordum ama unutmuştu. Hatırladım ve hemen sizinle paylaşmak istedim çanlarım.iyi geceler 🥰🌸💕

Yaa siz bana çift çizgi gösterdiğiniz gün ben uykumu dinlerim 🤣 bu gözler uykudan çok çift çizgiler müjdeler haberler görmeyi seviyor😍😍🌸🌸 aynen aşko aşırı rahatım yayıldım yattım ahahhaha dert yok tasa yok🤣🤣🤣
Ay inşallah inşallah bizde senden güzel çift çizgiler bekliyoruz aşkooo 😍😍❤️ Oh valla keyfini çıkar bebeğim bende çok severim boş günleri 🤣🤣😍❤️
Bencede ve bu arada normal test var ya 5 TL falan oluyor onlardan al bazen onlar daha iyi çıkartıyor ama bir kaç gün bekle inşallah doğru gördük çünkü bu kadar tekli çıkması biraz anormal kuruma çizgisi içinde
Evet kuzum elimde var o kaset testlerden pazartesi yapacağım 🥰 pazartesi gecikmemin 6. Günü olacak ya 🙈🙊

Back
X