- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.381
Sensin oO senim tatlığın canım benim![]()
Sonuncuyu içip içeri girdim
Dondum be

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensin oO senim tatlığın canım benim![]()
Aneyy gerçektenmiKuzum dolunayın etkileri bunlar kaç gündür hiç olmadığı kadar baş ağrısı çekiyorum bende
Ya mesajı okurken saf saf bende gerçekten soru soruyorsun sanıyorumAşko ne demek biz her türlü çekeriz nazını aaaabişey soracağım canısı daha önce hiç bu kadar geciktiğin oldu mu yok yani bebiş daha sana nasıl belirti versin istiyorsun kordonu tutup çekip çekip bıraksın işaret mi yollasın ne istiyorsun
![]()
kız valla aşırı gülüyorum bende her lafınaKız yeter yaagülmekten yatak sallandi
![]()
Rica ederiz bebeğim ne demek sende iyi ki varsınBurada kendimi iyi hissediyorum ondan
Aşkolarım destekleriniz için çok teşekkür ederimiyi ki varsınız ya
Kız valla gece gece aşırı güldüm ya karnım ağrıdıAma napayım bizim kız çocuk içerde dile gelsin ben burdayım vallahi bak bak şimdi kordonu çekiyorum hooopppp desin diye bekliyor![]()
Burada 2 gün önce 30 dereceydi şimdi 10 derece bile yokAneyy gerçektenmibende öyleyim yaa hiç böyle olmamistim dolunay nasıl çarpmış yaa bizi
![]()
Cidden öyle bu ayda farklı bi enerji varmış tabi güzel olsun iyi olsun diyelim pozitif enerjileri almaya açığızAneyy gerçektenmibende öyleyim yaa hiç böyle olmamistim dolunay nasıl çarpmış yaa bizi
![]()
Topigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicekYa mesajı okurken saf saf bende gerçekten soru soruyorsun sanıyorumyani yapsa fena olmazdı aşko anlardık bizde işte
![]()
kız valla aşırı gülüyorum bende her lafına_Umutlu_Pozitif_
aşko sen Mesajlar yaz biz gülelim ya valla mutlu olmaya birebirsin
![]()
Rica ederiz bebeğim ne demek sende iyi ki varsın
Kız valla gece gece aşırı güldüm ya karnım ağrıdıkız sende farklı bir enerji var valla en başında anlamıştım
![]()
Heh süpersin aşkobi bitkilere işemediğimiz kaldı onuda yaparız be neler yapmadık bunu es geçmeyiz biz topikçe bu bilgiyi onaylarız
![]()
Amin hepimizi güldürsün inşallah bebeğimKiz Allah seni güldürsünnerden geliyor aklına böyle şeyler
![]()
Ay kesinlikle yaaaa maşallah maşallahTopigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicek
Gerçekten burda olan kızlar bir başka yaa![]()
Amann çok soğuktur şimdiBurada 2 gün önce 30 dereceydi şimdi 10 derece bile yok
Her dk tuvalete gidiyorum
Biliyorum soğuktan gittiğimi yine de bunu gebelik belirtisi olarak kafama koydum![]()
Ya mesajı okurken saf saf bende gerçekten soru soruyorsun sanıyorumyani yapsa fena olmazdı aşko anlardık bizde işte
![]()
kız valla aşırı gülüyorum bende her lafına_Umutlu_Pozitif_
aşko sen Mesajlar yaz biz gülelim ya valla mutlu olmaya birebirsin
![]()
Rica ederiz bebeğim ne demek sende iyi ki varsın
Kız valla gece gece aşırı güldüm ya karnım ağrıdıkız sende farklı bir enerji var valla en başında anlamıştım
![]()
Heh süpersin aşkobi bitkilere işemediğimiz kaldı onuda yaparız be neler yapmadık bunu es geçmeyiz biz topikçe bu bilgiyi onaylarız
![]()
Çok soğukAmann çok soğuktur şimdibende öyleyim ya bıxtıhh tuvalete gitmekten
![]()
Güldürebiliyorsam ne demek ya şurda karnımız ağrıdıAhahaha sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana aşko severim insanları güldürmeyi biraz genetik bizde söylemedim hiç daha önce Cem ylmaz kuzenim olurahahaha ciddiye almayın canlar tabiki şaka
yarın linç yiyormuşum cem yılmazdan ahahahah vallahi şaka aşkolar
![]()
Anaağğğ çok ilginçmiş ya yarından itibaren arpa ve buğday ekiyorum![]()
Güldürebiliyorsam ne demek ya şurda karnımız ağrıdıahahahha nasıl da korktu hemen tamam aşko inanmadık
![]()