Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ne demek biz her türlü çekeriz nazını aaaa🌸🤣🤣 bişey soracağım canısı daha önce hiç bu kadar geciktiğin oldu mu yok yani bebiş daha sana nasıl belirti versin istiyorsun kordonu tutup çekip çekip bıraksın işaret mi yollasın ne istiyorsun🤣🤣🤣🤣
Ya mesajı okurken saf saf bende gerçekten soru soruyorsun sanıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 yani yapsa fena olmazdı aşko anlardık bizde işte 🤣🤣🤣🤣
Kız yeter yaa🤣🤣🤣gülmekten yatak sallandi🤣🤣🤣🤣
kız valla aşırı gülüyorum bende her lafına _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣🤣 aşko sen Mesajlar yaz biz gülelim ya valla mutlu olmaya birebirsin❤️😍😍
Burada kendimi iyi hissediyorum ondan 🙏
Aşkolarım destekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️🙏iyi ki varsınız ya
Rica ederiz bebeğim ne demek sende iyi ki varsın 😍❤️❤️
Ama napayım bizim kız çocuk içerde dile gelsin ben burdayım vallahi bak bak şimdi kordonu çekiyorum hooopppp desin diye bekliyor🤣🤣🤣
Kız valla gece gece aşırı güldüm ya karnım ağrıdı 🤣🤣🤣 kız sende farklı bir enerji var valla en başında anlamıştım 🤣🤣🤣

Aneyy gerçektenmi😳😳bende öyleyim yaa hiç böyle olmamistim dolunay nasıl çarpmış yaa bizi🤣🤣🤣🤣
Burada 2 gün önce 30 dereceydi şimdi 10 derece bile yok 🤣🤣
Her dk tuvalete gidiyorum
Biliyorum soğuktan gittiğimi yine de bunu gebelik belirtisi olarak kafama koydum 🤣🤣🤣

Ya mesajı okurken saf saf bende gerçekten soru soruyorsun sanıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 yani yapsa fena olmazdı aşko anlardık bizde işte 🤣🤣🤣🤣

kız valla aşırı gülüyorum bende her lafına _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣🤣 aşko sen Mesajlar yaz biz gülelim ya valla mutlu olmaya birebirsin❤️😍😍

Kız valla gece gece aşırı güldüm ya karnım ağrıdı 🤣🤣🤣 kız sende farklı bir enerji var valla en başında anlamıştım 🤣🤣🤣
Topigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicek
Gerçekten burda olan kızlar bir başka yaa😍

Burada 2 gün önce 30 dereceydi şimdi 10 derece bile yok 🤣🤣
Her dk tuvalete gidiyorum
Biliyorum soğuktan gittiğimi yine de bunu gebelik belirtisi olarak kafama koydum 🤣🤣🤣
Amann çok soğuktur şimdi🥶🥶bende öyleyim ya bıxtıhh tuvalete gitmekten🤣🤣🤣

Ahahaha sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana aşko severim insanları güldürmeyi biraz genetik bizde söylemedim hiç daha önce Cem ylmaz kuzenim olur 🤭🤭 ahahaha ciddiye almayın canlar tabiki şaka 🤣🤣🤣🤣 yarın linç yiyormuşum cem yılmazdan ahahahah vallahi şaka aşkolar 🤣🤣🤣

Ahahaha sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana aşko severim insanları güldürmeyi biraz genetik bizde söylemedim hiç daha önce Cem ylmaz kuzenim olur 🤭🤭 ahahaha ciddiye almayın canlar tabiki şaka 🤣🤣🤣🤣 yarın linç yiyormuşum cem yılmazdan ahahahah vallahi şaka aşkolar 🤣🤣🤣
Güldürebiliyorsam ne demek ya şurda karnımız ağrıdı 🤣🤣🤣🤣🤣 ahahahha nasıl da korktu hemen tamam aşko inanmadık 🤣🤣🤣

Güldürebiliyorsam ne demek ya şurda karnımız ağrıdı 🤣🤣🤣🤣🤣 ahahahha nasıl da korktu hemen tamam aşko inanmadık 🤣🤣🤣

Ağzımız gülmekten kapanmasın yüzümüzde sadece gülmekten çizgiler olsun inşallah🌸🥰 ben gidiyorum kocamıda güldürmem lazım ki yumurtalarımda kahkaha atsın ağızları açılsın hooop gooool🤣🤣🤣🤣

Back
X