- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.401
Biraz daha gül eczane işçisi gelsin al yap artik şu testi de uyuyalim söylesinAy valla üst komşu alt komşu gelecek çok gülüyorum ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha gül eczane işçisi gelsin al yap artik şu testi de uyuyalim söylesinAy valla üst komşu alt komşu gelecek çok gülüyorum ya
![]()
Anaağğğ çok ilginçmiş ya yarından itibaren arpa ve buğday ekiyorum![]()
Git güldür kiz ben güldürüp uyutup geldiydimAğzımız gülmekten kapanmasın yüzümüzde sadece gülmekten çizgiler olsun inşallahben gidiyorum kocamıda güldürmem lazım ki yumurtalarımda kahkaha atsın ağızları açılsın hooop gooool
![]()
Heidi kasabasi gibi yeşiilllik miÇok soğuk
Bide ben dağlara çok yakınım
Köy inek ne istersen var![]()
Git güldür kiz ben güldürüp uyutup geldiydimama sayende gülmekten bişey kalmadi hepsi akti gitdi
![]()
Onun gibi bir şeyHeidi kasabasi gibi yeşiilllik mi![]()
Uyu kuzum ,tatli ruyalarrAşkolar ben yattım şarj arabada kaldı
Yemin ettim almayacağıma
Paket bitt yenisini alırım diye korkuyorum
En iyisi zıbarmak
Aşkolar ben yattım şarj arabada kaldı
Yemin ettim almayacağıma
Paket bitt yenisini alırım diye korkuyorum
En iyisi zıbarmak
Aktı zaten aktigi kadarAhahahahahahatut aşko tut tıpa tak bişey yap akmasınlar ahahaha
Size de aşkolarUyu kuzum ,tatli ruyalarr
Yarın konuşuruzzz![]()
Aktı zaten aktigi kadarşimdi yumoşlar güle güle karşiliyorlar
![]()
Bugün bir haftanın zararını yaptım zatenUyu uyu senin uyanık kaldığın her an sana zarar yenisi almadan uyumalısıniyi geceler canısı
Ay sonunda görücez onuKahkaha atarken içeri düşende olmuştur aşko![]()
Kız yeterrrr
Oyyyy amin amiinnn inşallah kuzum seninde bu enerjin mutluluğun daim olsun bebeğimAğzımız gülmekten kapanmasın yüzümüzde sadece gülmekten çizgiler olsun inşallahben gidiyorum kocamıda güldürmem lazım ki yumurtalarımda kahkaha atsın ağızları açılsın hooop gooool
![]()
Ahahahahha bak buna da çok güldümBiraz daha gül eczane işçisi gelsin al yap artik şu testi de uyuyalim söylesin![]()
Uyanamıyorum benEvet aralık içinde ama işte analık yüklendi hemen iyimi diye düşünmeye başladımsen nasılsın
Birileri gerçekten bunu denemeye hevesliiiiŞunu anlamadim şimdi çişi yapip 10-15gün bekliycezmi![]()