Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay tahminimce kimyasal geçirdim ve aynen bu şekilde oldu bende
Bel agrısından ayağa kalkamadım hatta
Bebeğim aynen benimde bel ağrım çok önceki adetlerimde hiç ağrımazdı galiba kimyasal inşallah kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyormuş inşallah ikimizde güzel haber alırız 😍😍❤️

Bebeğim aynen benimde bel ağrım çok önceki adetlerimde hiç ağrımazdı galiba kimyasal inşallah kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyormuş inşallah ikimizde güzel haber alırız 😍😍❤️
Ya inşallah da
Bende akıntı bile yok 🤣🤣
Kuru kuruya olur mu ki 🤣

Demgey3 Demgey3 aşko seni artık ciddiye alamıyorum 🤣🤣🤣neler olmuş beler ben yokken
Şimdi daha eve geldim bi baktim uyy nenem yarabbimmm 🤣🤣🤣🤣
@ucge geçmiş olsun 🙏🙏
M Mavimiresl ikizim be durumdasın
Bugün beyaz krem şeklinde çok az akıntım oldu
Kaç gündür akıntı yok ne olabilir sizce
Yaaaa aşko niye ya çokta ciddi biriyimdir 🤪🤪🤪🤣🤣🤣
Kuzum akıntı konusunda ben çok bilgiye sahip değilim ya 🥺

Ayyy al işte dikkat çekmiycek diye ya koyarsa 🤣🤣🤣
Yok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyor 🤣🤣🤣🤣 az önce mutfaktan geldi yemek kokusu almış şey diyor kızlara sorsana “ mutfaktaki yemek kokusu midemi çok bulandırdı ay acaba hamile miyim” diyor 🤣🤣🤣🤣

ayy yeni geldim kafamı yastıktan kaldırtmıyo bu bebe bana ve belim inanılmaz ağrıyor sabırsızlıkla cumayı bekliyorum 😍 seninkide uyutuyor seni belli ayy kesin kan tahlili vermişsindir yeni okuyorum topiği ben ne çıktı güzelmi nasıl ilerliyor 😍
513 çıktı doktorum da çok beğendi 😊 4+2 ydi bugün keseyi göremedik ama dış gebelik şüphesi yok çarşamba oluşur kesesi dedi 😊 24 eylüle görmeye gidicez 😍 senin nasıl 😍

M melek076 sen nasılsın 😍 yine eğlenmişsiniz 😍 ben giremiyorum pek yoğunluktan 😪
Nasıl olayım aşkom beni sorduğun için çok teşekkür ederim öncelikle
Çalıştım bugün aşko eve geldim sonrada ev işine atıldım
Sonra bakıma gittim işte manikür falan derken eve geldim yine
Dün kendimi çok kötü hissediyordum
Bugün de düşünüyorum işte akıntı falan yok belirti yok 16 güne girdim
Bu ay yine hüsran gibi geliyor bana …
Karışık duygular işte
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl

Nasıl olayım aşkom beni sorduğun için çok teşekkür ederim öncelikle
Çalıştım bugün aşko eve geldim sonrada ev işine atıldım
Sonra bakıma gittim işte manikür falan derken eve geldim yine
Dün kendimi çok kötü hissediyordum
Bugün de düşünüyorum işte akıntı falan yok belirti yok 16 güne girdim
Bu ay yine hüsran gibi geliyor bana …
Karışık duygular işte
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl
Ovulasyon testlerini bıraktın mı şu an iki günde bir devam ediyorsa olan olmuştur
Ben de valla son bir burun dolgumu yaptırdım 😂 bugün gittik doktora. Muayene ücretleri uçmuş durumda ama çok istiyordum o doktoru 😂
Hala hamileliği anlayabilmiş değilim aileye söyledik bugün artık dayanamadım
Senin kaçıncı ayın denemede 😊

Evet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksa 🤷🏻‍♀️ Ay seninde kimyasaldan sonra ki ilk ay demiiii inşallah bu ay olacak yaaa ❤️❤️😍

Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmm 😍😍😍❤️

Aşko birileri yine seni dıkşınlatacak _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣

Ay inşallah kuzum inşallah 😍🥰❤️ Yok bu gün ekşın dikşın yok mfk bozmayacağım öyle bir düzen ki günü gününe işliyor iyi oldu denk geliyor🤣🤣🤣

Evet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksa 🤷🏻‍♀️ Ay seninde kimyasaldan sonra ki ilk ay demiiii inşallah bu ay olacak yaaa ❤️❤️😍

Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmm 😍😍😍❤️

Aşko birileri yine seni dıkşınlatacak _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣

Seninde böyle adetle atılıyor aşko merak etme sorun olmayacak🌸

Yok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyor 🤣🤣🤣🤣 az önce mutfaktan geldi yemek kokusu almış şey diyor kızlara sorsana “ mutfaktaki yemek kokusu midemi çok bulandırdı ay acaba hamile miyim” diyor 🤣🤣🤣🤣
Ayy deli ya🤣🤣🤣🤣 enişte sen hamile kalamaççın imkanlar el vermiyooğğ🤣🤣🤣🤣

Back
X