Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirsen mi acaba aşko ya ayy çok heyecanlı😍😍🤣🤣

Yok aşko ya dün gece iki dikşının spermi duruyor Ya yeter da yarın zaten değerlendirme günüm sonraki günde çatlama olur yarınkide çatlamayı karşılarsa tamamdır inşallah 🤣🤣🤣🤣

Yok aşko ya dün gece iki dikşının spermi duruyor Ya yeter da yarın zaten değerlendirme günüm sonraki günde çatlama olur yarınkide çatlamayı karşılarsa tamamdır inşallah 🤣🤣🤣🤣
Çatışmayı atlama aşko gözünü seveyim🤣🤣🤣🤣 karşılama falan gergin işler onlar aman karşıladı mı karşılıycak mı düşünmeyelim 🤣🤣🤣🤣

Kizzz aşkoo bende yumurtluyom galiba🤣🤣🤣🤣sabahdan beri bi kasık ağrım var oy oy🤣🤣sagli sollu bıçak saplaniyo sanki bacagima kadar vuruyor
Agrı oldukca ohh çatla kuzum çatla diye içimden konuşuyorum🤣🤣🤣🤣

Yumurtalarıyla konuşan bi deli ben değilim ozaman ahahaha bende kaç gündür ah kuzum çatladın mı yeni mi oluşuyorsun bi bilsem diyorum ahahahaha😂😂😂😂

Aşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galiba🤣 ben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim 😅 geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 @mucizeyimben R raainbow @miresl
Ayy aşkoo inşallah yumurtluyorsundur kıızz 😍😍sen mfk ne diyorsa ona göre değerlendir inşallah bebişli bir ay olur sizin için😍

Yok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyor 🤣🤣🤣🤣 az önce mutfaktan geldi yemek kokusu almış şey diyor kızlara sorsana “ mutfaktaki yemek kokusu midemi çok bulandırdı ay acaba hamile miyim” diyor 🤣🤣🤣🤣
Allahim yaaa eniştenin diline düştük🤣🤣🤣🤣🤣🤣sen onu termometre usulunu söyle (makatdan ya vajinal olani)🤣🤣🤣🤣🤣🤣ahanda bidaha sana ve bize bulaşmaz 🤣🤣🤣🤣

İyi akşamlar nasilsıniz canim kizlarrrr🥰😍💃🏻 bugün dışarıdaydim vaktim olmadi
Bir saatdir birikmiş sayfalari okuyup ölüyorum gülmekten🤣🤣🤣
Nasıl olalım işte 000umutlu000 arkadaşımız bizi güldürüp duruyor sağolsun😂 bende ara ara geliyorum uyuyp uyuyup uyanıyorum başka bişey yok😂 sen nasılsın

Ayyy inşallah kuzum benimmm 😍❤️ Bende 3-2-3-2 yapacağım bu ay 😍

inşallah bebeğiiimmm 😍😍❤️

Aynen aşko yap yap cidden bakıyorum adam ne dese öyle oluyor mesela günlere bakıyorum dün yaptık bugün yumurtlama oldu yumurtlama öncesi değerlindirmil olunca yarın yada diğer gğn çatlama olsa yarında ilişki günü tam denk geliyor bence kafama yattı 😃😃❤️

Yumurtalarıyla konuşan bi deli ben değilim ozaman ahahaha bende kaç gündür ah kuzum çatladın mı yeni mi oluşuyorsun bi bilsem diyorum ahahahaha😂😂😂😂
Evet ya toptan siyırdik🤣🤣🤣🤣 ögleden sonra oğlumla yürüyüş yapiyorduk ,yürüdekce ağrım daha da artdi ayy ben bi seviniyorum afferim kuzularim bi güzel çatlayin🤣🤣🤣🤣 oğlum anne bana mi dedin neden çatlayimki ben🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Allahim gülmekten bihal oldum ya

Allahim yaaa eniştenin diline düştük🤣🤣🤣🤣🤣🤣sen onu termometre usulunu söyle (makatdan ya vajinal olani)🤣🤣🤣🤣🤣🤣ahanda bidaha sana ve bize bulaşmaz 🤣🤣🤣🤣
Ahahahah biraz dalga geçer sonra unutur o 🤣🤣🤣 artık güvendesiniz kızlar telefon şifremi değiştirdim 😍😍❤️ Git Allah aşkına ne biçim adetler der hele o ateş ölçmeye 🤣🤣🤣

Aşko cidden eniştenin diline düşmüşüz😀 ama evet ona birkaç yöntemlerimizden uygularsa arkasına bakmadan kaçar bir daha uğramaz buralara ahahahah🤣🤣🤣

Nasıl olalım işte 000umutlu000 arkadaşımız bizi güldürüp duruyor sağolsun😂 bende ara ara geliyorum uyuyp uyuyup uyanıyorum başka bişey yok😂 sen nasılsın
Uyu canim uyu yarasınnnn🥰💃🏻 şükür canim iyilik sağlık yumurtayi çatlatdik galiba😂🤣ekşn dıkşin devamkeee🤣🤣🤣🤣

Evet ya toptan siyırdik🤣🤣🤣🤣 ögleden sonra oğlumla yürüyüş yapiyorduk ,yürüdekce ağrım daha da artdi ayy ben bi seviniyorum afferim kuzularim bi güzel çatlayin🤣🤣🤣🤣 oğlum anne bana mi dedin neden çatlayimki ben🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Allahim gülmekten bihal oldum ya

Ahahahaha aşko çocuğun psikolojisini bozmadan hamiş kal sen artık 😃😃

Aynen aşko yap yap cidden bakıyorum adam ne dese öyle oluyor mesela günlere bakıyorum dün yaptık bugün yumurtlama oldu yumurtlama öncesi değerlindirmil olunca yarın yada diğer gğn çatlama olsa yarında ilişki günü tam denk geliyor bence kafama yattı 😃😃❤️
Ayyyy bende yapayımmmm heyecanlandım 😍😍❤️ Aşko 7.gün mü başlıyorsun peki uygulamaya ben tam bilmiyorum onu ya

Back
X