- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.101
İnşallah canım senin tatilde olduğun zaman test sonucunu öğrenmek için 20 küsür sayfayı okumuştum bu forumda çok dua etmiştim sanagizli takipçindim Nasıl merak etmiştim inşallah senin haberini alırız en kısa zamanda
Dualarım seninleYaaa yerim senibu sefer üç dört günlük bungalova gidiyoruz haftaya canım bekleme süresi orda olacağım ama dönmeden önce bi erken gebelik testi patlatacam adete 4 gün falan kalmış olcak stok yaptım dua et olur mu
Kızlar yorum yapmamanıza üzüldüm açıkcası
Dualarım seninleben erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum. 3 gün geçen reglde bile silik çıkardı innovita c çizgisi bile silikti. 4 tane yaptım 4 ü de öyle çıktı. 5 liralık kaset testim şak diye çıkardı çizgisini
Kızlar merhaba ben cuma günü testimi atmıstım silik çıkmıstı sonra dün bi test yaptım ama adını hiç duymadım drprüfer diye ama testi yaptıgımda c tarafı bile pembeydi güvenemedim o negatif çıktı c bölgesi böyleyse silik nasıl cıksın dedim o derece ama hangisine güvenicem şaşırdım ama silik çıkan artimeddi onu atayım size tekrar bakın
Tamam aşko ikna oldum şuandaKarşılar ya öyle olmasa doktor her gün dikşın dikşın derdi Ya
Tamam aşko ikna oldum şuandaasıl uyumamam lazım ekşın dıkşın var ama var ya ölüyooommm dayanamıyoooomm çok uykum geliyo
Yaaaa dimi kalsalar biz çoktan hamile bırakmıştık onlarıAy valla kalsalar bizimde işimize gelir
ayyyy inşallah inşallah
Bunda gebelik var görünüyor ama tabi ne demek istediğini tam anlamadım diğer test hatalıysa dikkate alma ama testi tekrarla bence gebelik oluşmuşsa artış varmı diye bakman lazım birde gidip kan ver o daha sağlıklıKızlar merhaba ben cuma günü testimi atmıstım silik çıkmıstı sonra dün bi test yaptım ama adını hiç duymadım drprüfer diye ama testi yaptıgımda c tarafı bile pembeydi güvenemedim o negatif çıktı c bölgesi böyleyse silik nasıl cıksın dedim o derece ama hangisine güvenicem şaşırdım ama silik çıkan artimeddi onu atayım size tekrar bakın
Doğrudur canım kimse cevap vermeyince üzüldüm bu testi yaptıgımda bat a 6 gün vardı dün yaptıgımda 4 gün ama dedıgım gibi dünkünde c bile pembeydi normalde kontrol çizgisi kırmızı olur ya degıldı o bile hafif siliktiBen biraz atlaya atlaya okuyorum yada etiketlilere bakıyorum yakalayamıyorum bu aralar topiğin hızını şimdi yazdıgında mesaja gidip baktım canım. Attıgın gebelik testimi bat kaç gün var daha burda bir çizgi gözüküyor bariz şuan süreç nasıl
Enişten gelip uyandırır zaten keçiboynuzu özü yedi ya adamın bilinçaltı orda şuan da hahahahaha ama yumurtacığımı kaçıramamE gece oldu artık dikşınlanda uyursun aşko sakın uyuyakalma hem enişteden hem yumurtadan trip yersin bak ahaha
Ocaktan beri korunmuyoruzOvulasyon testlerini bıraktın mı şu an iki günde bir devam ediyorsa olan olmuştur
Ben de valla son bir burun dolgumu yaptırdımbugün gittik doktora. Muayene ücretleri uçmuş durumda ama çok istiyordum o doktoru
Hala hamileliği anlayabilmiş değilim aileye söyledik bugün artık dayanamadım
Senin kaçıncı ayın denemede
İnşallah bebeğin seninledir canım oncomed inde içindeki boyası az c bile slik gibi yarım yamalak çıkmıştı bende gidip bi daha almıştım al bi den tabikide negatiftiKızlar merhaba ben cuma günü testimi atmıstım silik çıkmıstı sonra dün bi test yaptım ama adını hiç duymadım drprüfer diye ama testi yaptıgımda c tarafı bile pembeydi güvenemedim o negatif çıktı c bölgesi böyleyse silik nasıl cıksın dedim o derece ama hangisine güvenicem şaşırdım ama silik çıkan artimeddi onu atayım size tekrar bakın
Doğrudur canım kimse cevap vermeyince üzüldüm bu testi yaptıgımda bat a 6 gün vardı dün yaptıgımda 4 gün ama dedıgım gibi dünkünde c bile pembeydi normalde kontrol çizgisi kırmızı olur ya degıldı o bile hafif silikti
6 gün kala yaptım canım ilk yaptıgım fotoyu aatayım zaten onu hemen cektım cizgiyi görünce ama kuruyunca bi kaç saate tam cıktı buda işk yaptıgımdaŞimdi anladım aşko artımed yanılmıyor güvenilir genelde hemen bu şekilde çıktıysa yani çok bekledikten sonra kuruma çizgisi değilse var gibi bat ne zamandı kuzum inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur
Suan bata 2 gün kaldı ve bugün sağ kasığımda ami hareketlerde saniyelik kramp girip cıkmaya basladı zaten 10 gündür göğüs uçlarım çok acıyo yeminle kadın olmak çok zorYarım tekrar iyi bir markamtwst alırsan daha koyu çıkarsa kan testi verebilirsin canım ama bat beklersen iyi
6 gün kala yaptım canım ilk yaptıgım fotoyu aatayım zaten onu hemen cektım cizgiyi görünce ama kuruyunca bi kaç saate tam cıktı buda işk yaptıgımda
Artimed bu testte güvenilir mi senceEvet var görünüyor ama geçen ay benim başıma gelen senin başına gelmez inşallah biri erken biri kaset test ikiside böyle gölge çıktı artış olmadı sanırsam koyulaşma olmadı sonra adet oldum muhtemelen kimyasaldı oyüzden yarın artımed alıp tekrar yaparsan ilk yaptığından daha koyu çıkarsa iyiye işaret demektir bat gelip adet olmayınca kan verirsin canım
Artimed bu testte güvenilir mi sence
Bencrde sen kimyasal gecırdın ıkısıde yanılamazArtimed güvenilir canım ben 8 aydır kaset testi artimed alıyorum hiç ne kuruma çizgisi olur ne gölge olurdu ama ilk defa geçen ay gölge silik çizgi çıktı sonra erken gebelik testi yaptım yine gölge çıktı ikiside yanılmış olamazdı yani olanı gösterdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?