Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaaa yerim seni bu sefer üç dört günlük bungalova gidiyoruz haftaya canım bekleme süresi orda olacağım ama dönmeden önce bi erken gebelik testi patlatacam adete 4 gün falan kalmış olcak stok yaptım dua et olur mu

Dualarım seninle ben erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum. 3 gün geçen reglde bile silik çıkardı innovita c çizgisi bile silikti. 4 tane yaptım 4 ü de öyle çıktı. 5 liralık kaset testim şak diye çıkardı çizgisini

Kızlar yorum yapmamanıza üzüldüm açıkcası

Canım benim böyle durumlarda etiket yap biz daha kolay görürüz baktın cevap gelmiyor yanlış anlama görmedik tekrar etiket yapıp atarsan görürdük bak şimdi farkettim bu msjını kuzum burda kayırmak yok hepiniz aşkolarımsınız şimdi detaylıca bakayım o msjına cevap vercem

Aşko benim geçen ay hem erken hem kaset ikisindede gölge çıkmıştı sanırsam kimyasal yaşadım iki farklı marka iki farkı testte denk düşemez diye düşünüyorum

Şimdi anladım aşko artımed yanılmıyor güvenilir genelde hemen bu şekilde çıktıysa yani çok bekledikten sonra kuruma çizgisi değilse var gibi bat ne zamandı kuzum inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur

Tamam aşko ikna oldum şuanda asıl uyumamam lazım ekşın dıkşın var ama var ya ölüyooommm dayanamıyoooomm çok uykum geliyo

E gece oldu artık dikşınlanda uyursun aşko sakın uyuyakalma hem enişteden hem yumurtadan trip yersin bak ahaha

Bunda gebelik var görünüyor ama tabi ne demek istediğini tam anlamadım diğer test hatalıysa dikkate alma ama testi tekrarla bence gebelik oluşmuşsa artış varmı diye bakman lazım birde gidip kan ver o daha sağlıklı

Doğrudur canım kimse cevap vermeyince üzüldüm bu testi yaptıgımda bat a 6 gün vardı dün yaptıgımda 4 gün ama dedıgım gibi dünkünde c bile pembeydi normalde kontrol çizgisi kırmızı olur ya degıldı o bile hafif silikti

E gece oldu artık dikşınlanda uyursun aşko sakın uyuyakalma hem enişteden hem yumurtadan trip yersin bak ahaha
Enişten gelip uyandırır zaten keçiboynuzu özü yedi ya adamın bilinçaltı orda şuan da hahahahaha ama yumurtacığımı kaçıramam kız daha gelmedi kiiii işten 12 de çıkıyo gelişi 1 i buluyo bunlar niye kısalmıyo ya jdjsjjsjs

Ocaktan beri korunmuyoruz
Ama deneme ayı olarak şuan cidden 4. Ay
Bıraktım bu ay yapmayacaktım zaten de birkaç defa yaptım o da yarım yamalak

İnşallah bebeğin seninledir canım oncomed inde içindeki boyası az c bile slik gibi yarım yamalak çıkmıştı bende gidip bi daha almıştım al bi den tabikide negatifti

Yarım tekrar iyi bir marka test alırsan daha koyu çıkarsa kan testi verebilirsin canım ama bat beklersen iyi olur canım

6 gün kala yaptım canım ilk yaptıgım fotoyu aatayım zaten onu hemen cektım cizgiyi görünce ama kuruyunca bi kaç saate tam cıktı buda işk yaptıgımda

Eklentiler

• EF15BBFD-33A0-4BEE-B2A1-81CB7F7EC9C9.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48
Yarım tekrar iyi bir markamtwst alırsan daha koyu çıkarsa kan testi verebilirsin canım ama bat beklersen iyi
Suan bata 2 gün kaldı ve bugün sağ kasığımda ami hareketlerde saniyelik kramp girip cıkmaya basladı zaten 10 gündür göğüs uçlarım çok acıyo yeminle kadın olmak çok zor

6 gün kala yaptım canım ilk yaptıgım fotoyu aatayım zaten onu hemen cektım cizgiyi görünce ama kuruyunca bi kaç saate tam cıktı buda işk yaptıgımda

Evet var görünüyor ama geçen ay benim başıma gelen senin başına gelmez inşallah biri erken biri kaset test ikiside böyle gölge çıktı artış olmadı sanırsam koyulaşma olmadı sonra adet oldum muhtemelen kimyasaldı oyüzden yarın artımed alıp tekrar yaparsan ilk yaptığından daha koyu çıkarsa iyiye işaret demektir bat gelip adet olmayınca kan verirsin canım

Artimed bu testte güvenilir mi sence

Artimed bu testte güvenilir mi sence

Artimed güvenilir canım ben 8 aydır kaset testi artimed alıyorum hiç ne kuruma çizgisi olur ne gölge olurdu ama ilk defa geçen ay gölge silik çizgi çıktı sonra erken gebelik testi yaptım yine gölge çıktı ikiside yanılmış olamazdı yani olanı gösterdi bence

Bencrde sen kimyasal gecırdın ıkısıde yanılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…