- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.081
Düştüüük eniştenin diline yaaYok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyoraz önce mutfaktan geldi yemek kokusu almış şey diyor kızlara sorsana “ mutfaktaki yemek kokusu midemi çok bulandırdı ay acaba hamile miyim” diyor
Ayy sevindim kuzuum513 çıktı doktorum da çok beğendi4+2 ydi bugün keseyi göremedik ama dış gebelik şüphesi yok çarşamba oluşur kesesi dedi 24 eylüle görmeye gidicez senin nasıl
Kız yoookk uygulamam sonra benden soğurAşko cidden eniştenin diline düşmüşüzama evet ona birkaç yöntemlerimizden uygularsa arkasına bakmadan kaçar bir daha uğramaz buralara ahahahah
Dahası ne olur diye düşünüyorum valla adımızı soyadımızı burada kullanmak olur herhaldeDüştüüük eniştenin diline yaagörüyor musunuz daha başımıza neler gelcek bakalım
Ayy sevindim kuzuumsağlıkla ilerlesin hamileliğin ben cuma gidicem bakalım henüz gelişen birşey yok bence cuma hayırlı haberler alırım inşallah
Ayyyy bende yapayımmmm heyecanlandımAşko 7.gün mü başlıyorsun peki uygulamaya ben tam bilmiyorum onu ya
Ayy aşkoo sen ekşını dıkşınıı kaçırma inşallah olcak bende de bi inanç vaar bu aya dair bence boş geçmicezİnşallah aşko çok gaza geldim bu ay yine olumsuz konuşmak istemiyorum ama bu heves foss diye sönmezse iyi olur bu ay ya
Oohhh şey diye bağır evde haydii goooll gooll goollUyu canim uyu yarasınnnnşükür canim iyilik sağlık yumurtayi çatlatdik galiba ekşn dıkşin devamkeee
513 çıktı doktorum da çok beğendi4+2 ydi bugün keseyi göremedik ama dış gebelik şüphesi yok çarşamba oluşur kesesi dedi 24 eylüle görmeye gidicez senin nasıl
Kıızz çağırmaa kötüyüüüü valla bi yıllaan soylu olan akraağğbaa falan görür sonra uğraş durDahası ne olur diye düşünüyorum valla adımızı soyadımızı burada kullanmak olur herhalde
Aşko benim 6 gün yoğun oluyor 7. Gün leke leke olup bitiyor ben herhalde 7.gün başlayacağım 3-2-3-2 mi yapacağım yoksa 2-3-2-3 mü?Aşko adetin kaç gün sürüyor mfk yöntemini açıkladığı videoda adet 7. Gün bitiyorsa 7. Gün gün ilişki ama 8 gün sürüyorsa hani 7. Gün daha yoğun olur sekizinci gün leke leke olur ya eğer öyleyse 8. Gün leke leke bile olsa muhakkak o gün ilişki, ardından 3 gün sonra, sonra iki gün sonrası o şekil gidiyor
Ayy aşkoo sen ekşını dıkşınıı kaçırma inşallah olcak bende de bi inanç vaar bu aya dair bence boş geçmicez
Oohhh şey diye bağır evde haydii goooll gooll goollkızlar sizden ümitliyim hadi bakıyım
Ayy bi düşünseneAyy aşkoo sen ekşını dıkşınıı kaçırma inşallah olcak bende de bi inanç vaar bu aya dair bence boş geçmicez
Oohhh şey diye bağır evde haydii goooll gooll goollkızlar sizden ümitliyim hadi bakıyım
Ahahahaha aşko çocuğun psikolojisini bozmadan hamiş kal sen artık
Olcak olcak iyiyi güzeli çağırıyorum benİnşallah canısı ya hepimiz şurda sevinsek bu ay aşırı güzel olur
AhahahahaAyy bi düşünseneaniden goooool diye bağiriyorum
Aman aman tamam kapadım ağzımı Allah korusunKıızz çağırmaa kötüyüüüü valla bi yıllaan soylu olan akraağğbaa falan görür sonra uğraş dur
Aşko benim 6 gün yoğun oluyor 7. Gün leke leke olup bitiyor ben herhalde 7.gün başlayacağım 3-2-3-2 mi yapacağım yoksa 2-3-2-3 mü?
Kızlar yorum yapmamanıza üzüldüm açıkcasıKızlar merhaba ben cuma günü testimi atmıstım silik çıkmıstı sonra dün bi test yaptım ama adını hiç duymadım drprüfer diye ama testi yaptıgımda c tarafı bile pembeydi güvenemedim o negatif çıktı c bölgesi böyleyse silik nasıl cıksın dedim o derece ama hangisine güvenicem şaşırdım ama silik çıkan artimeddi onu atayım size tekrar bakın
Ayy bi düşünseneaniden goooool diye bağiriyorum
Dikkat et kendine yat dinlen yorma biraz sancılı ve ağrılı benim ki düşerken canım çok acımıştı hissediyorsun o hissi benim avuç içimi dolduracak kadar bir kan pıhtısıydı 5-6 hafta arasıydıValla kuzum kan tahlili yaptırmadım ama sabah adet gelmeden test yapmıştım bembeyazdı, bak bi izleyeyim yapayım çünkü sancılı oluyor sökmeye çalışıyor belli ki teşekkür ederim kuzucum
İnşallah canım senin tatilde olduğun zaman test sonucunu öğrenmek için 20 küsür sayfayı okumuştum bu forumda çok dua etmiştim sanaAyyyMaşallahhh canım benim gözün aydın çok sevindim hep böyle sağlıklı ilerlesin inşallah
5. İlişki ne 17. Ne kız bir yazın hele bakayımMfk nın 5 ci ilişkisi de bitmıs durum da_Umutlu_Pozitif_ kız bu kozla aynıyız He benım 17 ci gün mfk devamke
Ben biraz atlaya atlaya okuyorum yada etiketlilere bakıyorum yakalayamıyorum bu aralar topiğin hızını şimdi yazdıgında mesaja gidip baktım canım. Attıgın gebelik testimi bat kaç gün var daha burda bir çizgi gözüküyor bariz şuan süreç nasılKızlar yorum yapmamanıza üzüldüm açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?