Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düştüüük eniştenin diline yaa görüyor musunuz daha başımıza neler gelcek bakalım
513 çıktı doktorum da çok beğendi 4+2 ydi bugün keseyi göremedik ama dış gebelik şüphesi yok çarşamba oluşur kesesi dedi 24 eylüle görmeye gidicez senin nasıl
Ayy sevindim kuzuum sağlıkla ilerlesin hamileliğin ben cuma gidicem bakalım henüz gelişen birşey yok bence cuma hayırlı haberler alırım inşallah

Dahası ne olur diye düşünüyorum valla adımızı soyadımızı burada kullanmak olur herhalde

Ayyyy bende yapayımmmm heyecanlandım Aşko 7.gün mü başlıyorsun peki uygulamaya ben tam bilmiyorum onu ya

Aşko adetin kaç gün sürüyor mfk yöntemini açıkladığı videoda adet 7. Gün bitiyorsa 7. Gün gün ilişki ama 8 gün sürüyorsa hani 7. Gün daha yoğun olur sekizinci gün leke leke olur ya eğer öyleyse 8. Gün leke leke bile olsa muhakkak o gün ilişki, ardından 3 gün sonra, sonra iki gün sonrası o şekil gidiyor

İnşallah aşko çok gaza geldim bu ay yine olumsuz konuşmak istemiyorum ama bu heves foss diye sönmezse iyi olur bu ay ya
Ayy aşkoo sen ekşını dıkşınıı kaçırma inşallah olcak bende de bi inanç vaar bu aya dair bence boş geçmicez
Uyu canim uyu yarasınnnn şükür canim iyilik sağlık yumurtayi çatlatdik galibaekşn dıkşin devamkeee
Oohhh şey diye bağır evde haydii goooll gooll gooll kızlar sizden ümitliyim hadi bakıyım

513 çıktı doktorum da çok beğendi 4+2 ydi bugün keseyi göremedik ama dış gebelik şüphesi yok çarşamba oluşur kesesi dedi 24 eylüle görmeye gidicez senin nasıl

Ayyy Maşallahhh canım benim gözün aydın çok sevindim hep böyle sağlıklı ilerlesin inşallah

Aşko benim 6 gün yoğun oluyor 7. Gün leke leke olup bitiyor ben herhalde 7.gün başlayacağım 3-2-3-2 mi yapacağım yoksa 2-3-2-3 mü?

İnşallah canısı ya hepimiz şurda sevinsek bu ay aşırı güzel olur

Aşko benim 6 gün yoğun oluyor 7. Gün leke leke olup bitiyor ben herhalde 7.gün başlayacağım 3-2-3-2 mi yapacağım yoksa 2-3-2-3 mü?

3-2-3-2 yapacaksın aşko yedide bitse sekizde bitse 3-2-3-2 he bunu tersine çevirerekte yapabilirsiniz diyor 2-3-2-3 şeklinde herkes için geçerli yani ama gerek yok aşko adet bitimi 3 gün sonra ideal geldi bana çünkü adetten sonra kuruluk oluyor iki değil üç gün sonra daha kolaylık oluyor sen 3-2-3-2 den şaşma

Kızlar yorum yapmamanıza üzüldüm açıkcası

Valla kuzum kan tahlili yaptırmadım ama sabah adet gelmeden test yapmıştım bembeyazdı, bak bi izleyeyim yapayım çünkü sancılı oluyor sökmeye çalışıyor belli ki teşekkür ederim kuzucum
Dikkat et kendine yat dinlen yorma biraz sancılı ve ağrılı benim ki düşerken canım çok acımıştı hissediyorsun o hissi benim avuç içimi dolduracak kadar bir kan pıhtısıydı 5-6 hafta arasıydı

Ayyy Maşallahhh canım benim gözün aydın çok sevindim hep böyle sağlıklı ilerlesin inşallah
İnşallah canım senin tatilde olduğun zaman test sonucunu öğrenmek için 20 küsür sayfayı okumuştum bu forumda çok dua etmiştim sana gizli takipçindim Nasıl merak etmiştim inşallah senin haberini alırız en kısa zamanda

Kızlar yorum yapmamanıza üzüldüm açıkcası
Ben biraz atlaya atlaya okuyorum yada etiketlilere bakıyorum yakalayamıyorum bu aralar topiğin hızını şimdi yazdıgında mesaja gidip baktım canım. Attıgın gebelik testimi bat kaç gün var daha burda bir çizgi gözüküyor bariz şuan süreç nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…