Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 Demgey3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Fang Lale95 Lale95 @asunny @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz🤷🏼‍♀️ Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben😅😂 cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Aşko bence olabilir
Bende de bugün akıntı başladı ama beyaz krem gibi
Şeffaf da degil bildiğin krem şeklinde
Döngüye göre ikimizde yumurtlama bitti
Ama ben bugün emin olmak için ovu yapacağım
Bende bat 27 Eylül de carsamba yumurtlama olmuşsa tahminimce o zaman 24 Eylüle kayıyor 🤣

Canım benim bu bende yumurtlamadan hemen sonra geliyor inşallah sende sebebi farklıdır gün saymak epey zor inşallah su gibi aksın şu günler 🤲🏻😍🌸
Bakalim yaa hayirlisi olsun 🤷🏼‍♀️ Beyaz akintim olmazdi 3 aydir hafif sarili oluyordu. Ama bilmiyorum ben bu ay gebe olabilcegimi düşünmüyorum

Aşko bence olabilir
Bende bat 27 Eylül de carsamba yumurtlama olmuşsa tahminimce o zaman 24 Eylüle kayıyor 🤣
Benım. De bitti hepimiz aynıyız He meme hassasiyeti varmi😂😂 bunu sorcam herkese

Aşko bence olabilir
Benim yumurtlama sonrasi 16. Gun regl oluyorum. Doktor dediki lh pikinin 14. Gunu idrar testi yap

Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 Demgey3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Fang Lale95 Lale95 @asunny @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz🤷🏼‍♀️ Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben😅😂 cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
İnşaallah döllenme belirtileridir kuzum
Sen dediyin losyon gibi akinti aynen bende de var😍😍 dün sabahdan beri acayip kasık ağrısı var bıçak saplaniyo sanki
İnşaallah ay sonu gebeyizzzzzz

Back
X