Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko sen cicikmi yaptirdin 🤩 hayallerim🥰 aslinda dik ve guzel benim cicikler cok küçükte degil. Ama ben biraz daha büyük olsun isterdim. Tombul tombul 😂
Bırazcık kaldırtıp içine küçük bir şey koydurttum 🤣🤣
Şimdi dişlerde sıra da o da seneye artık
Beyazlasması lazım sigaradan bazı yerler gidik 🤣🤣
Ama çok agrıyor eğer yaptıracaksan kışta yaptır

Etmem mi canım ederim tabi ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız zaten. @Fang partalina_ partalina_ Lale95 Lale95 sen için sürekli bakınıyorum güzel haberler var mı diye. Doktor gerçekten çok önemli içine sinen bir doktor bul mutlaka kuzum.
Ayyy minik kuş 400 gr olmuş bileee.. yarınki kontrolden güzel haberleri bize de yaz canım 😍

Bırazcık kaldırtıp içine küçük bir şey koydurttum 🤣🤣
Şimdi dişlerde sıra da o da seneye artık
Beyazlasması lazım sigaradan bazı yerler gidik 🤣🤣
Ama çok agrıyor eğer yaptıracaksan kışta yaptır
Bende ayni sekilde istiyorum. Ama ben dogum sonrasi emzirme bitince anne estetiği istiyorum. Yani karın germe ve meme. Çünkü aşırı olmasada göbekli bi hatunum. Botoks cok severim en son 8 ay önce yaptirdim alnima kaz ayagina ama etkisi gecti. Her ay hamileyimdir diye cesaret edemedim çünkü etkisi uzun süren bi islem. Kız bi tek botokstan korkmuyorum cerrahi mudahaleden cok korkuyorum böyle diyorum yaptircam diyorum ama cesaret edemiyorum🤷🏼‍♀️ Ve gerçekten islemleri yaptiranlarda agrimiz cok oldu diyolar. Yani bana cesaret gelmesi lazim yaptirmak icin. Kaşımı bile korka korka sildirdim agri eşiğim cok az🤷🏼‍♀️ Yani 1 senedir kaş sildircem ben anca cesaret ettim.

Ahahaha manyaksın kız şu kaşlarını rahat Burak’ta benişe odaklan be🤣🤣🤣
Asko ben sarı beyaz oldugumdan kaşlarım hiç yok😂 ben kaş yaptirdim seneler önce herkes dediki bu hatun yüzüne estetik yaptırmış😂😂😂 sadece kaş yaptirmistim yani düşün 😂😂 yani kaşlar beni baya bi degistiriyor. Ama mavi göz beyaz tene koyu renk kaş yaptiklari icin hic memnun değildim rengi acilmasi acisindan sildirdim. Daha kahverengi görünümlü olacak insallah 😅

Bende ayni sekilde istiyorum. Ama ben dogum sonrasi emzirme bitince anne estetiği istiyorum. Yani karın germe ve meme. Çünkü aşırı olmasada göbekli bi hatunum. Botoks cok severim en son 8 ay önce yaptirdim alnima kaz ayagina ama etkisi gecti. Her ay hamileyimdir diye cesaret edemedim çünkü etkisi uzun süren bi islem. Kız bi tek botokstan korkmuyorum cerrahi mudahaleden cok korkuyorum böyle diyorum yaptircam diyorum ama cesaret edemiyorum🤷🏼‍♀️ Ve gerçekten islemleri yaptiranlarda agrimiz cok oldu diyolar. Yani bana cesaret gelmesi lazim yaptirmak icin. Kaşımı bile korka korka sildirdim agri eşiğim cok az🤷🏼‍♀️ Yani 1 senedir kaş sildircem ben anca cesaret ettim.
Bence korkacak bir şey yok özellikle Türkiye’de korkma
Tıp fakültesi araştırma hastanesi herşey var ki kullandıkları aletler bile çok modern ve ilerlemiş durumda
Ben karın germeyi de çocuk şeyi bitikten sonra yapmak istiyorum dediğin gibi
Ama bana sorarsan kan aldırmaktan başka hiçbir şeyden korkmuyorum 🤣🤣
Hatta dişlerimi yaptırmak istiyorum seneye
Botoks falan dersen onlar çok basit işlemler
Çok iyi bir yere denk gelirsen hiç korkma
Anam bi kere geliyoruz şu yalan dünyaya 🤣
İçinde ne varsa kesinlikle yap

Asko ben sarı beyaz oldugumdan kaşlarım hiç yok😂 ben kaş yaptirdim seneler önce herkes dediki bu hatun yüzüne estetik yaptırmış😂😂😂 sadece kaş yaptirmistim yani düşün 😂😂 yani kaşlar beni baya bi degistiriyor. Ama mavi göz beyaz tene koyu renk kaş yaptiklari icin hic memnun değildim rengi acilmasi acisindan sildirdim. Daha kahverengi görünümlü olacak insallah 😅
Mavi gözlüler hisler kuvvetlidir aşko 🤣söyle bakalım benimle alakalı ne hissediyorsun 🤣🤣

Bence korkacak bir şey yok özellikle Türkiye’de korkma
Tıp fakültesi araştırma hastanesi herşey var ki kullandıkları aletler bile çok modern ve ilerlemiş durumda
Ben karın germeyi de çocuk şeyi bitikten sonra yapmak istiyorum dediğin gibi
Ama bana sorarsan kan aldırmaktan başka hiçbir şeyden korkmuyorum 🤣🤣
Hatta dişlerimi yaptırmak istiyorum seneye
Botoks falan dersen onlar çok basit işlemler
Çok iyi bir yere denk gelirsen hiç korkma
Anam bi kere geliyoruz şu yalan dünyaya 🤣
İçinde ne varsa kesinlikle yap
Bende botoks u cok seviyorum. Kalici makyaj da cok severim. Ama inanki bir tek ihtiyacım karın germe ( 2 sezeryan) ama cok korkuyorum. Memeler iyi sanirim genetik annemin bile hala bu yasinda cok guzel. Karın göbek biraz var ama benim. Ya sıkı bi sporlada toparlarim aslinda cunku sarkma yok. Ama 3. Bebek olursa sarkma olursa germe gerekebilir.

Bence de kafanı dağıt ped de tak hazırlıklı ol agrı olur herhald e dimi düşünce
Deger sifirlanana kadar kanama olmamasi lazim mis olursa hemen gel kurtaj yapmamiz gerekir dedi. Dedigin gibi ben yinede ped koydum ne olur ne olmaz diye. Cuma gidince bakicaklar kaca düştü beta hcg degeri diye 10 gunde felan regl olmam lazım sanırım. Agriyi sordum normal adet yasicaksin dedi.

İnşallah ya ekim benim ayım olur. evlilik yıldonümümüz de ekimde, harika bi sürpriz olur bize olursa. Zaten olmazsa 1 yılı doldurduğumuz için infertiliteye gideceğim direkt randevu alıp. MFK ekimde bitecek artık 3. paketi. Sonrasında bekleme kısmı daha kullanmayacağım. Doktor 3 ay kullanıp 3 ay bekleme tavsiye ediyor.
Canım 1 yılınız dolduktan sonra hemen git tüm tahlillerini para vermeden şehir hastanesinde yaptır. Sonrasında duruma göre hareket edersin zaten. Tahlillerin yapılırkende denersin ne olacak ki. biliyorsun benim tahlil yaptırdığım süreçte oldu bebek. Hatta direk tüm bebeğe yönlendireceklerdi beni yaştan dolayı çok şükür rabbim gerek kalmadan nasip etti.

Ay hadi inşallah istediğin gibi olsun bakalım 😄😄😄

Tatlım evet yaa 1 ay oldu düşük yapalı. 7.haftada kalp atışını duyamadık 😔 sen nasılsın? Herşey yolundadır umarım
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklılarını nasip etsin inşallah. Nedense bu kürtaj sonrası bir sorunlu gebelik oluyor sanırım :(( Benimde Şubat ayında bir kimyasal olmuştu kürtajdan sonra. bitliKedi bitliKedi aynı şekilde oldu senin aynı şekilde yine. Bundan sonraki süreçler güzel olsun inşallah. Bizde herşey yolunda çok şükür. 21 haftalık olduk yarın ayrıntılı ultrosonumuz var.

Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 Demgey3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Fang Lale95 Lale95 @asunny bitliKedi bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz🤷🏼‍♀️ Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben😅😂 cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Ayyyy hadi inşallah bebişte olabilir kuzum genelde gebelik belirtisi bunlar 😍❤️ İnşallah vardır kuzum 😘

Back
X