• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prentaldiagnostik Veya Gynäkologie bölümü
Daha tecrübeliler
Foto aldım eşime sabah baktırayım bu arada geçen gün başlayan tavuk kanat iştahım şuan tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilavda artış gösterdi eğer hamile değilsem bu neyin nesi neyin fesi iştaha gel gece gece şuan olsa dalarım valla billa içine öyle böyle değil diyeceksiniz ki bu kadar erken olutmu ilkinde Olmuştu ağlamıştım kısır diye bu evde kısır giyemeyecekmişim diye kahvaltı da anneme hönküre hönküre ağlayıp kahvaltıda kısır yemiştim turşuyla 😂😂😂 inşallah gebelik vardır

Benimde ikisi bir arada sigara 😅😅

Ay bebiş fikrinden önce bende öyleydim özellikle hafta içi tek başıma kahvaltı asla yapasım gelmiyordu artık 8-9 aydır kahvaltıya alıştırdım kendimi azcık sağlıklı beslenelim ben hazır paketli bişey tüketmemeye gayret ediyorum abur cubur almıyorum bazen eşim alıyor arada kaçamak oluyor🤣🤣 günlük bir Türk kahvem mutlaka var 6-7-8 dal sigara içiyorum olayım bu nasip bu işler tamam önemli beslenme falan ama eşi günde 2 paket kendisi günde 1 okey sigara içen bi tanıdığım var 3 çocuğu oldu 🤣🤣🤣🤣

Foto aldım eşime sabah baktırayım bu arada geçen gün başlayan tavuk kanat iştahım şuan tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilavda artış gösterdi eğer hamile değilsem bu neyin nesi neyin fesi iştaha gel gece gece şuan olsa dalarım valla billa içine öyle böyle değil diyeceksiniz ki bu kadar erken olutmu ilkinde Olmuştu ağlamıştım kısır diye bu evde kısır giyemeyecekmişim diye kahvaltı da anneme hönküre hönküre ağlayıp kahvaltıda kısır yemiştim turşuyla 😂😂😂 inşallah gebelik vardır
Bende şimdi bir paket jelibon yedim öyle yatacam 🤣

Ay bebiş fikrinden önce bende öyleydim özellikle hafta içi tek başıma kahvaltı asla yapasım gelmiyordu artık 8-9 aydır kahvaltıya alıştırdım kendimi azcık sağlıklı beslenelim ben hazır paketli bişey tüketmemeye gayret ediyorum abur cubur almıyorum bazen eşim alıyor arada kaçamak oluyor🤣🤣 günlük bir Türk kahvem mutlaka var 6-7-8 dal sigara içiyorum olayım bu nasip bu işler tamam önemli beslenme falan ama eşi günde 2 paket kendisi günde 1 okey sigara içen bi tanıdığım var 3 çocuğu oldu 🤣🤣🤣🤣
Nasip kuzum ya ama yinede dikkat etmemiz lazım çocuk istiyoruz evet ama sonra bakcak insan lazım bebelere 🤣🤣🤣 kahveyi azaltmıştım ama 3 gündür 💩 unu çıkarttım valla🙄

Misafirler geç gitti ya uykusu gelmişti biraz bide sabah işe erken uyanma derdi var ekşından sonra diyoki sigara içmeye çıkmıcam ben uyusam kızar mısın bana dedi ahahaha dedim yazık be sana uyu tabi dedim saniyesinde uyudu🤣🤣🤣
Kız bu erkekler nasıl saniyesinde uyuyo anlamıyorum benimkide öyle 1 dakika sürmez uyuması🤣🤣🤣

Evet Ya bazen üzülüyorum gözler kapalı kıyamıyorum Ya bi gece gök gürlüyor şimşek çakıyor ben korkuyorum uyuyamadım diye oda uyumadı inat etti sabah işe gidecekti gitme bu şekilde vicdanım rahat etmez çok huzursuz olurum nolur gitme dedim o gün izin yazdırdı gitmedi,
Allahtan 4 te evde oluyor erken çıkıyor yani o açıdan iyi neyse aşkolar misafirler az önce gittiler ben ekşına kaçıyorum döncem🤣🤣🤣🤣
Ay Allah kolaylık versin kuzucum çok zor 😞 iyi bari erken çıkması iyiymiş ama hakkı zaten 🤣 tamam kuzummm iyi ekşınlar 🤣🤣
Heh tam zamanında uyanmış 🙄🤣🤣
öyledir kendisi aşko o uyur ben uyanık olurum o uyanır ben uyurum 🤣🤣🤣
Heh tam zamanında uyanmış 🙄

İnşallah bebeğim bu ay güzel haberler vercez 😍😍😍 keçiboynuzu özünün gücüne inanıyorum🤣🤣🤣
Ayyy bende bendeeee 😍😍😍

Nasip kuzum ya ama yinede dikkat etmemiz lazım çocuk istiyoruz evet ama sonra bakcak insan lazım bebelere 🤣🤣🤣 kahveyi azaltmıştım ama 3 gündür 💩 unu çıkarttım valla🙄

Bazen çıkıyor ama öyle alıştırma kendini bende bugün 2 tane içtim genelde hep bir içiyorum ama işte bazen böyle biri geliyor yada bi yere gidiliyor kahve içiliyor derken içiliyor yani 🤣🤣🤣 aynen aşko dikkat etmeliyiz elbette

Bazen çıkıyor ama öyle alıştırma kendini bende bugün 2 tane içtim genelde hep bir içiyorum ama işte bazen böyle biri geliyor yada bi yere gidiliyor kahve içiliyor derken içiliyor yani 🤣🤣🤣 aynen aşko dikkat etmeliyiz elbette
İçiliyo aşko valla 🤣🤣🤣 deniyorum aşko bende hiç yiyemiyorum kızım olmasa aç gezerim herhalde son zamanlarda sağlam kahvaltı etmeye çalışıyorum acıktığımı hissetriğimde atıştırıyorum

Back
X