- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.941
Ayyy aşko güzel güzel ilerlesinler az daha sabret![]()
Aynen aşko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy aşko güzel güzel ilerlesinler az daha sabret![]()
Neden bebeğimAynen aşkoay çok gerildim bu akşam ben ya eşim uyudu yazık sigara bile içmeye çıkmadan
![]()
Foto aldım eşime sabah baktırayım bu arada geçen gün başlayan tavuk kanat iştahım şuan tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilavda artış gösterdi eğer hamile değilsem bu neyin nesi neyin fesi iştaha gel gece gece şuan olsa dalarım valla billa içine öyle böyle değil diyeceksiniz ki bu kadar erken olutmu ilkinde Olmuştu ağlamıştım kısır diye bu evde kısır giyemeyecekmişim diye kahvaltı da anneme hönküre hönküre ağlayıp kahvaltıda kısır yemiştim turşuylaPrentaldiagnostik Veya Gynäkologie bölümü
Daha tecrübeliler
Benimde ikisi bir arada sigara![]()
Bende şimdi bir paket jelibon yedim öyle yatacamFoto aldım eşime sabah baktırayım bu arada geçen gün başlayan tavuk kanat iştahım şuan tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilavda artış gösterdi eğer hamile değilsem bu neyin nesi neyin fesi iştaha gel gece gece şuan olsa dalarım valla billa içine öyle böyle değil diyeceksiniz ki bu kadar erken olutmu ilkinde Olmuştu ağlamıştım kısır diye bu evde kısır giyemeyecekmişim diye kahvaltı da anneme hönküre hönküre ağlayıp kahvaltıda kısır yemiştim turşuylainşallah gebelik vardır
Neden bebeğim
Nasip kuzum ya ama yinede dikkat etmemiz lazım çocuk istiyoruz evet ama sonra bakcak insan lazım bebelereAy bebiş fikrinden önce bende öyleydim özellikle hafta içi tek başıma kahvaltı asla yapasım gelmiyordu artık 8-9 aydır kahvaltıya alıştırdım kendimi azcık sağlıklı beslenelim ben hazır paketli bişey tüketmemeye gayret ediyorum abur cubur almıyorum bazen eşim alıyor arada kaçamak oluyorgünlük bir Türk kahvem mutlaka var 6-7-8 dal sigara içiyorum olayım bu nasip bu işler tamam önemli beslenme falan ama eşi günde 2 paket kendisi günde 1 okey sigara içen bi tanıdığım var 3 çocuğu oldu
![]()
Kız bu erkekler nasıl saniyesinde uyuyo anlamıyorum benimkide öyle 1 dakika sürmez uyumasıMisafirler geç gitti ya uykusu gelmişti biraz bide sabah işe erken uyanma derdi var ekşından sonra diyoki sigara içmeye çıkmıcam ben uyusam kızar mısın bana dedi ahahaha dedim yazık be sana uyu tabi dedim saniyesinde uyudu![]()
Ay Allah kolaylık versin kuzucum çok zorEvet Ya bazen üzülüyorum gözler kapalı kıyamıyorum Ya bi gece gök gürlüyor şimşek çakıyor ben korkuyorum uyuyamadım diye oda uyumadı inat etti sabah işe gidecekti gitme bu şekilde vicdanım rahat etmez çok huzursuz olurum nolur gitme dedim o gün izin yazdırdı gitmedi,
Allahtan 4 te evde oluyor erken çıkıyor yani o açıdan iyi neyse aşkolar misafirler az önce gittiler ben ekşına kaçıyorum döncem![]()
öyledir kendisi aşko o uyur ben uyanık olurum o uyanır ben uyurumHeh tam zamanında uyanmış![]()
Ayyy bende bendeeeeHeh tam zamanında uyanmış
İnşallah bebeğim bu ay güzel haberler vercezkeçiboynuzu özünün gücüne inanıyorum
![]()
Nasip kuzum ya ama yinede dikkat etmemiz lazım çocuk istiyoruz evet ama sonra bakcak insan lazım bebelerekahveyi azaltmıştım ama 3 gündür
unu çıkarttım valla
![]()
Kız bu erkekler nasıl saniyesinde uyuyo anlamıyorum benimkide öyle 1 dakika sürmez uyuması![]()
İçiliyo aşko vallaBazen çıkıyor ama öyle alıştırma kendini bende bugün 2 tane içtim genelde hep bir içiyorum ama işte bazen böyle biri geliyor yada bi yere gidiliyor kahve içiliyor derken içiliyor yaniaynen aşko dikkat etmeliyiz elbette
Ay kız gelmiş bileeee hoş geldin bebekim![]()
Onlara dert yok dert bizde ondanAhahaha evet ben de hayranım uyuyorum dedikten sonra bi bakmışsın anında uyuyorlar erkekler böyle Ya bizde sabaha karşı uyuyoruz ne kadar güzel![]()
Onlara dert yok dert bizde ondan![]()
Kalk aşko kalan sağlar bizimdirGaliba ondanben kalkıyorum artık ya sigara içicem yeter dimi
![]()
Ayyyy yavrum benim sıcak su torbasına sıcak suyu koy ayaklarının altına koy bebeğim sonrada o şekilde yat uyu çok güzel dinlendiriyor biraz terlemen gerekiyor ki vücut atsın kendine gelebilmen için_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Lale95 M Mavimiresl M melek076 aşkolar çok feci ayaklarımı üşütmüşüm böbreklerim beli kopuyo şuan ağrıdan nasıl geçicek ya
![]()
Valla tek rakibiniz THYOooo aşko hızlıyımdırrrrhoşbulduuummm
Napıyosun kuzum