• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy yavrum benim sıcak su torbasına sıcak suyu koy ayaklarının altına koy bebeğim sonrada o şekilde yat uyu çok güzel dinlendiriyor biraz terlemen gerekiyor ki vücut atsın kendine gelebilmen için ❤️
Sağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleri🙄🙄 ağrı kesici içmek istemiyorum ya ama dayanamıyooomm sıcak su yapayım en iyisi ben teşekkür ederim bebeğim❤

Sağol bebeğim kalkıp yaparım şimdi ayy gitti yine bebe hayalleri🙄🙄 ağrı kesici içmek istemiyorum ya ama dayanamıyooomm sıcak su yapayım en iyisi ben teşekkür ederim bebeğim❤
Hayır hayır ağrı kesici içme bak şimdi sıcak suyu yapmadan öncede süt kaynat evde varsa içerisinde de biraz bal koy sıcak sıcak iç benim üşütmelerimde aşırı iyi geliyor vücudu dinlendiriyor ❤️ Birde çorap giy ayaklarının altına da sıcak su torbası koy sabaha bişeyin kalmaz inşallah bebeğim ❤️❤️

Aşko ayaklarından soğuk almışsın sen evet Demgey3 Demgey3 doğru söylüyor sıcak su iyi gelir ayağına seni rahatlatır gaz sancısı var sende galiba bebe hayalleri gitmez aşko daha vaktin var😃😃😃

Valla benimki kıyıyor daha yeni teklif ettim uyuyorum ben olur mu diye hemen duygu sömürüsü yapıyor 🤣🤣🤣 Allahım ne kadarda fedakarım 🤪🤪🤣🤣 yok aşko başımı yastığa koydurmuyor koltukta oturuyorum resmen Çin işkencesi 🤣🤣🤣

Ahahaha aşko ozaman git yanına belki ağrın geçer 🤭🤭🤭🤣🤣

Aşko ayaklarından soğuk almışsın sen evet Demgey3 Demgey3 doğru söylüyor sıcak su iyi gelir ayağına seni rahatlatır gaz sancısı var sende galiba bebe hayalleri gitmez aşko daha vaktin var😃😃😃
Aynen kuzum Mucizemmm16 Mucizemmm16 bebe hayalleri niye gitsin yarına geçer hemen inşallah sadece bu süreçte tekrar üşümemeye çalış ❤️

Back
X