• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum
Ayy hadi inşallah canım 😍😍😍 ama yumurtlama neden ki belki binde bir ihtimal böyle olanlar da vardır ha ☺️ Doktorlara bakarsan gebe iken adet olunmaz diyor ama çok fazla öyle olan var biliyorum 😉 inşallah diyelim canım 🙏

Kizlar sanirim ben erken regl olcam. 10. Döngü günü yumurtlama gordum 8-9 gun var regl e
Bugün 17. Döngü günüm. Ve benim her adet öncesi cenemde cikan sivilce cikti

Olsun asko cinsiyet erkegin spermine bagli ya hangisi yumurtayla dollendiyse o cinsiyet oluyor işte döllenmeden itibaren belli aslında cinsiyet 🥰 bende cok merak ediyorum bakalim 29unda randevum var tahmin edicem dedi ama inşallah kesin gösterir 😂
Evet evet eşime diyorum zaten valla cinsiyeti sen belirliyorsun ben karışmam diye😂😂 ayy bizi etiketle haber ver mutlaka😍

Eder eder yavaş yavaş😂😄 kaç yıldır evlisiniz aşko ☺️ He benim kayınvalide duyunca şok geçirdi evde bir bardak suyunu alamazdın dedi bende sen suyunu hep ayağına getirip verdiysen oda nede olsa veren var diye almamıştır tabi erkeklere nasıl davranırsan onlarda öyle yapıyor dedim ilk başta çok kıskanırdı anlaşılıyordu şimdi alıştı iyi aferin diyor ahahaha😂😂😂
3 yıldır evliyiz kız benimkinde de gelişme var ama yemek yapcak kadar değil önceden içtiği su bardagını bile kaldırıp tezgaha koymazdı şimdi iş yapıyor sofra topluyor bulaşl mak falan yerleştiriyor 😂😂 oohh iyi demişsinn 😂😂benimkide ilk duyunca nasl yapıyor yapmazki falan diyodu bende dedim ben anası değilim eşiyim herşeyi önüne veremem o hayatı birlikte yaşıyoruz o evde birlikte yaşıyoruz ben kadar onunda evi yapıcak tabi demiştim ters ters bakmıştı😂😂 dediğin gibi zor alıştı şimdi pek bişi demiyor

Mevsimsel veya psikolojk gecikmiş olabilir kuzum ama bellide olmaz belki minik biri vardır bekle bakalım bi cuma cumartesiye kadar gelen giden yoksa kan ver bellimi olur😊

Bence bekle kuzum
Az önce an itibarı ile kırmızlar geldi canım benim için mucizevi bir şey 28 günde 1 adet olmuş oldum mfk çok iyi geldi hamile kalmasam da ❤️

Ay öylelerinin saçını başını yolup prenses çizgimden çıkasım geliyor 😂😂 hayır yani nedir sende insansn bende benden ne fazlan olabilir sinirlendim😂😂
Sinirlenme kuzum sakınnn bebişini düşün 😅😅😅

Kizlar sanirim ben erken regl olcam. 10. Döngü günü yumurtlama gordum 8-9 gun var regl e
Bugün 17. Döngü günüm. Ve benim her adet öncesi cenemde cikan sivilce cikti
Bilmek olmaz canim gebelik öncesi de sivilcesi çıkan çok olmuş onu kafana takıp moralini bozma

3 yıldır evliyiz kız benimkinde de gelişme var ama yemek yapcak kadar değil önceden içtiği su bardagını bile kaldırıp tezgaha koymazdı şimdi iş yapıyor sofra topluyor bulaşl mak falan yerleştiriyor 😂😂 oohh iyi demişsinn 😂😂benimkide ilk duyunca nasl yapıyor yapmazki falan diyodu bende dedim ben anası değilim eşiyim herşeyi önüne veremem o hayatı birlikte yaşıyoruz o evde birlikte yaşıyoruz ben kadar onunda evi yapıcak tabi demiştim ters ters bakmıştı😂😂 dediğin gibi zor alıştı şimdi pek bişi demiyor

Ahahaha sende iyi demişsin 😀 sağolsunlar yapmayan yapmıyor aşko bazıları annelerinin biricik oğlu olarak kalabiliyor şükür bu günlere😍 aynen öyle valla bazen görümcem şakayla karışık abi sende hanımcı oldun bekarken hiç böyle değildin falan der eşim hep aynı cevabı verir yarılıyorum bu lafına😃”iyi gün kötü gün ayırt etmeksizin sevip yanında olacağıma aynı hayatı paylaşacağıma dair imza attım ama annem beni doğururken böyle bi imza almadı kendi istedi kendi yaptı benlik bişey yok diyor kahkaha atıyoruz 😂😂😂😂

Back
X