- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.221
Benim için hiç fark etmezAy aşko kız mı dicek ki nasip bakalım tahminde bulunursa haberimiz olsun aşkoo kim geliyormuş bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için hiç fark etmezAy aşko kız mı dicek ki nasip bakalım tahminde bulunursa haberimiz olsun aşkoo kim geliyormuş bakalım![]()
Benim için hiç fark etmezsağlıkla gelsin de yeterki
ama bende aşırı merak ediyorum cinsiyetini
tabiki haber vericem hemennn
![]()
Ayy hadi inşallah canımCanım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum
Benim hissiyatım kız ama bilemiyorum tabiTabi canım önce sağlık bir erkek varmış ya bide kız tam olur genelde öyle oluyor ama Allah ne verirse o tabiheyecanlandım
![]()
Kizlar sanirim ben erken regl olcam. 10. Döngü günü yumurtlama gordum 8-9 gun var regl e
Bugün 17. Döngü günüm. Ve benim her adet öncesi cenemde cikan sivilce cikti
Evet evet eşime diyorum zaten valla cinsiyeti sen belirliyorsun ben karışmam diyeOlsun asko cinsiyet erkegin spermine bagli ya hangisi yumurtayla dollendiyse o cinsiyet oluyor işte döllenmeden itibaren belli aslında cinsiyetbende cok merak ediyorum bakalim 29unda randevum var tahmin edicem dedi ama inşallah kesin gösterir
![]()
3 yıldır evliyiz kız benimkinde de gelişme var ama yemek yapcak kadar değil önceden içtiği su bardagını bile kaldırıp tezgaha koymazdı şimdi iş yapıyor sofra topluyor bulaşl mak falan yerleştiriyorEder eder yavaş yavaşkaç yıldır evlisiniz aşko
He benim kayınvalide duyunca şok geçirdi evde bir bardak suyunu alamazdın dedi bende sen suyunu hep ayağına getirip verdiysen oda nede olsa veren var diye almamıştır tabi erkeklere nasıl davranırsan onlarda öyle yapıyor dedim ilk başta çok kıskanırdı anlaşılıyordu şimdi alıştı iyi aferin diyor ahahaha
![]()
Tabiki vercemEvet evet eşime diyorum zaten valla cinsiyeti sen belirliyorsun ben karışmam diyeayy bizi etiketle haber ver mutlaka
![]()
İnşallah canım bakalım beklemelere devamAyy hadi inşallah canımama yumurtlama neden ki belki binde bir ihtimal böyle olanlar da vardır ha
Doktorlara bakarsan gebe iken adet olunmaz diyor ama çok fazla öyle olan var biliyorum
inşallah diyelim canım
![]()
O fark etmezzz onunla alaka kurma ikisinin başlangıçları hep benziyor herzaman sivilcen oluyorsa o yine çıkar gebesin diye sivilcen sönecek değil
Az önce an itibarı ile kırmızlar geldi canım benim için mucizevi bir şey 28 günde 1 adet olmuş oldum mfk çok iyi geldi hamile kalmasam daMevsimsel veya psikolojk gecikmiş olabilir kuzum ama bellide olmaz belki minik biri vardır bekle bakalım bi cuma cumartesiye kadar gelen giden yoksa kan ver bellimi olur
Bence bekle kuzum
Geldi kırmızlar canım ama mfk çalışıyor 28 günde 1 adet oldum benim için mucizevi olduAy hayırlısı olsun inşallah kuzum bekleyelim görelim bakalım![]()
Buradayim canimm nerede senin testinn goremedm benmehrunnisa nerdesin
Geldi kırmızlar canım ama mfk çalışıyor 28 günde 1 adet oldum benim için mucizevi oldu![]()
Sinirlenme kuzum sakınnn bebişini düşünAy öylelerinin saçını başını yolup prenses çizgimden çıkasım geliyorhayır yani nedir sende insansn bende benden ne fazlan olabilir sinirlendim
![]()
Bilmek olmaz canim gebelik öncesi de sivilcesi çıkan çok olmuş onu kafana takıp moralini bozmaKizlar sanirim ben erken regl olcam. 10. Döngü günü yumurtlama gordum 8-9 gun var regl e
Bugün 17. Döngü günüm. Ve benim her adet öncesi cenemde cikan sivilce cikti
3 yıldır evliyiz kız benimkinde de gelişme var ama yemek yapcak kadar değil önceden içtiği su bardagını bile kaldırıp tezgaha koymazdı şimdi iş yapıyor sofra topluyor bulaşl mak falan yerleştiriyoroohh iyi demişsinn
benimkide ilk duyunca nasl yapıyor yapmazki falan diyodu bende dedim ben anası değilim eşiyim herşeyi önüne veremem o hayatı birlikte yaşıyoruz o evde birlikte yaşıyoruz ben kadar onunda evi yapıcak tabi demiştim ters ters bakmıştı
dediğin gibi zor alıştı şimdi pek bişi demiyor
Yok canim daha erken yapma bekle adetin geçsinKizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi