• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne alınması aşko ☺️Beni bide iş yerinde gör herkese takılırım böyle 🤣🤣ama bazı avukat arkadaşlarımız para içim nerdeyse kendini satacağı için hemen alınıyor ve ciddi durmaya çalışıyorlar 🤣🤣🤣🤣hiç sevmem böyle mendeburları
Kim kız o burada mı anlamadım yada kaçırdım Şoray’la okumaya çalışırken

Ayy allahım yaaa cidden korkutarak yapıyorlar herşeyi inşallah olmazda öyle bişey en az zararla atlatırsınız noluyo bu ülkelere bilmem yunanistanda abdyi almış arkasına tr uğraşıyor nolcak böyle bi barış içinde yaşamayı öğrenemedik koca dünya
Aynen öyle canım
Bende anlamıyorum
Geçen sene ne dedilerse yaptık
Aşı dediler denenmemiş şeyi vurduk eyvallah
Şimdi tekrardan maske kuralını çıkaracaklar
Elektrik kesintisi
Benzine zam ki çok fazla bi anda geldi
Gaz kesilecek
Anlayacağın bebek leğeninde yıkanacağız sıcak su bile olmayacak diyorlar 🤣🤣
Ya ağlanacak halimize gülüyoruz

Evet canım yarın 11. Haftaya giriyoruz 🥰 zaman çok çabuk geçti ya ☹️ 6. Haftadan itibaren başladı canım özellikle mide bulantısı ve inanılmaz göğüslerim de hassasiyet var gece iç çamaşırı çıkarırken tutuyorum onlari bi anda bırakamıyorum 😂😂😂😂 öyle bi ağırlık ağrı var 🥴
Maşallaah 🥰🥰 kıyamam yaa geçtimi bari mide bulantısı zor oluyor diyorlar benimde göğüs hassasiyeti vardı yatakta sağımdan soluma dönmek istemiyordm şuan durdular şaşkınım😂

Maşallaah 🥰🥰 kıyamam yaa geçtimi bari mide bulantısı zor oluyor diyorlar benimde göğüs hassasiyeti vardı yatakta sağımdan soluma dönmek istemiyordm şuan durdular şaşkınım😂
Geçmedi canım hala devam hele sabahları açken 🤢 öyle istifra ederken oğlumda çok üzülüyor ama sessizde kusamiyorum 😂😂😂😂 sakin ol annecim hastaneye goturcem seni diyo 🤣

Aminnnn canimmm hep beraber 🥰😘😘

İyi işte ben ama canlı bakmicam sonra internetten bakacam yoksa araya giren reklamlardan dolayı stress olup yumoslarimi germek istemiyorum :63:
Malesef bende canlı bakamiyorum😵‍💫😵‍💫😵‍💫 oğlum da izlemek istiyo 🤣🤣🤣 o yüzden ertesi gün telfondan bakiyorum

Back
X