- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.621
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız adet olmadan önce benim canim acı ve turşu ceker yine çekmeye başladı adet olcam benceCanın mı cektiSen gebesin aşko bence
Aşko reklama da kızmazsın beAminnnn canimmm hep beraber
İyi işte ben ama canlı bakmicam sonra internetten bakacam yoksa araya giren reklamlardan dolayı stress olup yumoslarimi germek istemiyorum![]()
Kim kız o burada mı anlamadım yada kaçırdım Şoray’la okumaya çalışırkenNe alınması aşkoBeni bide iş yerinde gör herkese takılırım böyle
ama bazı avukat arkadaşlarımız para içim nerdeyse kendini satacağı için hemen alınıyor ve ciddi durmaya çalışıyorlar
hiç sevmem böyle mendeburları
Ya hahahahahha bırakamıyorum işte yatana kadar elimde tutuyorum sonra yavasca bırakıyorum ciddiyim bak progestan kullanıyorum ya onunda etkisi olabilir hahahahaBi an da neden bırakıyosun boşluğa düşüyorlar işte![]()
Kiziyommm ben çok sinir oluyom hemide iyyy hiç çekememAşko reklama da kızmazsın be![]()
Ohhh iyi etdun kuzum yarasinnn afiyett olsun, kız ya yumurtlayi verdin ya da dıkşından geriye kalanlarAşko bugün havuç kemirdim bayaşimdi lavaboya gittim de akıntı geldi baya hafif sarımsı krem gibi fazla geldi ama bu nedir ki ya
![]()
Aynen öyle canımAyy allahım yaaa cidden korkutarak yapıyorlar herşeyi inşallah olmazda öyle bişey en az zararla atlatırsınız noluyo bu ülkelere bilmem yunanistanda abdyi almış arkasına tr uğraşıyor nolcak böyle bi barış içinde yaşamayı öğrenemedik koca dünya
Ayy aşko Allah senide güldürsünYa hahahahahha bırakamıyorum işte yatana kadar elimde tutuyorum sonra yavasca bırakıyorum ciddiyim bak progestan kullanıyorum ya onunda etkisi olabilir hahahaha
Yok olmayacaksınKız adet olmadan önce benim canim acı ve turşu ceker yine çekmeye başladı adet olcam bence
MaşallaahEvet canım yarın 11. Haftaya giriyoruzzaman çok çabuk geçti ya
6. Haftadan itibaren başladı canım özellikle mide bulantısı ve inanılmaz göğüslerim de hassasiyet var gece iç çamaşırı çıkarırken tutuyorum onlari bi anda bırakamıyorum
öyle bi ağırlık ağrı var
![]()
İsyandalar artıkAyy aşko Allah senide güldürsünhee evet kuzum olabilir bak ondan belkide
Ay daha varmış heh zamanın var depoları doldurmaya boş geçmeyin bakiiiimm bu ay istiyoruz yeğen00.30 la 1 arası anca geliyo kuzum işi uzak depoluyoring![]()
Dün gündüz dıkşınlamıştık hepside aktı gitti çok hareket edince aşko ondan kalanlar olabilir miOhhh iyi etdun kuzum yarasinnn afiyett olsun, kız ya yumurtlayi verdin ya da dıkşından geriye kalanlar![]()
Geçmedi canım hala devam hele sabahları açkenMaşallaahkıyamam yaa geçtimi bari mide bulantısı zor oluyor diyorlar benimde göğüs hassasiyeti vardı yatakta sağımdan soluma dönmek istemiyordm şuan durdular şaşkınım
![]()
İnsallah canim insallah guzel düşüncelern gibi olurYok olmayacaksın
Kafana koyma bunu
Kuzum nette de reklam giriyo bende onlara çok sinir oluyomKiziyommm ben çok sinir oluyom hemide iyyy hiç çekememalıştım ben öyle netten izlemeye rahat rahat
![]()
Bende hep bunu düşünüyorum birisi aydınlatsın biziDün gündüz dıkşınlamıştık hepside aktı gitti çok hareket edince aşko ondan kalanlar olabilir mi![]()
Malesef bende canlı bakamiyorumAminnnn canimmm hep beraber
İyi işte ben ama canlı bakmicam sonra internetten bakacam yoksa araya giren reklamlardan dolayı stress olup yumoslarimi germek istemiyorum![]()