• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ikili tarama cok doğru sonuc vermiyomus güvenilir bulmuyo doktorum bidaha üçlü ayrıntılı vs hepsine ayrı ayrı baktırıp stres olcagıma fetal dna da bütün kromozomlar vs herşey tek seferde cıkıyormus tabi cinsiyeti de🤭 diğerlerine gerek kalmıcak ileride daha güvenilir ve doğru sonuc verdigi için doktor önerdi salı günğ eve gelip kan aldılar 24 doktor randevum var o zamana kadar yetişirmiş
Aa o neymiş kuzum benide bilgilerndirirmisin türkiyedemi yaşıyorsun bu arada😊

Sanki onu duydum He ay ins bar kız inss kuzum ❤️❤️❤️ Bizde beklemedeyiz bende 20 ci döngüdeyim dün ovulasyon yaptım şişenin üstündeki sabah cektim kurumuş hali testi gün yaptım bak kız
İnşallahh 🙏🏻Daha önce yumurtlama gördün mü pekii ? Benim bu ay 20. Günde pik oldu

Hakkımızda hayırlısı biz bu haftaya tamamlayalım bide gittim dün saçıma keratin yaptırdım iki gün banyo yapma dedi vallla bugun ılıskı var yapcam banyo abdest 😅😅😅😅😅😅
Aman yap kanka bişey olmaz napalım🤣🤣🤣 ya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3

Aman yap kanka bişey olmaz napalım🤣🤣🤣 ya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3
Valla 21 de yumurtlama bar diyolar sen 19 dasın
Kafam da deli sorular sen athena içiyomuydın

Yeniden yumurtluyo olabilirsin aşko 😍😍 benimde dün gece ekşından sonra şeffaf uzayan akıntım vardı normalde yumurtlama zamanlarında olur zaten dün gece ekşından kalanlarla birlikte geldi

Yeniden yumurtluyo olabilirsin aşko 😍😍 benimde dün gece ekşından sonra şeffaf uzayan akıntım vardı normalde yumurtlama zamanlarında olur zaten dün gece ekşından kalanlarla birlikte geldi

Ay acabamı aşko bak dün ekşında yoktu bende bu gelenler sperm falan olamaz dimi 😃 ay eğer öyleyse bu ikinci denk gelişim cidden 21. Güne denk gelcek galiba 😃😃😃

Aşkolar benimle batı aynı olanlar ne durumdasınız
M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 R Random3
Bende şuan tahminen yumurtlama üzerinden 9gün geçti
Akıntı yok varsa da beyaz krem şeklinde
Ve baş ağrısı var 2 gündür
Bende bugün baş ağrısıyla uyandım dün değerlendirme günüydü ama olamadı heyecandan yapamadık iyimi 🙈 dün şeffaf alıntı oldu hiç öyle olmamıştı kız.hcg testim hala aynı bu arada Ovulasyon testim istenilen kızarmaya gelmedi benim yumurta nazlı mı nazlı

Ay acabamı aşko bak dün ekşında yoktu bende bu gelenler sperm falan olamaz dimi 😃 ay eğer öyleyse bu ikinci denk gelişim cidden 21. Güne denk gelcek galiba 😃😃😃
Ekşından kalmaz bebeğim bugüne kadar bence hemde kalsa bile bu şekilde şeffaf olmaz 😍😍 değerlendir aşko gol olsun bee😍😍😍🤭

Bende bugün baş ağrısıyla uyandım dün değerlendirme günüydü ama olamadı heyecandan yapamadık iyimi 🙈 dün şeffaf alıntı oldu hiç öyle olmamıştı kız.hcg testim hala aynı bu arada Ovulasyon testim istenilen kızarmaya gelmedi benim yumurta nazlı mı nazlı
Ben ne zaman yumurtlama oldu onu bile bilmiyorum
Ve şu şeffaf akıntıyı 2 aydır görmemek canımı çok sıkıyor
Bilmiyorum

Sperm geri gelmez doğası gereği o içeri doğru yol alır onu taşıyan sıvı ise dışarı akabilir o normal 🌸

Back
X