• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün 19. Günü aşko☺️ yarın 20 yarın değerlendircem bide 22 yi yani 21. Gün önemli demişti 21. Günün etrafı daha iyi olur demişti pazar günü bitiyor benim artık beklemeye geçiş😍🥰 ay evet sinir oldum zaten niye evlendikleri bile belli değil ne düğün ne bişey yıldırım nikahı ile evlenmek bence hadiseyi bilmem ama Mehmet kendini tanıttı bitti işi😄😄
Kız hadise evrunun kocasıyla yattı kalktı olay ortaya çıkınca Kaan’la ayrıldılar hatırlayın hop diye bu oğlanla görüldü haftasına hatta millet hadise üzgünüm vs derken hadise pat diye bunla çıktıydık evlilik vs çocuk gündem değişti aklanma stretijisi geçti gittiiii

Anaaaa ne kadar belirgin o çizgi normalde bayağı yokla var arası bir silikllikte çıkar ama ay inşallah☺️ Sen 21. Gün değerlendirceksin dimi aşko
Cano bugün ve cumarteis yapcaz sonra bitiyo toplam da 7 tane ılıskı olmjs olcak ben bu test den bişi anlamaıdm He

Kız hadise evrunun kocasıyla yattı kalktı olay ortaya çıkınca Kaan’la ayrıldılar hatırlayın hop diye bu oğlanla görüldü haftasına hatta millet hadise üzgünüm vs derken hadise pat diye bunla çıktıydık evlilik vs çocuk gündem değişti aklanma stretijisi geçti gittiiii

Tamam işte al gülüm ver gülüm olmuş ikisinede yaramış ticaret Yani😃😃😃

İyiyim canim igneden sonraki 3 gunum daha regl baslamadi yarin kontrolum var ama siskinligim indi baya beta hcg degerimin dustugunu dusunuyorum suan. İnsallah dusundugum gibidir. Kurtaj yada ikinci igneyi olmak istemiyorum 😢 sen nasilsin canim ?
Çok geçmiş olsun canım 🙏
Ben iyiyim şükür

Cano bugün ve cumarteis yapcaz sonra bitiyo toplam da 7 tane ılıskı olmjs olcak ben bu test den bişi anlamaıdm He

Aynen aşko bencede 21. Etrafı daha mantıklı. Aşko belki yumurtlayacaksın belli olmaz normalde gebelerde adete yakın zamanlarda işe yarıyor bu test işi diye biliyorum ❤️❤️❤️

İnşallah doğrudur ve dahada koyulur 🥺 predictor early 6 gün önce yapılan

İnşallah kuzum ben güveniyorum o teste daha önceki aylarda bi ay yapmıştım bişey çıkmamıştı çizgi falan yalan söylese bendede çıkardı kuruma çizgisi bile olmadı bence koyulaşacak hadi hayırlısı olsun inşallah 🌸🥰❤️

Haber et heeeeee bi heyecanlandım vallla
Bende çok heycanlandım ya allahım inşallah 🙏🏻🙏🏻 5. Ay bu ay 4 aydır sadece takvimden yumurtlamayı takip edip değerlendiriyordum ama gerçektek yumurtla zamanımla alakası yokmuş takvimin. Bu ay ilk defa ovülasyon testi ve inofolic combi kullandım ( yumurta kalitesini arttıyormuş ) umarım olmuştur

İnşallah kuzum ben güveniyorum o teste daha önceki aylarda bi ay yapmıştım bişey çıkmamıştı çizgi falan yalan söylese bendede çıkardı kuruma çizgisi bile olmadı bence koyulaşacak hadi hayırlısı olsun inşallah 🌸🥰❤️
İnşallah 🙏🏻 bende geçtiğimiz aylarda yapmıştım hiç birşey yoktu

Aynen aşko bencede 21. Etrafı daha mantıklı. Aşko belki yumurtlayacaksın belli olmaz normalde gebelerde adete yakın zamanlarda işe yarıyor bu test işi diye biliyorum ❤️❤️❤️
Hakkımızda hayırlısı biz bu haftaya tamamlayalım bide gittim dün saçıma keratin yaptırdım iki gün banyo yapma dedi vallla bugun ılıskı var yapcam banyo abdest 😅😅😅😅😅😅

Sanırım doktor kürtajdan kalan bi değer olduğunu düşündü ama öyle olmadığına eminim ben geçen hafta testlerde silik çizgi bile çıkmamıştı bu hafta her gün bi tık koyulaşıyo çizgi ve belirtilerim de var yine
Bence doktorlar ilk önce kötüyü söylemeye bayıldıkları için öyle söylüyor ki çizgi koyulaşıyor diyorsun belirti var diyorsun değerde güzel çıkar umarm🙏 Ne zaman çıkıcakmş sonuç

Bende çok heycanlandım ya allahım inşallah 🙏🏻🙏🏻 5. Ay bu ay 4 aydır sadece takvimden yumurtlamayı takip edip değerlendiriyordum ama gerçektek yumurtla zamanımla alakası yokmuş takvimin. Bu ay ilk defa ovülasyon testi ve inofolic combi kullandım ( yumurta kalitesini arttıyormuş ) umarım olmuştur
Sanki onu duydum He ay ins bar kız inss kuzum ❤️❤️❤️ Bizde beklemedeyiz bende 20 ci döngüdeyim dün ovulasyon yaptım şişenin üstündeki sabah cektim kurumuş hali testi gün yaptım bak kız

Eklentiler

• 7E7C324E-07DA-4024-BA64-BBD84D85A499.webp
    7E7C324E-07DA-4024-BA64-BBD84D85A499.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 331FE2E4-3CE3-45F2-8487-04018A29B850.webp
    331FE2E4-3CE3-45F2-8487-04018A29B850.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 22
Back
X