• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy valla bende öyle düşünüyorum şu regl bitse birde hemen ekşınlı günlerde bitsede beklemeye geçsek 🤣🤣🤣 kız sanki öbür aylar daha çabuk geçiyordu şimdi zaman geçmez oldu iyi mi 🤣🤣🤣

İşte bu kesin ikinci yumurtlama aşkooo bence de sona doğru gün aşırı olsa birşey olmaz tutan bir ilişkide tutuyor zaten aşko biz denk getirmeye çalışıyoruz 😍😍😍 bence bugünü değerlendir aşko ne olur ne olmaz 😘😘😘❤️

Aynen aşko bat günü gelse test yapsam hemen demeye başladım öyle coşkulu aklım şuan ahaha😄😄

Kız maşallah benden beter çıktı 🤣🤣 o bebek gelecek bu aşko uçarı kaçarı yok. 1 ml bile ziyan etmedin allama 🤣

Tamam işte o uzayan akıntı bende yumurtlamadan 2-3 gün önce gelirdi hep. Çok yakın geliyor bizim yumoş ❤️ ama bu ay bende olmadı o akıntı 🙄
Aşko valla havuç kemir bebeğim iyi geliyo ben şimdi birazdan yine kemircem🤣🤣🤣🤣 bide bol su iç ben kendimde farkettimde suyu fazla tüketmediğim zamanlar akıntı falan sıfır yahu 🙄 bide bebeğim ben ilk başta farketmedim sildikçe arttı öyle farkettim

Sakın eve misafir felan almayın aşko 🤣🤣🤣 bugün kesin değerlendirin 😍😍😍 valla asla tutan olmaz burda aşko 🤣🤣🤣

Çılgınmısın sen arayana evde yokuz bile derim 🤣🤣şuan o derece adapteyim şimdi eşime listenin yeni halini atıcam adam bu kadına bi haller olmuş belli dicek ahahaha😂😂😂

Ayyyy harika olur harikaaaaa 😍😍😍 Allahım hepsine razıyım sağlıklı bir şekilde gelsinler de 😍😍😍

Yaaa inşallah aşko Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla o günleri görmeyi nasip etsin😍❤️

Çılgınmısın sen arayana evde yokuz bile derim 🤣🤣şuan o derece adapteyim şimdi eşime listenin yeni halini atıcam adam bu kadına bi haller olmuş belli dicek ahahaha😂😂😂

Yaaa inşallah aşko Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla o günleri görmeyi nasip etsin😍❤️
Ahahahah aferin sana aşko 🤣🤣🤣 bugün önemli çünkü 🤣🤣🤣 ne listesi kız 🤣🤣🤣 adamların sa işine geliyor bakma fırsat vermiyorlar 🤣🤣 ayyy amin aşko amin ama inanıyorum bu topicte o güzel günleri göreceğiz ❤️❤️😍

Ben bobrek nakilliyim surekli kullandiğım ilaclarım var kortizonlu ilacimda var 4 aydur da bebek dusunuyoruz hic korunmadık doktoruma da hic bu konu icin bisey sormadım sizce gebelik icin sıkıntı oluyor mudur cunku neden olmuyor diye cok uzuluyorum🙄

Valla hiiiiç üzülmedim ebruya üzülmüştüm ama evli çocuğu var kocaman Yanyana aynı işi yapıyorsunuz aynı yerde düşünsene iş yerinde yan masada oturan sürekli konuşup gülüştüğün kişi kocanla yatıp kalkıyor yüzüne gülüyor vs.sonra hop diye bu çocukla haftasına el ele bu tarz işleri bu ünlüler hızlı yapıyorsa gündemden aklanmak içinmiş o dönemde bunu yapmasa Mehmet denilen çocukla hop diye evleniyorum diyip çıkamasa çok ciddi tepki alırdı iyi bir menajeri var 🤩
Ebru hangi Ebru kız 😂😂😂 valla anlamadım

Ay anlamadım ki aşko sanki 1 aydın adetim gibi geliyor şuan bana 🤣🤣🤣 ben ekşınlı günleri uzun tutcam sonra bekleme süresi de uzuyor aşko hiç bekleyemem 🤣🤣🤣 biz iflah olmayız ya 🤣🤣🤣🤣
Valla olmayız 🤣🤣🤣🤣 bu ay benimde adetim bitmedi sanki bekle bekle eridim bitmedi 🤣🤣🤣 şimdi de bu günler geçmiyo 🤣🤣🤣 bekleme nasıl geçicek zaten hiç bilmiyorum delirmesek bari o süreçte 🤣🤣🤣🤣

Ahahahah aferin sana aşko 🤣🤣🤣 bugün önemli çünkü 🤣🤣🤣 ne listesi kız 🤣🤣🤣 adamların sa işine geliyor bakma fırsat vermiyorlar 🤣🤣 ayyy amin aşko amin ama inanıyorum bu topicte o güzel günleri göreceğiz ❤️❤️😍
İlişki listesi aşko🤣🤣 aynen onlar hazırda valla dün gece benimki diyor ki 3 gün fazla değilmi yeni mi aklına geldi dedim hayır böyle olmalı biliyorsun demiştim şimdi attım listeyi bakalım ne diyecek 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 90EFA6C0-3EB6-4451-A2F4-991D53A78467.webp
    90EFA6C0-3EB6-4451-A2F4-991D53A78467.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 37
Back
X