• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum amacımız o inşallah güzel haberler verirsin bu ay😍😍🌸🌸🤲🏻🤲🏻 işte böyle olunca insan yapamıyoooğğ🤣🤣🤣
He yaaa çok komik tam yapacaz konsantrasyon gidiyor mumlar müzik herşey varken bile düşüyor o nedenle napcaz şaştık .düşünsene bebeğimiz mi olacak acaba diye seviniyorduk herşey güzeldi bir anda gittiiiii😂😂😂😂 bizimki komedi resmen

He yaaa çok komik tam yapacaz konsantrasyon gidiyor mumlar müzik herşey varken bile düşüyor o nedenle napcaz şaştık .düşünsene bebeğimiz mi olacak acaba diye seviniyorduk herşey güzeldi bir anda gittiiiii😂😂😂😂 bizimki komedi resmen
Ayy evet valla gidiyo 🤣🤣🤣 bende de oldu geçende bütün sistem çöktü sonradan toparladım🤣🤣🤣

Ahahahah ay valla bende ilişki listesi yapıyorum hatta yaptım iki gün önce eşim diyor ki resmen ders çalışır gibi çalışıyorsun biraz serbest bıraksan kafan rahat olsa daha iyi olacak diyor ama olmuyor ki 🤣🤣🤣🤣 bak 3 gün fazla gelmişşşş 🤣🤣🤣 işine gelir aşko ne diyecek 🤣🤣🤣

Tamda öyle dedi ahahaha sen yeterki iste bana her türlü tamam dedi🤣🤣🤣
Aşko 3-2 uygularken insan ütüyor o yüzden mecbur yazıyorum😂

Kızlar herkese merhaba . Ben bu ay klomen kullandım..bugün doktora gittim 20 mm yumurtalık oluşmuş 1 tane dedi . Ve çatlama iğnesi verdi ovitrelli mi neydi adı. Vuruldum onu da . Şimdi ben birşeyi anlamadım doktor dedi ama utandım soramadım. İğneden 36 saat sonda mi acaba birliktelik olacak , yoksa 36 saat içinde mi olacak acaba 🙈🙈

Eveet ya 🙄🙄🤣🤣 ben bide kardeşimin doğumuna gitcem bebek görüp daha da tozutucam Allahım sana geliyorum 🤣🤣🤣
Ayyyy çok tatlııııı 😍😍😍 bizim yerimize de sev bebişiii ❤️❤️ Evet ya bende öyleyim dün arkadaşlarla buluştuk bebişleri vardı hemen derin düşüncelere daldım 🥹🥹🥹
Tamda öyle dedi ahahaha sen yeterki iste bana her türlü tamam dedi🤣🤣🤣
Aşko 3-2 uygularken insan ütüyor o yüzden mecbur yazıyorum😂
Ahahahah enişteeeğğğ 😍😍😍 bugün ekşın gününüzzzz 💃🏻💃🏻🎉😍 ben her türlü yazıyorum aşko yanına da + koyuyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Ayyyy çok tatlııııı 😍😍😍 bizim yerimize de sev bebişiii ❤️❤️ Evet ya bende öyleyim dün arkadaşlarla buluştuk bebişleri vardı hemen derin düşüncelere daldım 🥹🥹🥹

Ahahahah enişteeeğğğ 😍😍😍 bugün ekşın gününüzzzz 💃🏻💃🏻🎉😍 ben her türlü yazıyorum aşko yanına da + koyuyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Severim kuzum😍😍😍 sağlıkla gelseydi bi az kaldı ayın 23 ünde doğum😍😍❤❤ perşembe akşamdan gidicem sabah hastaneye yatıcam kardeşim bakalım her aradığında doğuruyorum diycek diye yüreğim ağzıma geliyo heyecandan😍😍🤣🤣

Kızlar herkese merhaba . Ben bu ay klomen kullandım..bugün doktora gittim 20 mm yumurtalık oluşmuş 1 tane dedi . Ve çatlama iğnesi verdi ovitrelli mi neydi adı. Vuruldum onu da . Şimdi ben birşeyi anlamadım doktor dedi ama utandım soramadım. İğneden 36 saat sonda mi acaba birliktelik olacak , yoksa 36 saat içinde mi olacak acaba 🙈🙈
36. saat yumurta çatlıyor canım. Öncesi ve sonrası ilişki olursa iyi olur.. yani tam o saatte ilişki olmasına gerek yok, ama ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi..

36. saat yumurta çatlıyor canım. Öncesi ve sonrası ilişki olursa iyi olur.. yani tam o saatte ilişki olmasına gerek yok, ama ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi..
Tamam canım çok teşekkür ederim ayy çok heyecanlıyım o yüzden eve gelir gelmez hemen kendimi burada buldum😊 cevap için ayrıca teşekkür ederim

Bende yapılan günlere tik atıyorum ✅🤣🤣🤣 kısmen bakalım❤️🌺

Severim kuzum😍😍😍 sağlıkla gelseydi bi az kaldı ayın 23 ünde doğum😍😍❤❤ perşembe akşamdan gidicem sabah hastaneye yatıcam kardeşim bakalım her aradığında doğuruyorum diycek diye yüreğim ağzıma geliyo heyecandan😍😍🤣🤣
Sağlıkla gelsin inşallah kuzummm bizede haber ver merak ederiz 😍❤️ Çok az kalmışşşşş 🧿❤️😍 Perşembe gününe ekşınlar bitmiş oluyor dimiiii 🤣🤣🤣 darısı sana kuzum inşallah 😘❤️

Kızlar daha önce gebelik için hayıt tohumu kullanmış olan ya da bilgisi olan var mı? Nette okudum da biraz karışık geldi.
Tam olarak ne zaman başlanıp ne kadar süre kullanılacak bilen varsa bi el atın bana🤭

Eklentiler

• 0000585F-D5C7-4E03-AE7F-77FF3A41F53B.webp
    0000585F-D5C7-4E03-AE7F-77FF3A41F53B.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 93CE4931-422D-4C21-B816-C12416F59802.webp
    93CE4931-422D-4C21-B816-C12416F59802.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Back
X