• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hatırlıyorum evet ☺️ Gerçekten geldi galiba çünkü testler negatifken bile ben hürrem gibi ben gebeyim diye geziyodum evde kocam da imkansız tutmadı bende bu ay diyodu🤣inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım bu sefer🥹Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah🥰

inşallah çok teşekkür ederim, evet doktorum da kesin bir dille 1 ay sonra yeni bebekle geliceksin bana demişti bende keşke o kadar kolay olsa demiştim gülüp🤣 Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda♥️
Ayy ne mutlu sana canım benim, Allah seni bekletmeden verdi 🙏 darısı da bekleyen herkese olsun ❤️

Aşkolar, Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 @raainbow @Lale95 @fnd_50 @miresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️ Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Kuzum ben bu ay kullandım, eşimle birlikte yiyoruz günde 1 kere. Ama bizimki az daha karışık ☺️ bal arı sütü polen propolis çörekotu zencefil zerdeçal

O zaman sen benden baya önce regl oldun, döngün uzun demek ki senin? Kaçında regl oldun ve kaç günde bir oluyorsun? Sen takip ettiysen öyledir tabii kuzum.

Olacak tabiisi de aşkısııı 😍❤️ hangi günler oldu şimdi? Bizim bugün 13. ve son değerlendirme günü
Yok bebeğim misafir vardı ya sessiz sedasız valla 🤣
Sat 28 Ağustos-3 Eylül
Dögüm 28 gün

Canım bende kupkuruydum hala öyle sadece geceleri fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor o kadar. Akıntı bi belirti degil bence o yüzden icin rahat olsun 😍
Öyle diyorsan öyle olsun aşko 🥰

Aşkolar, Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 @raainbow @Lale95 @fnd_50 @miresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️ Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Bence dene kuzu bende cok duydum yumurtalara iyi geliyormuş

Kuzum ben bu ay kullandım, eşimle birlikte yiyoruz günde 1 kere. Ama bizimki az daha karışık ☺️ bal arı sütü polen propolis çörekotu zencefil zerdeçal
Ayyy inşallah bu ay mutlu haberi alırsınız kuzum sizinki daha güzel bir karışımmış şifa olsun inşallah ❤️❤️😍 ya aslında 2.gün başlayın diyorlar ama bugün benim 4.günüm başlasam olmaz mı ki diğer ay mı denesem

Ayyy inşallah bu ay mutlu haberi alırsınız kuzum sizinki daha güzel bir karışımmış şifa olsun inşallah ❤️❤️😍 ya aslında 2.gün başlayın diyorlar ama bugün benim 4.günüm başlasam olmaz mı ki diğer ay mı denesem
Tabii ki de başla, illa ki faydası olacaktır. Ben zaten bağışıklık için destek olsun diye öyle almıştım. Hadi işe yarar inşallah tatlım veririz minnoş haberleri ❤️🥰

Anladım canım çok teşekkür ederim bakalım deneyeyim diye düşündüm de 🌸

Ayyy demek deneyenler aramızda ay bende denemek istedim çok güzel şeyler okudum çünkü 😍😍

Ayyyy tam benim olmadığım gün yazılmış dün çok mesaj birikmiş okuyamadım etiketlenenlere bakmıştım 😍❤️

Ayyyy canım @icimdekisess bana biraz bahsedebilir misin bu konudan kullandın mı faydasını gördün müüüü
Ne o kullanılan

Back
X