- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.001
Zarar gelmez uygulaKuzum ben bu ay kullandım, eşimle birlikte yiyoruz günde 1 kere. Ama bizimki az daha karışıkbal arı sütü polen propolis çörekotu zencefil zerdeçal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zarar gelmez uygulaKuzum ben bu ay kullandım, eşimle birlikte yiyoruz günde 1 kere. Ama bizimki az daha karışıkbal arı sütü polen propolis çörekotu zencefil zerdeçal
Kuzu bal çörek otu tarçın karışımı çok duydum da iyi geldiğiniNe o kullanılan
Sonradan gördüm ve evet iyi geliyor uygula ben onu nasıl unuttum diye şuan kendimi sorguluyorumKuzu bal çörek otu tarçın karışımı çok duydum da iyi geldiğini
@Random3
@miresl
@sultansultan90
@Gzmyts53
Veziir
ve diger kizlaar selaaam naptiniz bakimm nasil gidyooor![]()
Aşkooo çok özledim lannBebeklerim napıyosunuz acabası@miresl
Demgey3 @bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_
Veziir @Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Aşkolar,Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ @raainbow
Lale95 @fnd_50 @miresl
iyilikperisi92 @melek076 @Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım
Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Kız yok ben kac kere yaptım çift çıktı :) cok koyu olurda olur diye biliyorum bendeBebek oluncada ovülasyon çift çıkıyormuş yaa
Hadi yA bence devam edelim iki ürün cok iyiBende sordum bugün, 1. Ay bittiyse devam edebilirsiniz dedi
Kis mist olur kac gün sürüyor MuşEvet bebeğim ya bende duydum ondan denemek istedim ama herkes 2.günü başlayın demiş ama benim bugün reglin 4.günü başlasam birşey olur mu acaba yada aynı etkiyi gösterir mi
Kız ben buralara çok giremiyorum artık yaa ara da bir girip etiket yapıldıysa cevap veriyorum. Bir ay sonra sınavım var o geçene kadar böylesen napıyosun nasılsın özledim kız sende Bayadır yoktun nerelerdeydin
Aşkooo çok özledim lannanca girebildim yeni gördüm mesajını napıyon kız nasılsın
Bişeyler atıştırıyorum aşko napiyim tv benim kız tarafından esir alınmış durumdaMucizemmm16
Demgey3 M mucizeOldu
Lale95 napıyosunuz aşkolar
ben Camdaki kız başlıyor ona bakıcam şimdi uzun zaman sonra tvlere geri dönüş
![]()
İyiyim bebeğim sen nasılsınKız ben buralara çok giremiyorum artık yaa ara da bir girip etiket yapıldıysa cevap veriyorum. Bir ay sonra sınavım var o geçene kadar böylesen napıyosun nasılsın özledim kız sende Bayadır yoktun nerelerdeydin
Aşkooo çok özledim lannanca girebildim yeni gördüm mesajını napıyon kız nasılsın
Ayy o da mı başlıyor neyse artık haftasonu mahkum ile onu internetden izlerimMucizemmm16
Demgey3 M mucizeOldu
Lale95 napıyosunuz aşkolar
ben Camdaki kız başlıyor ona bakıcam şimdi uzun zaman sonra tvlere geri dönüş
![]()
Bende netten giriyorum öyle bişey mi varKız bu sayfamın uygulaması varmı varsa bilen yazsın bi bana her seferinde internetten girmek çok sıkıcı birde bildirimleri bakmadıkça göremiyorum
Bende bugün hazırlık için ilk ders vardı sınava hazırlık.yeniden başlamak çok ilginç geldi bitmiyor ki sınavın telaşesinde içimde bir bitsede rahatça Almanca öğrensem şuan kendimi sıkıştırıyorum sadece sınav odaklıymış gibi hazırlanmak (mecburinde olsa canımı sıkıyor ) hayırlısıAyy o da mı başlıyor neyse artık haftasonu mahkum ile onu internetden izlerimYemek yedim ders çalışacam kısmetse Sen ne yapıyorsun
![]()
İnşallah bebektirKızlar bişey sorcam benim bugün kasıklarım ağrıyor ama afedersiniz gaz var gibi neden olabilir ki
Bilmiyorım varmı acaba varsa bilen yazsın da kurtulalımBende netten giriyorum öyle bişey mi var![]()
yeni mi başladın kursa benim 3. Hafta olacak bide ay sonu sınav yapacak bizi kendimizi değerlendirmek için biz istedik amaBende bugün hazırlık için ilk ders vardı sınava hazırlık.yeniden başlamak çok ilginç geldi bitmiyor ki sınavın telaşesinde içimde bir bitsede rahatça Almanca öğrensem şuan kendimi sıkıştırıyorum sadece sınav odaklıymış gibi hazırlanmak (mecburinde olsa canımı sıkıyor ) hayırlısı