• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Random3
@miresl
@sultansultan90
@Gzmyts53
Veziir Veziir

ve diger kizlaar selaaam naptiniz bakimm nasil gidyooor :KK54::KK68:

Kız ben buralara çok giremiyorum artık yaa ara da bir girip etiket yapıldıysa cevap veriyorum. Bir ay sonra sınavım var o geçene kadar böyle 🤣 sen napıyosun nasılsın özledim kız sende Bayadır yoktun nerelerdeydin 🥰🥰
Bebeklerim napıyosunuz acabası😍😍 @miresl Demgey3 Demgey3 @bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir @Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Aşkooo çok özledim lann🥰 anca girebildim yeni gördüm mesajını napıyon kız nasılsın

Aşkolar, Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 Lale95 @fnd_50 @miresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 @melek076 @Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️ Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?

Aşko bende görmüştüm ama okumamıştım ben kür işlerine bulaşmadım henüz🤣🤣 bilmemki yapanlar varsa bi yorum al istersen kuzum😍

Kız ben buralara çok giremiyorum artık yaa ara da bir girip etiket yapıldıysa cevap veriyorum. Bir ay sonra sınavım var o geçene kadar böyle 🤣 sen napıyosun nasılsın özledim kız sende Bayadır yoktun nerelerdeydin 🥰🥰

Aşkooo çok özledim lann🥰 anca girebildim yeni gördüm mesajını napıyon kız nasılsın

Aaa kız sen nerelerdesin Ya 😃 gittin mi tam gidiyorsun he🙉🙉🙉

İyiyim bebeğim sen nasılsın🤗😍 oturuyorum aşko napiyim dinlenmece bende çok özleduumm😍😍😍

Kız bu sayfamın uygulaması varmı varsa bilen yazsın bi bana her seferinde internetten girmek çok sıkıcı birde bildirimleri bakmadıkça göremiyorum

Ayy o da mı başlıyor neyse artık haftasonu mahkum ile onu internetden izlerim ☺️ Yemek yedim ders çalışacam kısmetse Sen ne yapıyorsun 😍
Bende bugün hazırlık için ilk ders vardı sınava hazırlık.yeniden başlamak çok ilginç geldi bitmiyor ki sınavın telaşesinde içimde bir bitsede rahatça Almanca öğrensem şuan kendimi sıkıştırıyorum sadece sınav odaklıymış gibi hazırlanmak (mecburinde olsa canımı sıkıyor ) hayırlısı

Bende bugün hazırlık için ilk ders vardı sınava hazırlık.yeniden başlamak çok ilginç geldi bitmiyor ki sınavın telaşesinde içimde bir bitsede rahatça Almanca öğrensem şuan kendimi sıkıştırıyorum sadece sınav odaklıymış gibi hazırlanmak (mecburinde olsa canımı sıkıyor ) hayırlısı
yeni mi başladın kursa benim 3. Hafta olacak bide ay sonu sınav yapacak bizi kendimizi değerlendirmek için biz istedik ama 🙈

Back
X