• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dedim zaten uygulama gibi değil direk siteye girmiş oluyosun ama tek fark bildirimini açınca telefonun a bildirim geliyo
İyi bari buldun neyse ki nasıl olduğunu 👍🤓

Kadınlar kulübü sitesini ana ekrana ekliyoruz bildirim direk telefona geliyo iş bu kısaca😊 biz de uygulaması var sanmıştık
Yaptım 🤣yapalım ki daha çok delirelim dimi yani

Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Aşko bazen bu 6 haftayı bulabiliyor normal aslında şuan niye üzdün kendini böyle daha sonuçlar çıkmadan kötü sonuç almış gibi kendin evrene yine abuk sabuk msjlar vermeye başladın niye yapıyosun kuzum bunu bişey yoktur Allah’ın izniyle bi sonuçlar çıksın sakin ol bakalım iniallah iyi gelir sonuçlar canım beklemekte fayda var durduk yere üzme kendini şimdiden ❤️🌸🥰

Gecmis olsun canim. Ben ogluma gebeligimi ogrenmeden bikac gun once ağır grip olup yatmistim hic unutmam. Hatta yeni evliydim annemler beni gormeye gelmisti yemek falan yapmislardi o derece ağır dım. Zaten kendimi iyi hissettim bat gunumde test yaptigimda net pozitif görmüştüm. Oglum simdi kocaman oldu düşün. Yani bebek vardir insallah ve hic bisey olmuycak
İnşallah vardır da bu baş ağrım ondandır
Hasta olmadan 2 gün önce de başım çok ağrıyordu
Allah bağışlasın aşko ❤️🥰🥰

Yok canım kasımda niyetleneceğiz nasipse erken daha. Biraz kendime gelmek istiyorum
Nasip kuzum bi baktın kasıma kalmadı❤❤ hem testlerini de yaptırdın artık biliyosun neye dikkat etmen gerektiğini de inşallah Rabbim sağlıkla huzurla geçiriceğin bir gebelik ve tatlış bir evlat nasip etsin kuzum ❤❤🤲🏻🤲🏻

Bende gibiyim kızlar ılık şeyler iç dediler ateşin çıkmasn sıkıntı yokmş doktorda boğaz ağrısı olursa mutlaka doktora görün demişti
Tmm aşko sen daha çok dikkat et gebesin
Bide şu alt imza şeyine niye o gebe şeyini eklemiyorsun
Seni gebe olarak ciddiye alamıyorum gıı🤣🤣🤣🤣

Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Niye modunu düşürüyorsun ki
Burada 6 haftanın altında keseyi göremeyen çok kadın var bence
Bu gayet normal geldi bana
Ama Türkiye’de sistem böyle ondan erken çağırıyorlar sanırım
Moralini düşürme
Herşey olacağına varır 🥰🥰🙏🙏

Kuzum dur bakalım niye üzdün hemen kendini sen her zaman kese gözükmez bu haftada bi sonuçlar çıksın bakalım kendini üzme şimdi durduk yere bebeğim

Aşko bazen bu 6 haftayı bulabiliyor normal aslında şuan niye üzdün kendini böyle daha sonuçlar çıkmadan kötü sonuç almış gibi kendin evrene yine abuk sabuk msjlar vermeye başladın niye yapıyosun kuzum bunu bişey yoktur Allah’ın izniyle bi sonuçlar çıksın sakin ol bakalım iniallah iyi gelir sonuçlar canım beklemekte fayda var durduk yere üzme kendini şimdiden ❤️🌸🥰
Ya bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demişti 🥺 o umutla gelince korktm herhalde ya🥺 bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için

Niye modunu düşürüyorsun ki
Burada 6 haftanın altında keseyi göremeyen çok kadın var bence
Bu gayet normal geldi bana
Ama Türkiye’de sistem böyle ondan erken çağırıyorlar sanırım
Moralini düşürme
Herşey olacağına varır 🥰🥰🙏🙏
Ay ne biliyim ya 🥺 bianda düştü modum korktm niyeyse bi arkadaşm kesin görürsün keseyi falan dediydi umutla gittim ondan herhalde🥺 sağol kuzum yaa ❤️

Back
X