• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahvaltı yapıyorum aşko sonra ütü yapcam valiz hazırlayacağım cumartesi pazar doluyum fırsatım olmayacak bunu yapmaya bugün yapıp aradan çıkarmalıyım😃😃 sen napıyosun aşko
Bende kahvaltı hazırlıycam şimdi bebeğim afiyet olsun aşkişkom ❤❤ kolay gelsin kuzum kolaylıkla bitsin işlerin inşallah 🤗🤗❤❤😘😘

Kız aşko vallahi bende öldüm bu ay geçmiyo bir türlü 🙄🙄 asıl meraktan çatlıyorum şeytan dürtüklüyo test yapasım geliyo Allahtan akıl sağlığım az buçuk yerinde de daha çok erken diye kendimi durduruyorum 🤣🤣🤣🤣
Bende geçen aydan kalma birtanecik test var 🤣🤣🤣
Şeytana mı uysam şeytana mı uysam 🤣🤣🤣🤣🤣
Allahım beni doğru yola yönelt 🤣

Ayy sağol kuzumm içimi rahatlattınız valla insanlar bayılıyor moral bozmaya 😒 ben sonuçları bekleyeyim bari sonra doktorla görüşeyim ☺️ İyiki varsnz valla ❤️
Sen iyiki varsın kuzum ne demek 🥰😍benim hamişlerimi burda kimse üzemez asabımı bozmasınlar 😃❤️ Sonuçları bizede bildir aşko Dobarlan! yeğenime yansıtma stresi🌸🤣😃🥰😍😍

Bende yolucam saçını başını😂 zaten gribim😂 yaa yokmu zararı tamam o zaman 🥰 valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı 😒
Milletin ağzından iyi bişey çıkmaz bebeğim boşver duyma. Ben ilk kızıma hamileyken iki kez test yapmıştık inanmadık diye🤣🤣 sonra sağlık ocağına gittim kan verdim ordan ilaç verdiler doktora 7+3 te gittim oof kafam ne rahatmış o zaman 🤣🤣🤣 şimdi de gitmek istemiyorum ama daha önce düşüğüm olduğu için gitmem gerekcek yoksa gitmem çok gergin dakikalar oluyo🤣🤣🤣

Kız uyma daha çok erken aşko🤣🤣🤣 doğru yola geeell bu tarafa geelll🤣🤣🤣🤣
Tmm aşko şimdilik geldim 🤣birkaç güne gelir miyim bilemem 🤣🤣🤣
Aşkolar bu arada ben salı günü yumurtlama olduğunu düşünüyor ve batı 24 Eylül olarak tahmin ediyorum
Yinede listede 3 gün daha geç kalsın 🤣🤣

Tmm aşko şimdilik geldim 🤣birkaç güne gelir miyim bilemem 🤣🤣🤣
Aşkolar bu arada ben salı günü yumurtlama olduğunu düşünüyor ve batı 24 Eylül olarak tahmin ediyorum
Yinede listede 3 gün daha geç kalsın 🤣🤣
Bende 3 gün geç yazdım valla 3 ekime kadar tutucam kendimi tabi tutabilirsem ve erken gelmezse regli gelemez inşallah 🤣🤣 normalde 1 Ekim ama 2 aydır 3 gün gecikiyo🤷🏻‍♀️

Bat geçmeden test yapmamaya yemin etsek 🤣🤣şimdi şahitler huzurunda lütfen yemininizi duyalım
Sayın müvekkilim Mucizemmm16 Mucizemmm16 şahitler huzurunda bat geçmeden test yapmayacağında yemin eder misiniz 🤣🤣🤣

Bende 3 gün geç yazdım valla 3 ekime kadar tutucam kendimi tabi tutabilirsem ve erken gelmezse regli gelemez inşallah 🤣🤣 normalde 1 Ekim ama 2 aydır 3 gün gecikiyo🤷🏻‍♀️

Sen iyiki varsın kuzum ne demek 🥰😍benim hamişlerimi burda kimse üzemez asabımı bozmasınlar 😃❤️ Sonuçları bizede bildir aşko Dobarlan! yeğenime yansıtma stresi🌸🤣😃🥰😍😍
Valla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhh 😍😍😂😂 bildiririmm aşkoo bıragmadaamm donarlandımm yükselttiniz modumu valla 😍😍

Ya bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demişti 🥺 o umutla gelince korktm herhalde ya🥺 bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için
Canım bana da alttan bakıldı ben keseyi gördüğümde 6+1di hatta. Karından da gözüktü ama yolksaci daha net görmek için alttan da baktı. Bi zararı olsa alttan bakmaz doktorlar merak etme 🤍

Milletin ağzından iyi bişey çıkmaz bebeğim boşver duyma. Ben ilk kızıma hamileyken iki kez test yapmıştık inanmadık diye🤣🤣 sonra sağlık ocağına gittim kan verdim ordan ilaç verdiler doktora 7+3 te gittim oof kafam ne rahatmış o zaman 🤣🤣🤣 şimdi de gitmek istemiyorum ama daha önce düşüğüm olduğu için gitmem gerekcek yoksa gitmem çok gergin dakikalar oluyo🤣🤣🤣
Ahh ahh ne güzel kfaymış o ne demek 7+3 😂😂 keşke öyle olsaydı şimdi kafamızda kurup durmazdk😂😂 ayy inşallah bu ay güzel haberler verirsin bizee yaa😍😍

Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M melek076 @miresl @loirily W wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Canım benim önceki gebeliğimde keseyi 6+0da anca vajinal görebilmişti o da 4mm çok küçüktü daha senin ne yoldan baktı? Yani zaten daha zamanı vardır hemen stres yapma inşallah güzel olur😇

Back
X