- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.601
TestNapiyoruz askooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TestNapiyoruz askooo
Kanka eczaneye gittim erken gebelik testine 80 normale 15 dedi şok oldum yaaaaa7 de kapanıyo bebeğim eczanelere bebeğim koş al gel işe artık şu teste![]()
Aldim aldim 3 tane hemdeBulamazsan kafanı ütüleriz ama çok beklettin bizi sen çooook
Aldim koşuyorum yapmaya negatif cikacak ama bakalimBurda 18:00 da kapanıyor eczane geneli öyledir galiba gideceğin eczaneyi googleden arat açılış kapanış saati yazıyor orda canım hadi bakalım patlat bize bir test yarın![]()
Amin hepimize canım benimRabbim hayırlıların en güzelini versin evlat olarak gönlünü ferah tut olur mu
Birini bizim için hemen yap diğeri yarın kalanını 2 gün sonraAldim aldim 3 tane hemde
Yaptım canim bakalimBirini bizim için hemen yap diğeri yarın kalanını 2 gün sonra
Yok annem bana almış geçen gün reçetesizYok bebeğim yapmıyorlar.bu arada klomen hariç hepsini yapıyorum zaten.bu klomen kendimiz gidip alamıyormuyuz ya reçeteli mi burada da
Aynen he vallaYok bunun misafirlikten kalkacağıyım heveslendiriyor bizi oturmuş bekliyor biz burada eczane kapanırsak derdindeyiz kız kalk hadi eve çok oturdun yeter gariChilddevelopment bizi mi çatlatacaksın sen heeee
Orası Allah’a kalmış aşko oh be almana sevindim kısa süreli panik atak yaşattın bizeAldim koşuyorum yapmaya negatif cikacak ama bakalim![]()
Orası Allah’a kalmış aşko oh be almana sevindim kısa süreli panik atak yaşattın bize![]()
Aşko nasılsin?seninle bat aynı olduğu için sana sorayim dedimAynen he vallabizim bu topik her adet olduğu sürece yeni ay İçin test stoklamalı benim kalbim bu kadar heyecanı beklemeyi kaldırmıyor
![]()
Kız neden erkən yapip kendini strese sokuyorsunEki Görüntüle 3131025
Yine negatif bir test işte öncekilerden farksiZ ...
Yok kanka strese sokmiyorum kafamda şüphe kalmasin diye yaptım kendimi regle hazırlıyorum birden regl olunca üzülmemek icin5Kız neden erkən yapip kendini strese sokuyorsun
Adetine daha varmiş bildiyim kadar
HahahAaa kız sen nerelerdesin Yagittin mi tam gidiyorsun he
![]()
Kız Ben mi testlere bakmaktan şaşı oldum yoksa çizgi mi görüyorum valla anlamadım bişey
tamma canım saol öğrendiğim iyi olduYok annem bana almış geçen gün reçetesiz
Gel sarılalımİyiyim bebeğim sen nasılsınoturuyorum aşko napiyim dinlenmece bende çok özleduumm
![]()