- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.621
Oha oha üstüne işiyoz alt tarafı o ne öyleKanka eczaneye gittim erken gebelik testine 80 normale 15 dedi şok oldum yaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha oha üstüne işiyoz alt tarafı o ne öyleKanka eczaneye gittim erken gebelik testine 80 normale 15 dedi şok oldum yaaaaa
Heee anladum canum,strese girmiyorsan sorun yokYok kanka strese sokmiyorum kafamda şüphe kalmasin diye yaptım kendimi regle hazırlıyorum birden regl olunca üzülmemek icin5
Benimde valla stoklu giriyorum hep yeni ayaAynen he vallabizim bu topik her adet olduğu sürece yeni ay İçin test stoklamalı benim kalbim bu kadar heyecanı beklemeyi kaldırmıyor
![]()
Aşkım çalışmaktan bi hal olduk zaten dinlen artık ya❤❤❤ bebeğim bat ne zamandı hee hatırladım benimkinden bigün sonraGel sarılalımBende iyiyim çok şükür Ya ben çok uyuyorum bu ara felaket yani giremiyorum buraya ders de çalışamıyorum.
![]()
Aaaney kız sen soyleyince bende baktim gördüm sanki bişeyKız Ben mi testlere bakmaktan şaşı oldum yoksa çizgi mi görüyorum valla anlamadım bişey_Umutlu_Pozitif_ beybisi galiba şaşı olmuşum bi baksanaağ
Erken gebelik testi değil mi yaptığın bat öncesi erken hcg testinde çıkıyor
Kız aksine bende felaket akıntı oluyor. Ama şöyle bişey var yumurtlamaya kadar akıntım oluyor bazen beyaz kremsi bazen koyu kıvamlı şeffaf bazende su gibi. Ama yumurtlama sonrası regle yakın olmuyor ilişki sonrası sadece o kalıntılar dışarı akıyor başka bişey olmuyorAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu @Demgey3 @miresl_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53
Veziir M mucizeOldu @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse
etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Kızlar bi yorumlarmisinizAşko nasılsin?seninle bat aynı olduğu için sana sorayim dedim
Ayağa kalktigimda ani batmalar oluyor kasıkta
Seninde oluyormu?
İveeetAşkım çalışmaktan bi hal olduk zaten dinlen artık ya❤❤❤ bebeğim bat ne zamandı hee hatırladım benimkinden bigün sonra![]()
Şimdi okudum,benim adete kadar hep akıntım olur kuzum kuruluk katiyyen olmazAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu @Demgey3 @miresl_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53
Veziir M mucizeOldu @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse
etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Battan değilde kuzum yumurtlamayı değerlendiriyoruz ya tüpe sperm gidiyor sancılar o nedenle tüplerden geçerken ağrılar kramplar yapıyor
Kanka senin silik görmediğin test yokKız Ben mi testlere bakmaktan şaşı oldum yoksa çizgi mi görüyorum valla anlamadım bişey_Umutlu_Pozitif_ beybisi galiba şaşı olmuşum bi baksanaağ
Aşkom bende de oluyor bazen o ama çok olmuyor
Mucizemmm16 @melek076 M mucizeOldu @Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
![]()
Canım üzülme desem boş o yüzden ağla ağla ama sonrasında toparlanmaya bak canımMucizemmm16 M mucizeOldu @Demgey3
Lale95 @melek076 @sevdaluk1911
_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Gzmyts53
Ginnys @wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi
koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri
nasip değilmiş
lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
![]()
Hic sorma yaaaOha oha üstüne işiyoz alt tarafı o ne öyle![]()
MalesefSen de mi yanedir bu bilemedim ki çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum bende yıkıldım şimdi kendime yeni yeni geliyorum. Rabbim sagliklisini versin biran önce
![]()
Yok yapmayacam erkem gebeliğe 80 dedi almaya elim gitmedi yaaaaHeee anladum canum,strese girmiyorsan sorun yok
Bide senin yaptigin kaset test, gebelik olsa bile çıkmaz onda
Sabah yapma,bat günü bekle
Kaset testErken gebelik testi değil mi yaptığın bat öncesi erken hcg testinde çıkıyor
İnşallah kuzum gerek kalmasnKuzum benim çok üzüldümüzme kendini bebeğim inşallah kürtaja gerek kalmayacak kendiliğinden düşecek
Sonrasında da rahmin gebeliğe alıştığı için ve böyle durumlardan sonra kolay hamile kalındığı için en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar bebek haberi alacağız hep birlikte senden kuzum benim
En önemlisi senin sağlığın sen üzme o tatlı canını Rabbim böylesini hayırlı görmüş vardır bir bildiği
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bebiş haberi alırız kuzum
![]()
Amiin inşallah canm sağolCanım benim okudum şimdi hepsini. İnşallah her şeyin en güzeli olur hakkında. Birlikte göreceğiz o günleri. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Üzülme ağlama demeyeceğim ağla içini boşalt sonrası çok güzel olacak![]()
Üzmemeye çalışcam inşallah kuzum sağolHiç üzme kendini bebeğim ❤❤ kolaylıkla atlat inşallah bu zamanı ❤❤
Aşko daha erken neden yaptın ki dur bakalım yarın ola hayır ola daha batada var yaniEki Görüntüle 3131025
Yine negatif bir test işte öncekilerden farksiZ ...