• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kanka strese sokmiyorum kafamda şüphe kalmasin diye yaptım kendimi regle hazırlıyorum birden regl olunca üzülmemek icin5
Heee anladum canum,strese girmiyorsan sorun yok
Bide senin yaptigin kaset test, gebelik olsa bile çıkmaz onda
Sabah yapma,bat günü bekle

Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu @Demgey3 @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53 Veziir Veziir M mucizeOldu @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Kız aksine bende felaket akıntı oluyor. Ama şöyle bişey var yumurtlamaya kadar akıntım oluyor bazen beyaz kremsi bazen koyu kıvamlı şeffaf bazende su gibi. Ama yumurtlama sonrası regle yakın olmuyor ilişki sonrası sadece o kalıntılar dışarı akıyor başka bişey olmuyor

Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu @Demgey3 @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53 Veziir Veziir M mucizeOldu @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Şimdi okudum,benim adete kadar hep akıntım olur kuzum kuruluk katiyyen olmaz
Azacuk da olsa illaki bişey akar🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @melek076 M mucizeOldu @Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı 😭😭😭
Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu @Demgey3 Lale95 Lale95 @melek076 @sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Gzmyts53 Ginnys Ginnys @wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi 😭😭😭 koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri 😭😭😭 nasip değilmiş 😭 lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam😭😭😭
Canım üzülme desem boş o yüzden ağla ağla ama sonrasında toparlanmaya bak canım 😔😔😔

Sen de mi ya 😢 nedir bu bilemedim ki çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum bende yıkıldım şimdi kendime yeni yeni geliyorum. Rabbim sagliklisini versin biran önce ❣️🙏🏼
Malesef 😔 bende yıkıldım tek isteğim kendi atılsın vücuttan 🙏🙏 inşallah Rabbim sağlıklısını versin bunun üzüntüsünü öyle atlatabilirim galiba😔🙏❤️

Kuzum benim çok üzüldüm 🥺🥺 üzme kendini bebeğim inşallah kürtaja gerek kalmayacak kendiliğinden düşecek 🤲🏻 Sonrasında da rahmin gebeliğe alıştığı için ve böyle durumlardan sonra kolay hamile kalındığı için en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar bebek haberi alacağız hep birlikte senden kuzum benim ❤️❤️ En önemlisi senin sağlığın sen üzme o tatlı canını Rabbim böylesini hayırlı görmüş vardır bir bildiği ❤️ İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bebiş haberi alırız kuzum 😘😘
İnşallah kuzum gerek kalmasn 🙏 izter istemez üzüldüm ama geçicek dediğin gibi vardır bir bildiği ❤️ Umarım çok bekletmez bidaha ve sağlıklı olur 🙏🙏
Canım benim okudum şimdi hepsini. İnşallah her şeyin en güzeli olur hakkında. Birlikte göreceğiz o günleri. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Üzülme ağlama demeyeceğim ağla içini boşalt sonrası çok güzel olacak 🤲🏻
Amiin inşallah canm sağol 🙏
Hiç üzme kendini bebeğim ❤❤ kolaylıkla atlat inşallah bu zamanı ❤❤
Üzmemeye çalışcam inşallah kuzum sağol❤️🙏

Back
X