• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@miresl kuzum naptn yazmışsın alıntı yapmayı unuttum malesef betam 288 çıktı doktor aradı sağlıklı gebelik değil dedi kendi düşmesini beklicez bir iki gün kanamayl atılmazsa kürtajla sonlndırıcaz dedi nasip değilmş😔😔
Ah canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksız 😢 çok yıpratıcı zamanlar

Aşko yumurtlama döneminde benimde açılıyor iştahım 😂😂 sen değerlendirmelerine devam et bende dün yoğun yumurtlama akıntısı görünce şaşırdım ama bayağı yumurtlama belli Yani dün geceyi değerlendirdim yarınada çatlama olur heralde yarını değerlendircem sonra bitiyor değerlendirme işleri🤣🤣🤣
Bata kadar devam ediyoruz biz🤣🤣 inşaallah birinde gooool olur 😅💃🏻

Şimdi canim bu pik olduğunda napiyosunuz? gece ilişki mi oluyor? yoksa testin silikleşmesini mi bekleyip öyle ekşn dıkşın oluyo 🤣🤣
Ben genelde gececiyim 🙈🙈 gecesine yapmıştık daha öncede ama malum tutmadı hep öyle olacak değil ya 😅 hem gecesine hemde silikleştiğinde yapanlar var 😁

İnşallah canım bide şöyle düşün bak hamile kalabiliyorsunuz demek ki
Öyle öyle tek tesellim bu şuan için🙏
Ah canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksız 😢 çok yıpratıcı zamanlar
Çok fazla yaşanıyor yada bize denk geliyor benim etramda çocugu olan tam 11 arkadaşm var hiçbiri yaşamadı bunu ne biliyim Allahın bi sınavı buda herhalde 🤷🏻‍♀️
Gerçekten sana dua ediyordm kolay atlat diye şimdi kendime ediyorum🙏
Bişey sorabilirmiyim ya doktor senin kendi düşmesini bekledi demi benim direk kürtaj dedi biraz tedirgn oldm başka bi doktora gitsemmi acaba danşmak için dedim

Kız aksine bende felaket akıntı oluyor. Ama şöyle bişey var yumurtlamaya kadar akıntım oluyor bazen beyaz kremsi bazen koyu kıvamlı şeffaf bazende su gibi. Ama yumurtlama sonrası regle yakın olmuyor ilişki sonrası sadece o kalıntılar dışarı akıyor başka bişey olmuyor
Anladım aşkım benim normalde ilişkiden sonraki gün akıntım kesiliyo dikkat ediyorum bi kaç aydır öyle akan akıyo zatrn kalktığımda kalan sağlar benimdir yapıyo vücut herhalde🤣🤣🤣

Back
X