- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.101
TabikideKız üşenmeyip bakacak mısın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabikideKız üşenmeyip bakacak mısın![]()
Ahahaha hemen farkediyorlar zaten ahahaİnsallah aşko. Benim memeler yine 2 beden büyümüşve inanilmaz agriyorlar
sabah benimki gördü diyoki vayy hatunum gel ekşın
sakın ha diyorum memelerime dokunma cok aciyo
![]()
Çok şükür bebeğim sevindim ❤❤Daha iyiyim kuzum![]()
Etme yaaaa etme sen beni deli edecek sigara mermer balkon soğuk gar gış gıyamet(içimdeki sivaslı 3G si) etme beeeAşko sigarayı mermerde içeyim ki![]()
Bende görüyorum kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤❤Dün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynışimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Sevdiği yemeği yaparim ahhaha kalbe giden yol mideden geçiyorVay vicdansıznasıl affetcek
![]()
Şükürler olsun asko size de nasip olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alalim inşallahTabikideRabbimin yaratımına yeniden hayran olucam
kız mucize Rabbim ne güzel şeyler yapıyo çok şükür
❤❤❤
Kız bu tutmuşsaaaa birde şuanki tutarsaaaaaaBende görüyorum kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤❤
Hee mantıklı tamam olur bu işSevdiği yemeği yaparim ahhaha kalbe giden yol mideden geçiyor![]()
Bakar o aşkoKız üşenmeyip bakacak mısın![]()
Amin İnşallah bebeğim ❤❤❤Şükürler olsun asko size de nasip olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alalim inşallah![]()
Ayyy bende gördümDün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynışimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Aşko bırakmak istiyorum biliyorsun ama bu düğme degil basacağım bitecekEtme yaaaa etme sen beni deli edecek sigara mermer balkon soğuk gar gış gıyamet(içimdeki sivaslı 3G si) etme beee
Aşko dün yaptığın testi değerlendirmeBınunlada oynadım burada gri gibi duruyor ama mavi açık mavi o nedenle şuan şaşkınlardayım iyice oyyyyy çok heyecan yaptım Buda tutarsa ikiz olursaaa oleeey![]()
Ayyyy kız minnak bir balık kadar ozaman ayyy çıldırıcammmm çok tatlı değil mii
Gorunuyor gibiBir tanesiyle oynadım
Ben çizgiyi gördüm gibiDün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynışimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım