• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynı 😂😂 şimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Bende görüyorum kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤❤

Bınunlada oynadım burada gri gibi duruyor ama mavi açık mavi o nedenle şuan şaşkınlardayım iyice oyyyyy çok heyecan yaptım Buda tutarsa ikiz olursaaa oleeey 🥳🥳🥳🥳

Eklentiler

• B1A912CD-E75E-4566-9A90-B21784E1088D.webp
    B1A912CD-E75E-4566-9A90-B21784E1088D.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
Dün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynı 😂😂 şimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Ayyy bende gördüm😍😍 inşallah sağlıcakla tutunur canımm 😍❤️🌸🌸

Bınunlada oynadım burada gri gibi duruyor ama mavi açık mavi o nedenle şuan şaşkınlardayım iyice oyyyyy çok heyecan yaptım Buda tutarsa ikiz olursaaa oleeey 🥳🥳🥳🥳
Aşko dün yaptığın testi değerlendirme
Yenisini yap
En pahalı testi yapmışsın bide 🤣
Presense varsa o da iyi

Ben çizgiyi gördüm gibi 😍

Back
X