• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip ne zaman bilemeyiz canım belki bu ay🤲🏻😍
Öyle kız 2 yıldır bekliyorum bir yıldır buralardayım artık negatife yeniden hazırlanmaya herşeye alıştık birlikte tutmayınca üzülmüyorum artık öyle çok yaşıyorum ki bunu çünkü rezervim iyi çok yumurtluyorum ama büyümüyor ben büyüsün diye biraz oynadım onlarla bu ay 4.oldu geride hala var beslenmeyle ayarladım 3. Tuttuysa yada tutmadıysa bile arkadan gelecek olan 4 ten umutluyum o daha büyüdü 3 numaraya göre boyutları daha iyi bir yumurta çok çok heyecanlıyım

Öyle kız 2 yıldır bekliyorum bir yıldır buralardayım artık negatife yeniden hazırlanmaya herşeye alıştık birlikte tutmayınca üzülmüyorum artık öyle çok yaşıyorum ki bunu çünkü rezervim iyi çok yumurtluyorum ama büyümüyor ben büyüsün diye biraz oynadım onlarla bu ay 4.oldu geride hala var beslenmeyle ayarladım 3. Tuttuysa yada tutmadıysa bile arkadan gelecek olan 4 ten umutluyum o daha büyüdü 3 numaraya göre boyutları daha iyi bir yumurta çok çok heyecanlıyım
Kız dördüz doğurursun bide🤣🤣 ay hadi gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah😍🤲🏻

Ne kadar geçti yumurtlamadan canım
Öncekinin 9. Günü ben 8 akşamı yaptım.şuan yeni yumurtluyorum ama ben daha önceki yumurtaya gün sayarken yine yumurtlamıştım o tuttu sanırım ay öyle karışıkki işte bu pcos arka arkaya yumurta oluyor sağlıklımı sağlıksızım bilmiyoruz bilinmiyor ama pırt pırt yumurta inşallah işe yaramıştır birisi beslenme değiştirdim.

Kız dördüz doğurursun bide🤣🤣 ay hadi gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah😍🤲🏻
Kızzzz istemem diyemem biliyormusun ben çok hayal ettim bunları çift yumurta kendi içinde bölümde diye ha nasıl taşıyacağım bilmiyorum ama yatarım 9 ay hahahah çok seviyorum beee çok sayılı aileler çok hoşuma gidiyor zaten bilmiyorım ki kalbim pıt pıt

Kızzzz istemem diyemem biliyormusun ben çok hayal ettim bunları çift yumurta kendi içinde bölümde diye ha nasıl taşıyacağım bilmiyorum ama yatarım 9 ay hahahah çok seviyorum beee çok sayılı aileler çok hoşuma gidiyor zaten bilmiyorım ki kalbim pıt pıt
Maşallahhh inşallah olur aşko neden olmasın🤣🥰

Back
X