• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-18-00-07-37-928_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2022-09-18-00-07-37-928_com.google.android.apps.docs.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
İyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşük 🥹ilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
Zaten bu sonuçla nahh kalırım ben
M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 Childdevelopment Childdevelopment Demgey3 Demgey3 R Random3 partalina_ partalina_ R raainbow ve diğer canlarim
Kuzum moralini bozmasana daha adete ne kadar var bebeğim ondan yüksek çıkmamış olabilir doktor ne söyledi peki ?

Aşko afedersin ama nahh demene güldüm içimde tutamıycam🤣🤣🤣 ben bi tek benim ağzım bozuk sanırdım da🤣🤣🤣

Kızlar merhabaa biz de uzun süredir bebiş planlıyoruz fakat bu ay ilk kez ovulasyon testi vs. denedik bata 6 gün var ve 2 gündür kremsi bir akıntı, göğüslerde resmen ağrı ve büyüme hissediyorum normalde de ağrı olur bende ama regle 2-3 gün kala olur yumurtlamadan sonra ağrı hiç kesilmedi sol kasıkta da bir ağırlık var gibi ne diyorsunuz? :)

Kuzum moralini bozmasana daha adete ne kadar var bebeğim ondan yüksek çıkmamış olabilir doktor ne söyledi peki ?

Aşko afedersin ama nahh demene güldüm içimde tutamıycam🤣🤣🤣 ben bi tek benim ağzım bozuk sanırdım da🤣🤣🤣
Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni🤣🤣🤣🤣
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var

İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım 🤣🥲🤣🤣
Oo çatlıyoring😍😍😍 hatta çatlamış bile olabilir aşko çatladıktan sonra akıntı opaklaşırmış bebeğim nette öyle yazıyodu yarın sabahta ekşın dıkşın tamamdır bu iş😍😍😍

Aşko kaçıncı gündesin adete yakın düşüş oluyor yumurtlamadan sonra ki evrede gebelik oluşmazsa düşüşe geçiyor üzme kendini öyle çokta düşük değil 0.1 lerde olanlar var bence senin ki yeni düşüşe geçmeye başlamış

Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni🤣🤣🤣🤣
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var
Benimde ağzımı bir arkadaşım bozmuştu sağolsun 🤣🤣🤣🤣 aşkım bugün kaçıncı gün ayy döngün kaç gün matematiğim yetmedi vallaha hesaplamaya 🤣🤣🤣

İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım 🤣🥲🤣🤣
Aynen bu sabahtan yarına sperm birikmiş olsun sabah ekşınlanayım son ekşınım olur zaten ahahaha🤣🤣🤣🤣 bu akşam 7 den Buyana bu ağrı var demek ki 7 de çatlasa bu sabahki tutmazsa yarın sabah ki tutar belki kaçırmayayım 24 saat çok önemli bana 🤣🤣🤣🤣

Aynen bu sabahtan yarına sperm birikmiş olsun sabah ekşınlanayım son ekşınım olur zaten ahahaha🤣🤣🤣🤣 bu akşam 7 den Buyana bu ağrı var demek ki 7 de çatlasa bu sabahki tutmazsa yarın sabah ki tutar belki kaçırmayayım 24 saat çok önemli bana 🤣🤣🤣🤣
Aman aşko kaçırmaağ 🤣🤣❤❤ çok mühim son 24 saat❤❤

Daha adetine 10 gün var yeni yumurtladın sayılır progesteron gebelik seviyesinde çıkacak değil ya . Daha dölleniyosun belki ne bu karamsarlık güzel düşün lütfen
Bencede çok mantıklı aşko bende öyle düşünüyorum çok çabuk mod düşürüyorsunuz olmaz böyle bi silkelen biz neler gördük yahu yılmak yok 😍 Lale95 Lale95

Benimde bugün sol kasığım iğne batıyo gibi ara ara ağrıdı ağrırkende pıt pıt atıyo gibiydi ya 🤔 neden bilemiyorum tabikide döllenme olamaz imkantız🤣🤣 ne ağrısı buuuğğğ _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bebeğim
Aşko sen yumurtlama gördün mü kız ekşınlandın falan ama 😃😃😃

Back
X