- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.221
İnşallah çiçeğim dua edin banaGüzel haberler alıcaz inşallah kuzum❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çiçeğim dua edin banaGüzel haberler alıcaz inşallah kuzum❤
Ay iyi iyi hafiflemesi iyi olmuş aşko evden çıkarken akıntım bitmiş diyecek kadar azdı daha hiç giremedim eve gidiyorum şimdi dışarda girmiyorum wcyeÇürük vardı bebeğim yine iltihap kapmış aşağılıkayy hafifledi parole çok şükür ağrıdan ağlıycak duruma geldim
aşko yumurtan çatladı mı nasıl akıntın falan
Aşko mevsim geçişinden galiba benimde öyle oldu yağlı cildim benimde bide dudağımda hiç uçuk görmedim ki defa bu gün iki yerinde küçük uçuk pörtledi ne alaka bilmemKızlar bilgisi olan varmı gebelikte ama erken belirtilerden olarak cilt kuruluğu gören varmı cildim erezyonlu toprak gibi oldu deli gibi su içmeme rağmen hatta cildimin yağlı dediğim yerleri bile kuruyor aranızda varmı bu durum
Bir gün bebek yatağı bakmaya gittik adama dedim ki biraz daha indirim yapar mısınız? Oda yapacağım kadar yaptım daha olmaz dedi. Çıktık ordan ay ben bi ağla bi ağla neden böyle dedi böyle mi söylenir insan daha nazik olur hahahahhaBende herşeye sinirleniyorumhenüz ağlama evresine geçmedim ama yakındır
![]()
Benim uçuklar geçti de bu kuruluk yeni başlıyor gün gün artıyor ben suyu artırıyorum ama nafile anlamadımAşko mevsim geçişinden galiba benimde öyle oldu yağlı cildim benimde bide dudağımda hiç uçuk görmedim ki defa bu gün iki yerinde küçük uçuk pörtledi ne alaka bilmem
Bende içiyorum su mevsimden bence Ya ben uçuk için çok şaşırdım ilk defa görüyorum vitamin düşüklüğü desem mfk sayesinde bir sürü vitaminde kullanıyorumBenim uçuklar geçti de bu kuruluk yeni başlıyor gün gün artıyor ben suyu artırıyorum ama nafile anlamadım
Bende çok çok mecbur kalmasam girmiyorum aşko en iyisi çok bak bakalımAy iyi iyi hafiflemesi iyi olmuş aşko evden çıkarken akıntım bitmiş diyecek kadar azdı daha hiç giremedim eve gidiyorum şimdi dışarda girmiyorum wcye![]()
Aşko sarımsakla cesaret edemiyorum ya kokusuna bile midem bağırsaklarım tepki veriyo patlıycak gibi şişkinlik yapıyo kokusu bileTuzlu su beni kusturmuştubana sarımsak çok iyi geldi sarımsağı ikiye bölüp iltihap olan yere koydum 5 dakika falan birde karbonatlı su bunlar geçirdi nasıl şişmişti diş etim iltihap akıyordu
![]()
O zaman sarımsağa hiç bulaşma asko karbonatlı su bana cok iyi geldi geçirdi iltihabı 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonatAşko sarımsakla cesaret edemiyorum ya kokusuna bile midem bağırsaklarım tepki veriyo patlıycak gibi şişkinlik yapıyo kokusu bilekarbonatlı suda deneyebilirim bak aşko teşekkür ederim ❤❤❤ çürük olan yerimde damağım çekilmiş aşko ordan iltihap cikiyo bastırdıkça
![]()
Şimdi baktım da progestron artınca kuruluk yapıyormuş oda rahim kalınlaşınca oluyor rahimde gebelikte kalınlaşıyor test test test yine bağladımBende içiyorum su mevsimden bence Ya ben uçuk için çok şaşırdım ilk defa görüyorum vitamin düşüklüğü desem mfk sayesinde bir sürü vitaminde kullanıyorum![]()
Az kaldı 10 dakikaya evdeyimBende çok çok mecbur kalmasam girmiyorum aşko en iyisi çok bak bakalım![]()
Aşko ben yeni yumurtladım aaa birinci yumurtlamam mı tuttu ki sen yap gaza gelirsem bende yaparım bi kaç gün daha geçsinde ahahahahŞimdi baktım da progestron artınca kuruluk yapıyormuş oda rahim kalınlaşınca oluyor rahimde gebelikte kalınlaşıyor test test test yine bağladım
Tamam bebeğim hazır ağrımıyorken deniyim çok teşekkür ederim ❤❤❤O zaman sarımsağa hiç bulaşma asko karbonatlı su bana cok iyi geldi geçirdi iltihabı 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat
Kız test test test diye ben yazmadım tey tey tey yazdım klavye test yaza yaza heralde öyle çevirdiAşko ben yeni yumurtladım aaa birinci yumurtlamam mı tuttu ki sen yap gaza gelirsem bende yaparım bi kaç gün daha geçsinde ahahahah![]()
Tamam bebeğim ❤Az kaldı 10 dakikaya evdeyim![]()
Akıntım az ama var yani aşko kasığımda top var sanki ağırlık baskı geçmedi yumurta çatlamaya çalışıyor galiba anlamadımTamam bebeğim ❤
Olabilir bebeğim akıntın hala şeffaf mıAkıntım az ama var yani aşko kasığımda top var sanki ağırlık baskı geçmedi yumurta çatlamaya çalışıyor galiba anlamadım