• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ilk kez bu sitede bişi sorcam ben dün akşam ve bugün freely gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde nerdeyse kör olacak derecede görünmeyen hayali bi çizgi oluyo 1 saat sonra testler böyle oluyo ben ilk 10 dk da çıkmadığı için negatif sayıyorum bu marka hep mi böyle

Eklentiler

• IMG_20220918_121650.webp
    IMG_20220918_121650.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
Yani belirgin bir çizgi yok golge gibis adece o da cook zor görünüyor. Evet arti med salı günü tekrarlamayi düşünüyorum bat sali veya Çarşamba
E varmış daha yahu belirgin çıkmaması çok normal hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızım gece hastalandı midesini usuttu sanırım her yer kusmuk oldu gece 4-5 gibi temizlik yaptım 😂 çok yorgunum gece hiç uyuyamadım başında bekledim ateşi çıkar belki diye şimdi iyi çok şükür 🙏🏼
Çok geçmiş olsun
Sanırım salgın var mevsim geçişlerinden

Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @raainbow @loirily miraclebeyb miraclebeyb @000umutlu000 ve unuttuklarım
İyi olmana sevindim canım benim baş ağrısı azıcık hafifledi ama var hala ve neden bilmiyorım.çatlama başlıyor test yaptım bugün dıkşına devam kasıklarımda aktaracağa rahim bölgesinde sürekli ağrı ve kasılma yaşıyorum bacağımda çekme yumurtalıklarımda takla atma hissi gibi çatlama olduğunu bile anladım ağrıdan.şimdi daha iyi ama heyecanlıyım göğüslerim arada ağrıyor ara ara gelip geçen ağrı valla bilmiyorım.havuç yiyerek destekliyorum çatlamayı o kadar

Ekşınlandım bekliyorum kalkacam birazdan🙈🙈 🤣🤣🤣 bu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha🤣 ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah❤️
Beybi bir yüzüstü yatış pozisyonu var onu da dene öylede çalışın çatlama başladı bende testle gördüm

Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @raainbow @loirily miraclebeyb miraclebeyb @000umutlu000 ve unuttuklarım
Günaydın canım 😍 geçmiş olsun canım az kalmış erken test yapacak mısın ☺️

Günaydın kuzum, şimdi okudum yazdiklarini,sakin kal kendini üzme lütfen
Ağlayıp kendini harab etme
Eşinle konuş nedenini öyren,birbirinizin kararına saygi duyarak yola devamke
Teşekkür ederim canım benim 🙏 iyiyim ve sakinim şimdi kuzum 🌸 evet eşimle konuşacağım canım bakalım neyse kararı o şekilde devam edeceğim 🤷🏻‍♀️
Canımm, belki yaşadığı bir duygusal geçiş vs vardır geçici bir şeydir bu eşin için çünkü istemese en baştan söylemez miydi? Eğer en baştan beri istemiyorsa da sebebini iyice öğrenmek lazım tabii, zaten istemeden sahip olduğu bir çocuğu belki yeterince sahiplenemezdi bile. Sen yine de kötüyü düşünme gerçekten bunun bir duygusal geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum ben, inşallah hemen çözüme kavuşturursunuz bu süreci. Bi derdin olursa da yaz bence de burası dertleşme yerimiz♥️
Canım yazdıklarında çok haklısın bunları bende sürekli düşündüm dün gece, inşallah kuzum inşallah çözüme ulaştırırız 🙏 evet dediğin gibi burası iyi geliyor bana derdimi sizlerle paylaşabiliyorum sadece 🤲🏻🌸❤️

Ne kadar suredir evlisiniz canim
3 yıllık evliyiz kuzum
Demgey3 Demgey3 kalbini yorma canım erkekler bazen bir anda aynı şekilde düşünmüyorlar onlarda gün içerisinde bir şey oluyor bir anda vazgeçtim diyip bir anda eee bebek yapmıyormuyux oluyorlar bazen evlilik yeniyse ve kimi zaman yaşamını kısıtlayacağım kimi zaman eşini bir bebekle paylaşmak istemeyeceğini düşünüp vazgeçenler bile var.sen sadece sakin kal bu bir süreç kararı değişecektir onada kendinede zaman ver yakındageri döneceğini düşünüyorum çünkü anlık gelen fikirler anlık geri gidiyor tabi kişiler gereksiz inat kişiler değilse
Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umarım dediğin şeyler olmuştur ve anlık bir şekilde öyle demiştir 🙏🌸

Back
X